2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım benim de sat 9 Ocak pazartesi gittim doktora bhcg artışına baktı 896ydı keseyi göremeyiz zaten dedi 17 sinde kese için gel dedi daha çok erken endişelenme

kızlar doktor 6+1 de baktı kalp atımı göremedi ama yolk sac gördü, ama olumlu konuşmadı saolsun. erken değil mi kalp atımı için ultrasın da berbattı, ben bu cumartesi kendi doktorumu beklicem ama moralimş bozdu hafiften lekelenmem de var ama kanama alanı görmedi doktorlar, neden lekelenme olur ki

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben dün akşam çok kötü bir mide bulantısı yaşadım. Bugünde devam etti.
Umuyorum ki devam etmez. Sizler nasılsınız?

Bence erken 7 de duyuluyor diye biliyorum.
Yerleşme kanaması da olabilir. Sen yine de yorma kendini.

Bence erken 7 de duyuluyor diye biliyorum.
Yerleşme kanaması da olabilir. Sen yine de yorma kendini.
yatıyorum canım azaldı lekelenmem, doktorum endişe etmedi, ama diğeri istirahate gerek bile duymadı düşer bu gebelik dedi. ben kendi doktorumu bekliyorum ama abarttı bence

yatıyorum canım azaldı lekelenmem, doktorum endişe etmedi, ama diğeri istirahate gerek bile duymadı düşer bu gebelik dedi. ben kendi doktorumu bekliyorum ama abarttı bence
Kendi doktorundan başkasına gitme.
Bazıları gerçekten doktor ama insan olamamış o nasıl söylemdir ya.

Canım benim de sat 9 Ocak pazartesi gittim doktora bhcg artışına baktı 896ydı keseyi göremeyiz zaten dedi 17 sinde kese için gel dedi daha çok erken endişelenme
Ayyyy tatlım çok sevindim valla içime su serptin benim Dr. Bugün yine beta için çağırmıştı gittim tahlil verdim bakalım kaç cikicak

Bende 6+3 te gittim çok güçsüzdü. Henüz çok küçük çok normal dedi. Önceki gittiğim doktor görünmesi gerekirdi bebeği göremiyorum dedi beni strese soktu baya. Her doktorun dediğine aldırış etme canım. Bu arada benimde lekelenmem oldu iğne yapıldı progestan kullanıyorum kanamaya dönüştü sürekli yatıyorum elinden geldiğince dinlen sende.

Arkadaslar lutfen yardim edin. Ic camasirim islaniyor affedersiniz idrar kacirmis gibi. Su gibi akintim var. 6 haftalik suan. Progestan fitilde kulaniyorum
Evet benim de öyle oluyor o kadar yoğun değil ara ara oluyor ve idrar kaçmış gibi, su gibi. Haftaya kontrolüm var soracağım doktora

Canım benim de sattan sonraki 36.gün 8000 çıktı hemşireye bir hevesle bu kafar yükselmesi normal mi 4 gün önce 1800 dü dedim ikiz olabilir mi dedim üstüme güldü ilgisi yok onla dedi

öyle yapıyorum kalp atışı için vajinal mi baktırdın canım, neden olurmuş kanama bana kanama alanı yok diyorlar ama kahverengi ara ara da pembe peçeteye geliyor. cidden her doktora aldırmamak lazım en kötüsüne hazırlıyorlar çünkü seni, biz dinlenip bekleyelim. ben de ağızdan progestan kullanıyorum.

5+5te ilk muayenemde doktor Şuan görmem gerekiyordu bebeği de kalp atışını da istersen vajinal bakalım dedi. Evhamlandım bende korktum dış gebelik olabilir mi diye kabul ettim vajinal de baktı ama yine göremedik. halbuki ilk gebeliğimde de aynı şeyi yaşamıştım sonraki muayenelerde bebek görünmüştü. 6+3’te farklı doktora gittim karından ultrasonla bakıldı ama çok güçsüzdü. normal henüz çok küçük dedi doktorda.

ben de sabırsızlık etmeyim o zaman canım bir de geçen ay kimyasal gebeliğim olmuştu benim ovulasyonum kaymış da olabilir belki biraz geridendir. paranoya yapmadan beklemekte fayda var hayırlısı cumartesiyi bekliyorum ben de inşallah güzel haberler alırız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…