2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
canım evet aynı günmüşüz:) ben daha dün kaset test ile öğrendim yani çarşamba günü, bu sabah da kan verdim çok şükür değerim 2216 çıktı, doktor karından ultrason ile baktı ama göremedi pazartesi çağırdı beni de..benim de aynı adet olmadan bir iki gün önceki ağrıya benzer kasık ağrım var. belim ve sırtım da ağrıyor ama tatlı geliyor bu ağrılar nedenini bilince:)Allah korusun lekelenme falan olmadığı müddetçe normalmiş. Doktor da hayırlı olsun gebesiniz artık dedi, çok çok heyecanlıyım bende inanamıyorum hala, bir ağlıyorum bir gülüyorum o şekildeyim:)sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliklerimiz.. :)

hanımlar nasılsınız, 6+4 teyim daha kalp atışı duymadık. sık idrara çıkmak dışında da bir şey yok şimdilik. sizler ne durmdasınız bulantılar başladı mı

AYy saol ya valla içe su serptin korkuyorum bende Ağrı var diye dinleniyorum sürekli yatıyorumm belim ağrımasın diye
Hiç telaş etme bir kaç haftaya geçecek ağrılar..Ben çalışıyorum işteyim, akşamları uzanıyorum bol bol.

Mrb kızlar moralim çok bozuk. Bugün ilk randevum vardı doktorda. Kendisinin gel dediği gün bugün. Gittim. Karından kese görünmedi. Bugün beta 5000 civarı olması gerekiyormuş hesapladı. Kan verdim 2163 çıktı. 5 şubatta 383 tü ve iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor ona göre bugün 5000 olması gerekiyordu dedi. Odadan çıktım ve ağlamaya başladım. Ben kendimi inandırmıştım. Ama dayanamadım başka doktora gittim. Orda da muayene oldum doktor kese gördü. Ama bu doktora ilk kez gittim. Kafam çok karışık canım çok sıkkın. Ben ne yaşıyorum kese gördü diyelim başka doktor ama değerimin düşük olması canım o kadar sıkkın ki ne düşüneceğimi bilmiyorum..

Kese gorunduyse caninizi sikmayin o nasil doktormus oyle. Belli bir degerden sonra 2 gunde bir katlanmiyor zaten 3-4 gunde bir katlanmya basliyor.

Amin canım benim maşallah ünşallah keseyide en kısa sürede görürsün evet benimde pzt 256tıyı hesabıma göre iki kat artmasoyla benimde bugun 2000 küsür cıkamsı lazım ama bugun gidemedim cımartesiye kaldı artık o gün görcem benimde ağrım var adet ağrısı gbi bel ağrısı dinlenince geçiyor ama çok yorma kendimi sende hayırlısı olsun sağlıkla gelsin

Hiç telaş etme bir kaç haftaya geçecek ağrılar..Ben çalışıyorum işteyim, akşamları uzanıyorum bol bol.
Dinlen kuzum dinlen işteyken zor oluyor ben şuan çalışmıyorum ama evin işi işten beter birde eşim köy okulunda öğetmen benim ağrıdayız yollar kapalı birşey olsa inemiyoruz hemen korkum ondan birazda

Keseyi gordukten sonra da beta hcg baktirip kendinizi hic strese sokmayın. Benim en son 1685 ti ve keseyi gordukten sonra doktor betahcg istemedi. Bakin asagida fotograf da koydum icinizi rahatlatmak icin.

özele mi gidiyorsunuz devlete mi?
mesela ben kaza yapıp tomografi ve röntgen çektirmiştim 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim, bu korkularımdan dolayı normal de gitmeyeceğim pahalı olan ama çok iyi bir doktora gittim tam bilgi alabilmek adına.
siz de devlete gidiyorsanız özel muayenehanesi olan araştırıp çok iyiymiş dedikleri bir doktor tercih edebilirsiniz doğru bilgi almak için.

kese göründükten sonra değerlere pek bakılmıyor denildiğini okumustum buralarda sıkmayın canınızı sabırlı olmalıyız bize smdiden sabırı öğretiyorlar resmen

Keseyi gordukten sonra da beta hcg baktirip kendinizi hic strese sokmayın. Benim en son 1685 ti ve keseyi gordukten sonra doktor betahcg istemedi. Bakin asagida fotograf da koydum icinizi rahatlatmak icin.Eki Görüntüle 2589967
Gerçekten biraz rahatlattı beni bu bilgi. Demek ilk günler ikiye katlanması lazım daha sonra süre uzuyor. Canım benimmm çok teşekkür ederimm...

Gittiğim iki doktorda özel hastanede çalışan doktorlar. İsmi ünlü iki farklı hastane.. umarım ikincisi haklı çıkar..

kese göründükten sonra değerlere pek bakılmıyor denildiğini okumustum buralarda sıkmayın canınızı sabırlı olmalıyız bize smdiden sabırı öğretiyorlar resmen
Evet ama kendi doktorum çok olumsuz konuştu. Ben yine de sabırlı olmaya çalışacağım. Teşekkür ederim canım..

Evet ama kendi doktorum çok olumsuz konuştu. Ben yine de sabırlı olmaya çalışacağım. Teşekkür ederim canım..
doktorları anlamak güç zaten bugun biri 16 mm derken diğeri 10 mm diyor siz düşünün artık :)

doktorları anlamak güç zaten bugun biri 16 mm derken diğeri 10 mm diyor siz düşünün artık :)
Ya bana hem devlette hem ozel hastanede polip var dediler rahim filmi cekildim onda da gozukuyor dediler. Histeroskopi yapilacakti ben garanti olsun dedim fakulte hastanesine gittim hic bir sey yok dediler, tam aşılama yapilacakti kendiligimden hamile kaldim kesinlikle bir 3.doktora gitmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…