- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Canım benim de sat 9 Ocak pazartesi gittim doktora bhcg artışına baktı 896ydı keseyi göremeyiz zaten dedi 17 sinde kese için gel dedi daha çok erken endişelenmeKizlar sat tarihim 9 ocak dün Dr. Gittim kese gorunmedi dediko daha çok küçük gorunmeyebilir yada geç döllenme olmuş olablir diye kan testine yönlendirdi sonuc 356.7 çıktı yani güzel benim merak ettiğim son adet tarihlerinizi yazabilirmisiniz
Bence erken 7 de duyuluyor diye biliyorum.kızlar doktor 6+1 de baktı kalp atımı göremedi ama yolk sac gördü, ama olumlu konuşmadı saolsun. erken değil mi kalp atımı için ultrasın da berbattı, ben bu cumartesi kendi doktorumu beklicem ama moralimş bozdu hafiften lekelenmem de var ama kanama alanı görmedi doktorlar, neden lekelenme olur ki
yatıyorum canım azaldı lekelenmem, doktorum endişe etmedi, ama diğeri istirahate gerek bile duymadı düşer bu gebelik dedi. ben kendi doktorumu bekliyorum ama abarttı benceBence erken 7 de duyuluyor diye biliyorum.
Yerleşme kanaması da olabilir. Sen yine de yorma kendini.
Kendi doktorundan başkasına gitme.yatıyorum canım azaldı lekelenmem, doktorum endişe etmedi, ama diğeri istirahate gerek bile duymadı düşer bu gebelik dedi. ben kendi doktorumu bekliyorum ama abarttı bence
yatıyorum canım azaldı lekelenmem, doktorum endişe etmedi, ama diğeri istirahate gerek bile duymadı düşer bu gebelik dedi. ben kendi doktorumu bekliyorum ama abarttı bence
yapmıyorum canım, hayırlısı olsun hakkımızda. tek temennim sağlıkla gelmesi. Rabbime dua ediyorum.stres yapmamaya çalışın kendi doktorunuza gidene kadar.
yapmıyorum canım, hayırlısı olsun hakkımızda. tek temennim sağlıkla gelmesi. Rabbime dua ediyorum.
Ayyyy tatlım çok sevindim valla içime su serptin benim Dr. Bugün yine beta için çağırmıştı gittim tahlil verdim bakalım kaç cikicakCanım benim de sat 9 Ocak pazartesi gittim doktora bhcg artışına baktı 896ydı keseyi göremeyiz zaten dedi 17 sinde kese için gel dedi daha çok erken endişelenme
Bende 6+3 te gittim çok güçsüzdü. Henüz çok küçük çok normal dedi. Önceki gittiğim doktor görünmesi gerekirdi bebeği göremiyorum dedi beni strese soktu baya. Her doktorun dediğine aldırış etme canım. Bu arada benimde lekelenmem oldu iğne yapıldı progestan kullanıyorum kanamaya dönüştü sürekli yatıyorum elinden geldiğince dinlen sende.kızlar doktor 6+1 de baktı kalp atımı göremedi ama yolk sac gördü, ama olumlu konuşmadı saolsun. erken değil mi kalp atımı için ultrasın da berbattı, ben bu cumartesi kendi doktorumu beklicem ama moralimş bozdu hafiften lekelenmem de var ama kanama alanı görmedi doktorlar, neden lekelenme olur ki
Ama keseden sonra düzenli artış olmuyor ki kendinizi yıpratmayın yok yere, kese kalp atışı önemli. Üzmeyin kendinizi bu sefer olacak inşallahBen daha once 4 bebegimi kaybettim biraz pimpirikliyim o yuzden
Evet bazen su gibi. Bazen beyaz şeffafda oluyorAkintin nasil. Benim su gibi akintim var
Evet benim de öyle oluyor o kadar yoğun değil ara ara oluyor ve idrar kaçmış gibi, su gibi. Haftaya kontrolüm var soracağım doktoraArkadaslar lutfen yardim edin. Ic camasirim islaniyor affedersiniz idrar kacirmis gibi. Su gibi akintim var. 6 haftalik suan. Progestan fitilde kulaniyorum
Canım benim de sattan sonraki 36.gün 8000 çıktı hemşireye bir hevesle bu kafar yükselmesi normal mi 4 gün önce 1800 dü dedim ikiz olabilir mi dedim üstüme güldü ilgisi yok onla dedisat tan sonra 36. Günde yapılan bhcg 2213 çıktı benim. Kuzenim benim 1000 kusurdu ikiz olmasın diyor
Tabii ki ikiz ise duble mucize olur benim için ama merak ettim sizin kaçıncı gün kaçtı yazar mısınız?
Sat 6 ocakti, tahlil 10 Şubat'ta yapıldı
Ben bugun sordum progestan fitil yapiyor dediEvet benim de öyle oluyor o kadar yoğun değil ara ara oluyor ve idrar kaçmış gibi, su gibi. Haftaya kontrolüm var soracağım doktora
öyle yapıyorum kalp atışı için vajinal mi baktırdın canım, neden olurmuş kanama bana kanama alanı yok diyorlar ama kahverengi ara ara da pembe peçeteye geliyor. cidden her doktora aldırmamak lazım en kötüsüne hazırlıyorlar çünkü seni, biz dinlenip bekleyelim. ben de ağızdan progestan kullanıyorum.Bende 6+3 te gittim çok güçsüzdü. Henüz çok küçük çok normal dedi. Önceki gittiğim doktor görünmesi gerekirdi bebeği göremiyorum dedi beni strese soktu baya. Her doktorun dediğine aldırış etme canım. Bu arada benimde lekelenmem oldu iğne yapıldı progestan kullanıyorum kanamaya dönüştü sürekli yatıyorum elinden geldiğince dinlen sende.
öyle yapıyorum kalp atışı için vajinal mi baktırdın canım, neden olurmuş kanama bana kanama alanı yok diyorlar ama kahverengi ara ara da pembe peçeteye geliyor. cidden her doktora aldırmamak lazım en kötüsüne hazırlıyorlar çünkü seni, biz dinlenip bekleyelim. ben de ağızdan progestan kullanıyorum.
Benim pazar 45 ti canım 2 gün geçti aradan işte bugün 130.84 çıktıÇok sevindim canım. Ben bugün tahlil yaptım. 272 çıktı. Sen naptın? Hepimize hayirli olsun inşallah
ben de sabırsızlık etmeyim o zaman canım bir de geçen ay kimyasal gebeliğim olmuştu benim ovulasyonum kaymış da olabilir belki biraz geridendir. paranoya yapmadan beklemekte fayda var hayırlısı cumartesiyi bekliyorum ben de5+5te ilk muayenemde doktor Şuan görmem gerekiyordu bebeği de kalp atışını da istersen vajinal bakalım dedi. Evhamlandım bende korktum dış gebelik olabilir mi diye kabul ettim vajinal de baktı ama yine göremedik. halbuki ilk gebeliğimde de aynı şeyi yaşamıştım sonraki muayenelerde bebek görünmüştü. 6+3’te farklı doktora gittim karından ultrasonla bakıldı ama çok güçsüzdü. normal henüz çok küçük dedi doktorda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?