Ayy canım ya valla bendede baş ağrısı var bende ondan şüpheleniyorum o yapıyor gibi içince ağrı ya başlıyor ya şiddetleniyor göresin bile yok o hapı 4gündür hayatı zindan etti gyno ferro sanol benim ki senin ozamanki kullandığın neydi
Benimkide o Canım gyno ferro sanoldı ilk oğlumda değiştirdi sadece Demir ilaci verdi .bu başka doktor söyledim başım ağrıdığını oda agrı yaparsa değiştiririz dedi ama ben bulantıdan yutanıyorum Bogazıma yapışıyor malesef ama hafta ici arayıp değiştirmesini isteyecem
Hayırlı günler arkadaşlar ben sabah bulantıdan kötü oldum lavaboya biraz hızlı giderken belime agrı girdi çok şükür kanama bir şey yok ama belim agrıyo çok fazla Ne yapsam bilemedim
Benimkide o Canım gyno ferro sanoldı ilk oğlumda değiştirdi sadece Demir ilaci verdi .bu başka doktor söyledim başım ağrıdığını oda agrı yaparsa değiştiririz dedi ama ben bulantıdan yutanıyorum Bogazıma yapışıyor malesef ama hafta ici arayıp değiştirmesini isteyecem
Ferrum fort yumuşak kapsül değilde hap şeklinde yada maltofer in solüsyon şeklinde olanı var ( bende onun tadını hiç sevmiyorum ) yada bir süre ara ver sonra tekrar başlarsın bazı dr lar 20. Haftalarda başlatıyor Demir hapına
Ferrum fort yumuşak kapsül değilde hap şeklinde yada maltofer in solüsyon şeklinde olanı var ( bende onun tadını hiç sevmiyorum ) yada bir süre ara ver sonra tekrar başlarsın bazı dr lar 20. Haftalarda başlatıyor Demir hapına
cinsiyet fetal dna testi ile mi belli oldu. Ben nifty yaptırdım, çok şükür sonuç iyi ama raporda cinsiyet yazmıyor. Panorama da cinsiyet kromozomlarında sorun yoksa düzenleme gereği cinsiyet belirtmiyoruz demişti.
Cinsiyeti bilmediğimiz halde karar verdik :) Kız isminde zorlandık çünkü fonetiği güzel olsa da anlamları bizi hayal kırıklığına uğrattı. Hep çiçek, fiziksel güzellik/hoşluk vs. belirten isimler. Bir de Türkçe olsun diyince...
biz fetal dna yaptırdık, doktorum gerek görmedi ama ben çok istedim. içim rahat etsin diye. test sonucunun cinsiyet kısmını doktora söylüyorlar. aileye bilgi vermiyorlar. doktor kendi insiyatifinde aileye bilgi veriyor :)
Hayırlı günler arkadaşlar ben sabah bulantıdan kötü oldum lavaboya biraz hızlı giderken belime agrı girdi çok şükür kanama bir şey yok ama belim agrıyo çok fazla Ne yapsam bilemedim
Ben de hala kusuyorum önceden sadece sabahlarıydı artık akşama döndü resmen sürekli çıkarıyorum bide baş ağrısıyla beraber çok zor valla bizim doktor da bulantı ilacı yazmıyor bana
Canım 2 gündür çok okuyamadım bu mesajın gözümden kaçmış. Bak çok kötüysen doktor yazmasa da eczaneden kendin alabilirsin bu ilacı. Adı PRİLAM DR. Son gittiğimde bana da yazmadı kendim aldım farketmiyor zaten sigorta karşılamıyor çünkü ve ilacın hiç bi zararı yok çok kusuyorsan al canım sen de. Ben ilacı alırken hiç kusmuyorum mesela. Ve iki gün kötüydüm 1 kilo vermişim hemen ilaçla en azından kilo vermiyorum
Kızlar nasılsınız baya konuşmuşsunuz Hareketleri henüz hissetmiyorum ama kendimi hamile gibi de hissetmiyorum normal mi bu hamile kalmadan önce nasılsam öyleyim genelde 2 haftada doktora gidiyordum bu 4 haftadır gitmiyorum haftaya gidicektim ama dayanamayıp bu hafta gidicem sanırım
biz fetal dna yaptırdık, doktorum gerek görmedi ama ben çok istedim. içim rahat etsin diye. test sonucunun cinsiyet kısmını doktora söylüyorlar. aileye bilgi vermiyorlar. doktor kendi insiyatifinde aileye bilgi veriyor :)
benim doktorum 8 gün onların mailini bekledi, cinsiyeti söylemek için geldiği anda telefon açtı çığlıklar attık Allah gönlünüze göre versin inşallah:) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar nasılsınız baya konuşmuşsunuz Hareketleri henüz hissetmiyorum ama kendimi hamile gibi de hissetmiyorum normal mi bu hamile kalmadan önce nasılsam öyleyim genelde 2 haftada doktora gidiyordum bu 4 haftadır gitmiyorum haftaya gidicektim ama dayanamayıp bu hafta gidicem sanırım
Yaa çok üzüldüm şuan 2 haftalık kaldı benim. 5 li almıştık en son ama bitecek. Nasıl yok ya. Coraspinle iğne aynı etkiye mi sahip bi bilgin var mı canım. İğne daha etkili diye biliyorum
Yaa çok üzüldüm şuan 2 haftalık kaldı benim. 5 li almıştık en son ama bitecek. Nasıl yok ya. Coraspinle iğne aynı etkiye mi sahip bi bilgin var mı canım. İğne daha etkili diye biliyorum
Akşam oluyor gibi şişiyo falan bir yeri geriliyo hatta eşim bi tarafı daha büyük bebek mi diyor ama ben hep gaz diye düşünüyorum sabah yok böyle şeyler