2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu şekilde sabırla beklesek beni zehirleme olayı olmaz demi sonuçta artıyo
İleri haftalarda artık zehirleme yaptığını söyledi doktor düşünün benim ki 12 haftalıkken bile bu haftalarda daha zehirleme yapacak kadar büyük değil demişti ister düşmesini bekleyin isterseniz kürtaj yapalım demişti

Kızlar 1 bardak süt bir bardak ayran 1 kase yoğurt avyçuç içiniz kadar beyaz peynir bunlardan 1 ini mutlaka kalsiyum için içmeye yada yemeye çalışın.eğer bkendrınız varsa 1 bardak süte büyükse yarım muz küçükse 1 muz koyup kendinize muzlu süt yapın mide bulantısınıda tutar.

Benim de hic mide bulantim yok istahim degismedi ayni keske boyle rahat gecirsek 9 ayı Sadece uyku bastırıyor arada bir ama sabah da erkenden uyanıyorum istemsiz

Benim de 5+3te başladı daha 2 gün oldu inşallah hiç başlamaz çok berbat bişey

Bu arada doktor bir şey söylemedi ama kese boyutuna göre gerçek hafta hesaplama olayını araştırdım. Kese çapına 30 ekleyip 7 ye bölünce haftasi belli oluyormus. Her gün 1,1 mm büyürmüş kese. Ben yaptım 5+0 ken 5+4 cikti tam hesapladigim gibi çünkü 4 gün erken yumurtladigimi biliyorum. Aramizda erken ta da gec dollenme yasayan varsa bu yontemi kullanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…