2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de 17 şubatta kalp atışı icin gideceğim inşallah güzel haberler alırız
İnşallah canım ne kadarlık oluyor 17 şubatta ? 26 şubatta 2. Randevum var benimde. Eşimin müsaitliğine göre oluşturduğum için önceden alıyorum randevuları. Umarım 17 şubatta keseyi görüp 26 şubatta kalp atışını duyarım İnşallah sende kalp atışını duyarsın kızımdan biliyorum yaşayacağın en mükemmel anlardan bi tanesi canım

Bak negüzel biz kan veriyoruz aynı gün doktor çağırıyor ben artık akıllandım.Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım

İlk kan testini nerede verdiniz?Aile hekimliğine mi gitmek gerekiyor ben hastaneden randevu aldım ama.

Daha önce tüp bebek denemesinde transfer sonrası 10. Günden itibaren yapılmış, düzenli artış olmamıştı. Onun dışında bir tecrübem yok. Tamamen sürpriz oldu, ne zaman yumurtladigimi da bilmiyorum Yarın doktor randevum var bakalım takvime göre 5+3 ya da 4 . Görebiliriz inşallah
Hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize

Günaydın arkadaşlar, sabah wc gidip silindigimde pembelik vardı kağıtta. Bu haftalarda oluyor biliyorum ama tedirgin oldum biraz akşamüstü doktora randevumuz var , dua edin sorunsuz geçsin bugünüm, hayırlısıyla görelim mucizemizi Doktora yazsam mi Aksi gibi evde yatamam da mecbur çıkmam gerekiyor. Allah'a emanet kuzucugum

insallah guzel seyler duyarsin canim doktordan

günaydın sevgili anne adayları :)

dün akşam doktora gittik boyumuz 1 cm olmuş fasulye büyüklüğündeymişiz :)
kalp atışlarını gördük ama doktorum 11. haftaya kadar dinlemeyi önermedi, 40 defa ultrasona girmiş gibi oluyorsunuz 11. haftayı bekleyelim dedi bende kabul ettim :) ama o pıt pıt atışlarını gördüm :)

ne mutlu canim cok sevindim darisi biz diger anne adaylarinin basina insallah kacinci haftadaydin canim

Oy ne kadar güzel bende 7+1 e gideceğim umarım duyarız

Maşallah işte bize de yaşatır Rabbim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…