2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Igne daha etkili canim ben persembe aldim küçük yerlerde cok rahat bulabiliyoruz oksapari baska yerden getittirebilirsiniz eczacinızla görüşün
Değil mi ben de öyle biliyorum çünkü. Kimseyi korkutmak istemem yanlış anlaşılmasın ama iğne kullanması gerekirken hap kullananların bebeğinin kalbinin durduğunu okudum bikaç yerde ay Allah korusun. Tamam canım teşekkürler. 2 hafta sonra bitecek inşAllah getirtebilirim şimdi napsam da yazmazlar 1 tane kalana kadar bile vermiyolar

Alakasi yok bizde kizim zayif o kadar da tembel digil maşallah cocu zaman sinif birincisi cok duygusal ama hep güldürdü yüzümü kizim 10 ekim
Allah bagislasin istisnalar vardır tabi ben 6 kişi tanıyorum ortak özelliklerini yazdım tembelliği fiziksel açıdan söyledim okul acısından oldukça basarililar

Bende doktoruma sordum bugün canım gece almayı dene gene yaparsa değiştiririz dedi. İçerken benide çok fena yapıyor yutana kadar gitmiyor boğazımdan sende de geçmeyen baş ağrıları yapmışmıydı

Canım kendimiz alıyoruz ilk doktor yazdı verdi ama kendimiz gidip alıyoruz diye biliyorum alabilirsin bence bi sor eczaneye

Olabilir mi ki canım maltofer kullanıyorum . Gerçekten kullanmaya başladığım gün başladı ağrılar
Olablr canım valla ben dikkat ettim ne zaman içsem ağrı başlıyor ve hiç bir şekilde geçmiyor günlerce sürüyor ilacı aldıkça yenileniyor sanki dayanamadım doktora söyledim gece almayı dene geçmezse değiştiririz dedi

Akşam oluyor gibi şişiyo falan bir yeri geriliyo hatta eşim bi tarafı daha büyük bebek mi diyor ama ben hep gaz diye düşünüyorum sabah yok böyle şeyler
evet evet bende de akşam daha bi artıyor ve biraz heterojen bir şişme. Ay bebek mi ki o
Off o istek benden hiç gitmiyo cicimm
Valla haziranı bulsak bana yeter, hemen arkamız plaj atıcam kendimi. Geçen yıl mayıs sonu antalyada girmiştim deniz soğuktu. Haziran ortasını bulur herhalde ısınması tam olarak tüm ülkede.

Nerde oturuyosunuz ne güzel Ankara’da denize hasretler olarak eşime diyorum ben tatil aşeriyorum o da yol uzun bişey olur diyor

Kızlar bunlari cok beğendim bu arada dün bahsettiğim cit citli bodylar 2 tanesi 29 tl bende cok uygun ayrica 15 de bime harika ürünler gelcek bebişler için

Eklentiler

• Screenshot_20200502-162444_Chrome.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20200502-162528_One UI Home.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar bunlari cok beğendim bu arada dün bahsettiğim cit citli bodylar 2 tanesi 29 tl bende cok uygun ayrica 15 de bime harika ürünler gelcek bebişler için

hellobaby nin kalıpları bir tık dar oluyor ama kumaşı dokuması çok güzel , kurutmada fln bozulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…