2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
5+4teyim bulantılarım var çok fena

Valla maşallah halsizlikse şükret ben bulantı yaşıyorum çok kötü halsiz olsam razıydım

bulantı var ya bazen iyi oluyorum gayet yiyorum yemeğimi ama bazen (mesela bugün) mideme giren 1-2 kuru gevrek 1 kase yoğurt 1 elma. karnım aç ama yiyemiyorum zaten zayıfım iyice kilo vereceğim.

Kizlar benim beta degerim 5+6 da 29binlerde 10 gun once 16 binlerdeydi sizce normal mi bu artis bana biraz az gibi geldi?

canım selam ben de yurtdışındayım ve 8. hafta gitmem gerektiği söylendi. öncesinde kan bile almıyorlar maalesef. sen hangi ülkedesin?
Aslında bizim ülkemizde de öyle olmalı cünkü böyle daha cok stres. Ben sadece kan testi verdim bekliyorum 7+1e kadar da gitmicem

bulantı var ya bazen iyi oluyorum gayet yiyorum yemeğimi ama bazen (mesela bugün) mideme giren 1-2 kuru gevrek 1 kase yoğurt 1 elma. karnım aç ama yiyemiyorum zaten zayıfım iyice kilo vereceğim.
Açken daha çok bulanıyo mide ben de zorla yiyorum ilk 3 ay kilo veren oluyormuş zaten bebişler beslenir her şekilde moralini bozma sakın

Kizlar benim beta degerim 5+6 da 29binlerde 10 gun once 16 binlerdeydi sizce normal mi bu artis bana biraz az gibi geldi?

Neden keseyi gördükten sonra betahcg baktırmaya devam ediyorsunuz ki? Keseden sonra bakmaya gerek yok dedi benim doktorum.

aynisi bendede kuru ekmek kenari sadece dun yoktu mesela bir gelip bir gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…