İnşallah canım ne kadarlık oluyor 17 şubatta ? 26 şubatta 2. Randevum var benimde. Eşimin müsaitliğine göre oluşturduğum için önceden alıyorum randevuları. Umarım 17 şubatta keseyi görüp 26 şubatta kalp atışını duyarımBen de 17 şubatta kalp atışı icin gideceğim inşallah güzel haberler alırız
Bak negüzel biz kan veriyoruz aynı gün doktor çağırıyor ben artık akıllandım.Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canımEvet o konuda haklısın. İnan ben ilk bebeğime tüp bebekle hamile kaldım onda bile önce kan testi verdim pozitifi görünce doktor 3 hafta sonraya gün verdi. O yüzden öğrendikten 3 hafta sora yine gitmeyi istiyorum. Hem kalp atısı hem gelişimi hatta hareketini bile gördüm. Ayrıca vajinal ultrasonun da hic zararı olmadı 7+1 ve 9+2 de vajinal bakıldı iyi ki de bakıldı o kadar netti kii. Oğlumun cinsiyetini bile 9+2de söylemişti doktorum ve yanılmadı
Benimde 11 ocakSelam kızlar benide gruba alırmısınız inşallah bende ekim annesi olucam en son adet 11 ocak
taydin canım mesajını gördüm ama alıntılayamadım. Kendi ilk hamileliğimde ki değerlerime baktım sat’tan 36 gün sonra 112 çıkmış. Ama ben geç yumurtladım yumurtlamanın 14ncü günü oluyor yani adet günü
Hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimizeBende Allah'ın izniyle 2020 Ekim annesi olacağım arkadaşlar. Bugün öğrendim daha çok yoğun duygular icerisindeyim. 10.ayda oldu, Allah isteyen dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin, bize dwle sağlıklı bir gebelik nasip etsin.
Ben acile gittim canım orda verdimİlk kan testini nerede verdiniz?Aile hekimliğine mi gitmek gerekiyor ben hastaneden randevu aldım ama.
canim tebrik ederim aramiza hosgeldin farketmez sanirim o ben ozel bir hastanede vermistim ama her yer yapiyor bu testiİlk kan testini nerede verdiniz?Aile hekimliğine mi gitmek gerekiyor ben hastaneden randevu aldım ama.
hosgeldin canim tebriklerSelam kızlar benide gruba alırmısınız inşallah bende ekim annesi olucam en son adet 11 ocak
insallah guzel seyler duyarsin canim doktordanGünaydın arkadaşlar, sabah wc gidip silindigimde pembelik vardı kağıtta. Bu haftalarda oluyor biliyorum ama tedirgin oldum biraz akşamüstü doktora randevumuz var , dua edin sorunsuz geçsin bugünüm, hayırlısıyla görelim mucizemiziDoktora yazsam mi Aksi gibi evde yatamam da mecbur çıkmam gerekiyor. Allah'a emanet kuzucugum
ne mutlu canim cok sevindim darisi biz diger anne adaylarinin basina insallah kacinci haftadaydin canimgünaydın sevgili anne adayları :)
dün akşam doktora gittik boyumuz 1 cm olmuş fasulye büyüklüğündeymişiz :)
kalp atışlarını gördük ama doktorum 11. haftaya kadar dinlemeyi önermedi, 40 defa ultrasona girmiş gibi oluyorsunuz 11. haftayı bekleyelim dedi bende kabul ettim :) ama o pıt pıt atışlarını gördüm :)
ne mutlu canim cok sevindim darisi biz diger anne adaylarinin basina insallah kacinci haftadaydin canim
Oy ne kadar güzel bende 7+1 e gideceğim umarım duyarızgünaydın sevgili anne adayları :)
kalp atışlarını gördük ama doktorum 11. haftaya kadar dinlemeyi önermedi, 40 defa ultrasona girmiş gibi oluyorsunuz 11. haftayı bekleyelim dedi bende kabul ettim :) ama o pıt pıt atışlarını gördüm :)
Oy ne kadar güzel bende 7+1 e gideceğim umarım duyarız
Hayırlı olsun:)Selam kızlar benide gruba alırmısınız inşallah bende ekim annesi olucam en son adet 11 ocak
Maşallah işte bize de yaşatır Rabbim :)günaydın sevgili anne adayları :)
benimde yarin 7+4 olucak insallah duyarim canim7+3 teyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?