2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
tuba_33 canım ya biz aynı günüz ya sen kan verdin mi him yakın zamnda şimdi ben verdim pzt günü 256 cıktı cumartesi kısmeyee tekrar vericem kasıklarımda ağrı var böle baskı gbi sendede varmı çok şiddetli değilse korkmayın diyorlar sende durum ne işk benim daha çok heyecanlıyım

ağrılar normal, arada bir yerimden sıçratan batmalar bile oluyor. ağrılar adet ağrısı gibi benim ama kanama olmadığı sürece sıkıntı yok :)

Bizde 3 sizden bir tık iyiymişiz... Şaka bir yana gerçekte hiç memnun değilim bu konuda.
ben de hiç memnun değilim sorma.. bunu araştırdığımda da ultrasonun çok yeni bi teknoloji olduğu yaklaşık 30 40 senedir bu amaçla kullanıldığını ama etkilerinin tam olarak bilenemeyeceği için sonuçları görülmeden yapma taraftarı olmadıklarını öğrendim. amerika avustrulya tüm avrupa canada da bu şekildeymiş. bir şekilde Türkiyede aşırı yaygın..

Evet Türkiyede çok yapılıyor.. Hangisi daha iyi bilemedim şimdi

Haftaya çarşamba randevum var o gün 6+5 günlük olucaz acaba kalp atışı görülür mü ? Burda genelde 7 haftalıkken görülmüş

ağrılar normal, arada bir yerimden sıçratan batmalar bile oluyor. ağrılar adet ağrısı gibi benim ama kanama olmadığı sürece sıkıntı yok :)
AYy saol ya valla içe su serptin korkuyorum bende Ağrı var diye dinleniyorum sürekli yatıyorumm belim ağrımasın diye

AYy saol ya valla içe su serptin korkuyorum bende Ağrı var diye dinleniyorum sürekli yatıyorumm belim ağrımasın diye

yok rahat ol dün doktora gidip ağrılarım oluyor dedim ben bir ara düşük yapacağım sandım, bildiğimiz adet ağrısı çektim ama çok şükür hiç bir şey olmadı. kanama olmadığı sürece sıkıntı yok. şuan rahmimiz büyüyor, içimiz de büyüyen bir canlı var (çok korkutuyor bu beni) aslında düşününce bu ağrılar normal geliyor :)
tabi ki ağır kaldırmıyoruz canımızı sıkmıyoruz stres yapmıyoruz :)

Evet canım aynen bende bu kurallara uyuyorum senin ne kadar oldu şimdi 4+5 benim bugun

Kizlar herkese merhaba, doktorum 6+6'da cagirdi kalp atislari icin, sizce duyulur mu?

Merhaba kızlar sat tarihim 31 Aralık pko hastasıyım döngülerim hep uzundur 4 subatta hanile oldugumu öğrendim 5 subatta ilk Keseyi gördüm daha sonra 7 subatta tekrar baktırdım boyutu 8.4 mm 13 subatta yani bugun tekrar aynı makinede baktırdım 10 mm cıktı doktor 4 haftalık tor filan dedi normalde regle göre 6 haftalık ama usg de küçük görünüyor hatta bgn aynı zamanda devlet hastanesinde gittim ordaki doktorda 16 mm dedi makineye göre değişiyor heralde ama devletteki doktorda 6 haftalık değil pko oldugunu için küçük olması normal dedi fotoları yüklüyorum varmı böle olan bilgisi olan cok değişik duygular içindeyim zamanda gecmez oldu bana

Eklentiler

• IMG_20200213_153028.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20200207_135237.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…