Bence ısrar et gidin bebişsiz başbaşa . sonra çoook zor oluyor kısa süre de olsa başbaşa vakit geçirmek . Aklın çocuğunda kalıyorAlanya geçen sene 6 saatte gittik merkeze girince yollar çok engebeli gerçi o zamanda hamileymişim sonradan öğrendim
Benim de aynı sabah hic birşey hissetmiyorum akintim da var bu aralar bazen şu gibi geliyor çok korkuyorum sanirim doktora gideceğim bu haftaAkşam oluyor gibi şişiyo falan bir yeri geriliyo hatta eşim bi tarafı daha büyük bebek mi diyor ama ben hep gaz diye düşünüyorum sabah yok böyle şeyler
Çok teşekkür ederim canim cevabın için bu hafta ici gideceğim normalde haftaya randevum ama icim rahat etsin evde sürekli kendimi dinlemeye başladimGecen hafta banada oldu doktor antibiyotik verdi doktora gorun istersen
Akıntı miktarı artabilir hamilelikte gayet normal korkmana gerek yokBenim de aynı sabah hic birşey hissetmiyorum akintim da var bu aralar bazen şu gibi geliyor çok korkuyorum sanirim doktora gideceğim bu hafta
Herkes aynısını söylüyor hatta genelde evliligin ilk aylarında hamile kalanlar keşke bekleseydik biraz daha tadını çıkarsaydık diyor bu yazı değerlendirmemiz lazım 7 aylık falan mı oluyoruzBence ısrar et gidin bebişsiz başbaşa . sonra çoook zor oluyor kısa süre de olsa başbaşa vakit geçirmek . Aklın çocuğunda kalıyorvicdan yapıyorsun
Teşekkür ederim canim iyi ki burası var rahatlıyorum ❤❤Akıntı miktarı artabilir hamilelikte gayet normal korkmana gerek yok
Herkes aynısını söylüyor hatta genelde evliligin ilk aylarında hamile kalanlar keşke bekleseydik biraz daha tadını çıkarsaydık diyor bu yazı değerlendirmemiz lazım 7 aylık falan mı oluyoruz
Ben bu hafta doktoru hep bunalttım rahat edemiyor görmeden insan ne dediysem gelmemi kabul etmedi şuram ağrıyor buram ağrıyor idrara çok çıkıyorum virüs var çok gelmeni istemiyorum diyor zaten belli günler açıyor muayenehanesini bu hafta ona söylemeden asistanından randevu alcam bir hafta daha bekleyememÇok teşekkür ederim canim cevabın için bu hafta ici gideceğim normalde haftaya randevum ama icim rahat etsin evde sürekli kendimi dinlemeye başladim
kaygılanmak değil ama mutlaka doktora gitmek lazım, çünkü akıntılar bazen enfeksiyon haberciside olabiliyor. ama bazen yalın ayak yere basmak bile bir sebepBenim de aynı sabah hic birşey hissetmiyorum akintim da var bu aralar bazen şu gibi geliyor çok korkuyorum sanirim doktora gideceğim bu hafta
Bende sipariş vereyim diyordum bikaç takım tulum beğendim amadün eşim aklıma taktı ya erkek değilse doktor kız derse bu seferde ihtimal var mıdır aslında gösterdi doktor kesin dediKızlar bunlari cok beğendim bu arada dün bahsettiğim cit citli bodylar2 tanesi 29 tl bende cok uygun ayrica 15 de bime harika ürünler gelcek bebişler için
Siz bebişlerinizi görmek için bahane arıyorsunuzBen bu hafta doktoru hep bunalttım rahat edemiyor görmeden insan ne dediysem gelmemi kabul etmedi şuram ağrıyor buram ağrıyor idrara çok çıkıyorum virüs var çok gelmeni istemiyorum diyor zaten belli günler açıyor muayenehanesini bu hafta ona söylemeden asistanından randevu alcam bir hafta daha bekleyemem
Evet bu virüs olmazsa her hafta giderim herhalde hareketlerini hissetsek belki daha rahat oluruzSiz bebişlerinizi görmek için bahane arıyorsunuz
Neredeyse Herkesin birkaç kere değişince insan emin olamıyor , dr bana da şu dese cinsiyeti birkaç randevu daha geçiririm sanırımBende sipariş vereyim diyordum bikaç takım tulum beğendim amadün eşim aklıma taktı ya erkek değilse doktor kız derse bu seferde ihtimal var mıdır aslında gösterdi doktor kesin dedi
hahaha tıpkı benBen bu hafta doktoru hep bunalttım rahat edemiyor görmeden insan ne dediysem gelmemi kabul etmedi şuram ağrıyor buram ağrıyor idrara çok çıkıyorum virüs var çok gelmeni istemiyorum diyor zaten belli günler açıyor muayenehanesini bu hafta ona söylemeden asistanından randevu alcam bir hafta daha bekleyemem
Ben ilkinde cehalet saadeti yaşamışım yaa sizin şimdi bu halinizi gördükçe o zamanlar geliyor aklımaEvet bu virüs olmazsa her hafta giderim herhalde hareketlerini hissetsek belki daha rahat oluruztam diyorum içim rahat sonra olumsuz bir hikaye çıkıyor karşıma
Orta karadenizde bir şehirNerde oturuyosunuz ne güzel Ankara’da denize hasretler olarak eşime diyorum ben tatil aşeriyorum o da yol uzun bişey olur diyor
Bence de bu yaz son fırsatHerkes aynısını söylüyor hatta genelde evliligin ilk aylarında hamile kalanlar keşke bekleseydik biraz daha tadını çıkarsaydık diyor bu yazı değerlendirmemiz lazım 7 aylık falan mı oluyoruz
bizde van merkezdeyz buralar güzel uzuuun süren kışı dışindaBuarada herkese Adem Güneş
Erzurum un en uzak ilçelerinden birindeyiz. Bu yaz buradan başka bi doğu ilçesine gidicez henüz belli değil yeni mekanımız
Ben de akşam alacağım canım artık bugün öyle düşündüm ama bu seferde sabahımız mı zehir olur acaba yine devam ederse ben de söyleyeceğim doktora artıkOlablr canım valla ben dikkat ettim ne zaman içsem ağrı başlıyor ve hiç bir şekilde geçmiyor günlerce sürüyor ilacı aldıkça yenileniyor sanki dayanamadım doktora söyledim gece almayı dene geçmezse değiştiririz dedi
Aynen canım bende aynısını düşündüm gece uyutmazsa geceden sabaha ağrı başlarsa geçmez geneBen de akşam alacağım canım artık bugün öyle düşündüm ama bu seferde sabahımız mı zehir olur acaba yine devam ederse ben de söyleyeceğim doktora artıkHer şeyden zor geldi vallahi bu
Bende öleyim hiç bsy hissetmez oldumKızlar nasılsınız baya konuşmuşsunuz ☺ Hareketleri henüz hissetmiyorum ama kendimi hamile gibi de hissetmiyorum normal mi bu hamile kalmadan önce nasılsam öyleyim genelde 2 haftada doktora gidiyordum bu 4 haftadır gitmiyorum haftaya gidicektim ama dayanamayıp bu hafta gidicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?