2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Nerde oturuyosunuz ne güzel Ankara’da denize hasretler olarak eşime diyorum ben tatil aşeriyorum o da yol uzun bişey olur diyor
Bende diyorum nasıl gideceksin surda iki iş yapınca soluksuz kalıyorsun diyo bana bende diyorum dinlene dinlene gezeriz 5 yıldızlı olmasada 3 yıldızlı tatilde razıyım diyorum

Tabi Canım 3 gün baş agrısı çektiğimi bilirim ama değiştirince çok iyi geldi bana diger ilac

Bende diyorum nasıl gideceksin surda iki iş yapınca soluksuz kalıyorsun diyo bana bende diyorum dinlene dinlene gezeriz 5 yıldızlı olmasada 3 yıldızlı tatilde razıyım diyorum
Mesele gezmek olunca enerji gelir bence işe enerjin yoktur belki

Aynen oksijen alınca böle olmaz diyorum ZTen bende bakalım plan yapmadık henüz yapamadık yani korona işi herşeyi bozdu
Aynen korona bozdu planları BiZimde yazın durumlar ne olacak belli değil . İzinler iptal şuan yazın düzelir inşallah

Tabi Canım 3 gün baş agrısı çektiğimi bilirim ama değiştirince çok iyi geldi bana diger ilac
Çoook sağol canım yaaDemekki doğruymuş tahminlerim iyi oldu yoksa kafayı yerdim bu ağrılarla.Gece almayıda deneyim olmazsa değiştirtcem

Bende öleyim hiç bsy hissetmez oldum bnde 13 mayısta gidicem 1 ay olcak 13 mayısta zor geciyor ya detaylı yaptırcam o yuzden önceden gitme şansım da yok artık
Yalnız değilmişim kaçıncı hafta oluyor benim doktor detaylıya taaaa haziranın 3.haftasına dedi

Aynen korona bozdu planları BiZimde yazın durumlar ne olacak belli değil . İzinler iptal şuan yazın düzelir inşallah
Bnce biraz azalırsa izinleri verirler sırayla cok çakıstı sağlık çalısanları yoruldular da zaten

Buna göre 16 yı geçen 5 aylık mı oluyor

Eklentiler

• 01933832-FD63-4132-9656-70B9CB638A5E.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 68
Evet ikili taramayida 14e 1 gün kala yaptı dörtlü tarama yapcak 17de gel dedi 16+3 de gidicem sabrım kalmadı
Benim 2li yi 11+3 de yaptı erken yapıyo bizimki 3lü yaptırmadım 4lüyüde bilmiyorum ne zaman tetenoz vurcak bide detaylıya gittiğimde sanırım

Benim 2li yi 11+3 de yaptı erken yapıyo bizimki 3lü yaptırmadım 4lüyüde bilmiyorum ne zaman tetenoz vurcak bide detaylıya gittiğimde sanırım
aslında herkes öyle 11 de ikili oldu ama benim doktor tam gözükmez falan dedi.Tetanozu sağlık ocağı 20.hafta dedi bana daha doktora sormadım doktorda yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…