2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benimkide o Canım gyno ferro sanoldı ilk oğlumda değiştirdi sadece Demir ilaci verdi .bu başka doktor söyledim başım ağrıdığını oda agrı yaparsa değiştiririz dedi ama ben bulantıdan yutanıyorum Bogazıma yapışıyor malesef ama hafta ici arayıp değiştirmesini isteyecem

Hayırlı günler arkadaşlar ben sabah bulantıdan kötü oldum lavaboya biraz hızlı giderken belime agrı girdi çok şükür kanama bir şey yok ama belim agrıyo çok fazla Ne yapsam bilemedim

ben gece yatarken alıyorum vitaminide , Demir hapınıda yada gece uyanıyorum illa ki o zaman . İstersen birde öyle dene

ben gece yatarken alıyorum vitaminide , Demir hapınıda yada gece uyanıyorum illa ki o zaman . İstersen birde öyle dene
Canım ben yutamıyorum kapsül bogazıma yapışıyor kac kere denedim olmadı .dün akşam yine denedim bulantıdan öldüm

Ferrum fort yumuşak kapsül değilde hap şeklinde yada maltofer in solüsyon şeklinde olanı var ( bende onun tadını hiç sevmiyorum ) yada bir süre ara ver sonra tekrar başlarsın bazı dr lar 20. Haftalarda başlatıyor Demir hapına

Ferrum fort kullandım ilk oğlumda çok güzel kullanıyordum bulantıya rağmen

biz fetal dna yaptırdık, doktorum gerek görmedi ama ben çok istedim. içim rahat etsin diye. test sonucunun cinsiyet kısmını doktora söylüyorlar. aileye bilgi vermiyorlar. doktor kendi insiyatifinde aileye bilgi veriyor :)

Hayırlı günler arkadaşlar ben sabah bulantıdan kötü oldum lavaboya biraz hızlı giderken belime agrı girdi çok şükür kanama bir şey yok ama belim agrıyo çok fazla Ne yapsam bilemedim
hemen ayakları hafif havaya kaldırarak yatmak lazım, korkacak birşey yok bana da olmuştu. kanama yoksa sıkıntıda yok demektir. :)

Ben de hala kusuyorum önceden sadece sabahlarıydı artık akşama döndü resmen sürekli çıkarıyorum bide baş ağrısıyla beraber çok zor valla bizim doktor da bulantı ilacı yazmıyor bana
Canım 2 gündür çok okuyamadım bu mesajın gözümden kaçmış. Bak çok kötüysen doktor yazmasa da eczaneden kendin alabilirsin bu ilacı. Adı PRİLAM DR. Son gittiğimde bana da yazmadı kendim aldım farketmiyor zaten sigorta karşılamıyor çünkü ve ilacın hiç bi zararı yok çok kusuyorsan al canım sen de. Ben ilacı alırken hiç kusmuyorum mesela. Ve iki gün kötüydüm 1 kilo vermişim hemen ilaçla en azından kilo vermiyorum

Kızlar nasılsınız baya konuşmuşsunuz Hareketleri henüz hissetmiyorum ama kendimi hamile gibi de hissetmiyorum normal mi bu hamile kalmadan önce nasılsam öyleyim genelde 2 haftada doktora gidiyordum bu 4 haftadır gitmiyorum haftaya gidicektim ama dayanamayıp bu hafta gidicem sanırım

Ben doktoruma özellikle sorduğum halde onlar biliyor ama bize de söylemiyorlar dedi. Söylemek istemediği için herhalde.

Ben doktoruma özellikle sorduğum halde onlar biliyor ama bize de söylemiyorlar dedi. Söylemek istemediği için herhalde.
benim doktorum 8 gün onların mailini bekledi, cinsiyeti söylemek için geldiği anda telefon açtı çığlıklar attık Allah gönlünüze göre versin inşallah:) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benim karnım çok şişiyor bir şey yiyince ya da tuvaletim gelince filan çok geriliyor. Sende olmuyor mu hiç

Kızlar piyasada oksapar ve clexane kalmamış covit tedavisinde kullanılıyormuş. Kullananlarınız varsa bulabilirseniz yedekleyin isterseniz, biz bulamadık galiba coraspine geçeceğim mecburiyetten.
Yaa çok üzüldüm şuan 2 haftalık kaldı benim. 5 li almıştık en son ama bitecek. Nasıl yok ya. Coraspinle iğne aynı etkiye mi sahip bi bilgin var mı canım. İğne daha etkili diye biliyorum

Yaa çok üzüldüm şuan 2 haftalık kaldı benim. 5 li almıştık en son ama bitecek. Nasıl yok ya. Coraspinle iğne aynı etkiye mi sahip bi bilgin var mı canım. İğne daha etkili diye biliyorum
Igne daha etkili canim ben persembe aldim küçük yerlerde cok rahat bulabiliyoruz oksapari baska yerden getittirebilirsiniz eczacinızla görüşün

Benim karnım çok şişiyor bir şey yiyince ya da tuvaletim gelince filan çok geriliyor. Sende olmuyor mu hiç
Akşam oluyor gibi şişiyo falan bir yeri geriliyo hatta eşim bi tarafı daha büyük bebek mi diyor ama ben hep gaz diye düşünüyorum sabah yok böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…