2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yazın hamileykende giyersin yaz hamileliği oldukça zor oluyor ben duş alıp klima karşısında oturuyorum , duşta soğuk su ile
Öf öf öf hele hele İzmirde nasıl olacak bakalım
Sıcağı da pek sevmem. Acil yatak odasına klima aldırmam lazım Yoksa uykular haram olacak

Pompa nasıldır acaba ben ilk çocukta acemi olunca almamıştım sonra doğumdan sonra acele lazım olunca manuel almıştı eşim. Manuel de zor oluyor bu iş görür mü acaba

bende de Philips in Manuel’i var . Bu iş görür gibi görünüyor ama fena olmuyor Bim in aktüel ürünleri , sadece alması sıkıntı sanırım

Onu kullanmadım ama ocean markası güzel çocuklar için d vitamini ocean alıyorum
Ben de onu kullanıyodum oğluma d için de sonra möller s in balık yağına geçince onda zaten d vit var çok olur diye bıraktım. Sana ne verdi dr multi için?

Ben de onu kullanıyodum oğluma d için de sonra möller s in balık yağına geçince onda zaten d vit var çok olur diye bıraktım. Sana ne verdi dr multi için?
Möller almıyorum ben yurt dışında üç beş dolar olan ürünü burada 150 liralara satıyorlar insaf

Möller almıyorum ben yurt dışında üç beş dolar olan ürünü burada 150 liralara satıyorlar insaf
Evet ben de sinir oluyorum bu kadar pahalı olmasına. eltim Almanya da yaşıyor, hastalık biterse bu yaz gelirken ne istersin diye sorduğunda möllers isticem

Acaba kullandığımız ilaçlardan bir mi yapıyor magnezyum eksikliği mi çünkü ben magnezyum alamıyorum çok şekerli diye doktor verdi migren hastası olduğum icin
Olabilir canım aslında maden suyu içiyordum her gün 10 gündür falan bıraktım ondan olabilir diye düşündüm magnezyum yüksek onda. Tekrar içmeye başlayacağım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…