- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.758
- 158
Evet tabii 3000 üzeri olması gerekiyor karından görebilmesi için vajinal 1500 civarıydı sanırım. Benim beta 3400-3500 arasıydı kese gördüğümüzde ama minicikti kese zor göründü :)Teşekkür ederim cevap içinbeta hcg ile kesenin bir bağlantısı var mı acaba ? Normalde ilk gebelikte şuna olduğundan daha yüksekmiş haftasına göre
Gözün aydın olsun canım benim sat tarihin neydi peki ogrenebilirmiyim6 artı 5 te dün kalp atışını duydum kızlar darısı size inşallah
Ben birde beta hcg olayına takıldım şimdiEvet tabii 3000 üzeri olması gerekiyor karından görebilmesi için vajinal 1500 civarıydı sanırım. Benim beta 3400-3500 arasıydı kese gördüğümüzde ama minicikti kese zor göründü :)
Çok güzel artmış evham yapma.keseyi gördüysen kan testlerinide umursama.Ben birde beta hcg olayına takıldım şimdiokuduğum yorumlardan sonra. Kızımda bu tarz şeylere dikkat etmemiştim hiç. Şimdi insan endişeleniyor. Değerlerimi yazsam bilgisi olan arkadaşlar değerimde bir problem var mı bakabilirlerse çok mutlu olurum
6 Şubat: 16.87
9 Şubat: 45.68
12 Şubat: 130.84
Benim değerler böyle ama ne bileyim sıkıntı yoktur inşallah
Değerlerin gayet iyi :) Doktorlar her 2 günde bir 2 katına çıkmasını isterler. Senin 2 katından çok az miktar yukarıda bu da şu an için herşeyin gayet yolunda olduğunu gösterir :)Ben birde beta hcg olayına takıldım şimdiokuduğum yorumlardan sonra. Kızımda bu tarz şeylere dikkat etmemiştim hiç. Şimdi insan endişeleniyor. Değerlerimi yazsam bilgisi olan arkadaşlar değerimde bir problem var mı bakabilirlerse çok mutlu olurum
6 Şubat: 16.87
9 Şubat: 45.68
12 Şubat: 130.84
Benim değerler böyle ama ne bileyim sıkıntı yoktur inşallah
çok teşekkür ederimDeğerlerin gayet iyi :) Doktorlar her 2 günde bir 2 katına çıkmasını isterler. Senin 2 katından çok az miktar yukarıda bu da şu an için herşeyin gayet yolunda olduğunu gösterir :)
Çok teşekkür ederim canımÇok güzel artmış evham yapma.keseyi gördüysen kan testlerinide umursama.
Birde 2 günde birden kasıt bu şekildeki oluyor? Yanlış yapmıyorum umarımÇok güzel artmış evham yapma.keseyi gördüysen kan testlerinide umursama.
6-8-10 şubat bir günü boş say.Birde 2 günde birden kasıt bu şekildeki oluyor? Yanlış yapmıyorum umarım
6-9-12 Şubat
Hııı Şimdi anladım6-8-10 şubat bir günü boş say.
Zaten iki katından fazla değerin. Keseyi gördükten sonra beta bakmıyorlar artık
Ben de 17 şubatta kalp atışı icin gideceğim inşallah güzel haberler alırızÇok teşekkür ederim canımkeseyi görmedik henüz nasipse 17 şubattaki randevuda görürüm inşallah ☺
Kendini suclamıyorsun dmi orada koptu vs demişsin. Sen elinden geleni yaptın bu Allahım takdiriymiş hepimize olabilirdi. Belki sağlıksız embriyoydu daha iyisi tutunacaktırKızlar benim kan değerim 2126 da keseyi gördük.bana doktor herşeyim normal diye ilaç bile vermedi.rahim kalınlığı çok iyimiş.lekelenme yok ağrı yok herşeyim temizdi.çok rahat bir gebelik geçiriyordum.yememe içmemede çok dikkat ediyordum.genetik testlerden kan pıhtılaşmasına kadar her testi yapıp öyle hamile kalmıştım. Anlayacağınız kesede büyümüştü ki hala çok iyi ama kan değerim gittikçe düşmeye başladı.şimdi bugün 800 lere kadar düştü düşüğü bekliyorum.yani diğeceğim şuki sakın panik yapmayın veren Allah bağışlayanda.bende herşey iyi olmadına rağmen düşük oluyorsa siz sakın Hiçbirşeye takılmayın hep iyi düşünün.yani ufak tefek sıkıntıların olması daha iyi illaki olacak.her hamile çekiyor yaşadıklarınızı.bugün bile doktorum kan testi yaptırdı hala bu keseye bu rahime ben çocuk olur diye bekliyorum diyor biz umudu kesmişken üstelik.sonra kan değerini görünce oda umudunu kesti.sakın stres yapmayın.ben iki hafta önce kese görünmeyince değerde yüksek olunca dış gebelik felan sanmıştım.çok korkmuştum.herşey bence orda koptu.lütfen rahat olun ve hayırlısıyla sağsalim bebişlerinizi kucağınıza alın.olurda bende hamiş kalırsam yakın zamanda gene sizi takip edecem. Allaha emanet olun.
Cok net cıkmıs kan testi ver hemen yarın hayırlı olsunBende Allah'ın izniyle 2020 Ekim annesi olacağım arkadaşlar. Bugün öğrendim daha çok yoğun duygular icerisindeyim. 10.ayda oldu, Allah isteyen dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin, bize dwle sağlıklı bir gebelik nasip etsin.
Sağol canım şükürler olsun..Yarın vereceğim evet çok heyecanliyim.Cok net cıkmıs kan testi ver hemen yarın hayırlı olsun
Senin de hayırlı olsunCok net cıkmıs kan testi ver hemen yarın hayırlı olsun
Yok canım Allahın takdiri tabikide ben keşke olmayan varsayımlarada üzülmeseymişim diyorum olacağı varmış zaten.olurda hamile kalırsam adet tarihim 10 gün geçmeden gitmeyecem doktora en sağlıklısı bu imiş.yurtdışında en erken böyle alıyorlarmış öncesi gidemiyormuşsun.hem zaten gerekte yok ihtimallere kanmayaKendini suclamıyorsun dmi orada koptu vs demişsin. Sen elinden geleni yaptın bu Allahım takdiriymiş hepimize olabilirdi. Belki sağlıksız embriyoydu daha iyisi tutunacaktır
Evet o konuda haklısın. İnan ben ilk bebeğime tüp bebekle hamile kaldım onda bile önce kan testi verdim pozitifi görünce doktor 3 hafta sonraya gün verdi. O yüzden öğrendikten 3 hafta sora yine gitmeyi istiyorum. Hem kalp atısı hem gelişimi hatta hareketini bile gördüm. Ayrıca vajinal ultrasonun da hic zararı olmadı 7+1 ve 9+2 de vajinal bakıldı iyi ki de bakıldı o kadar netti kii. Oğlumun cinsiyetini bile 9+2de söylemişti doktorum ve yanılmadıYok canım Allahın takdiri tabikide ben keşke olmayan varsayımlarada üzülmeseymişim diyorum olacağı varmış zaten.olurda hamile kalırsam adet tarihim 10 gün geçmeden gitmeyecem doktora en sağlıklısı bu imiş.yurtdışında en erken böyle alıyorlarmış öncesi gidemiyormuşsun.hem zaten gerekte yok ihtimallere kanmaya
26 Aralık PerşembeGözün aydın olsun canım benim sat tarihin neydi peki ogrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?