2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
benim tutmuyor ben yumurtladigim gunu biliyorum ama benim minis onden gidiyor kese boyu 14.99mm cikti

Merhabalar Bat 9 şubattı beta hcg adet tarihinde 45 çıktı bugün doktora gittim kan verdim 130.84 çıktı. 17 şubatta tekrar randevum var. Vajinal ultrason ile kese belli olur mu sizce? 5+2 de olacağız 17 şubatta. İlk hamileliğimde keseyi görmüştü doktorum

Masallah belki iri bir bebek olcaktir. Yeğenim minyon tipli dogdu kesesi kucuktu hatta bebe aspirini falan vermisti doktor kan sulansin da kese buyusun diye
ne bileyim bende korkuyorum niye bu kadar ileride diye gidince sorucam bende irilikte iyi degil ama iste saglikli olsunda

Henüz embriyo gözükmüyorken keseden hesaplanıyor, embriyo gözükmeye basladigi zaman zaten embriyoya odaklı hesaplama yapiliyor. Tabiki embriyo ölcümü önemli olan.
Demeki makinelerden kaynaklaniyor. Bugun gittim. Embiriyoyuda gosterdi keseyide. Ve embiriyonun kendisini olctu. Keseyide olctu

5+1 de gördüm ben

Demeki makinelerden kaynaklaniyor. Bugun gittim. Embiriyoyuda gosterdi keseyide. Ve embiriyonun kendisini olctu. Keseyide olctu
Sizinki kac haftalik ? Ben dün 5+0 da sadece keseyi gördüm, yolk sac da görünüyordu ultrason kagidinda ama doktor önemseyip de anlatmadi şu gozukuyor bu gozukuyor diye. 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi sadece. Onu da dinletecegini dusunmuyorum sadece kalp atisinin kac oldugunu soyler heralde. Devlet hastaneleri boyle o yuzden ben haftaya özeli bir ziyaret edecegim

6 haftalik avrupadayim canim makinelerden kaynaklidir bence. Seninki daha erken

bende tam gittim dogum geldi bes dakikada neye bakti ne dedi anlamadim oyle gecti o yuzden bu hafta daha detayli bakmasini istiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…