- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
Gittiğim iki doktorda özel hastanede çalışan doktorlar. İsmi ünlü iki farklı hastane.. umarım ikincisi haklı çıkar..
Çok teşekkür ederim eksik olmayın bende hepimiz için dua ediyorum rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize ..o zaman dualarımız sizinle, içinizi ferah tutun :)
kızlar acil, yurtdışındayım 5+4 deyim ve damla damla kanamam başladı. kahverengi renkte. ne yapmamı önerirsiniz?
Acile git hemen. Kahverengiyse gün icinde olmuş muhtemelen suan atıyorsun kanamayı. Ancak kırmızıya da dönebilir herşey olabiliir. En azından progesteron verirkızlar acil, yurtdışındayım 5+4 deyim ve damla damla kanamam başladı. kahverengi renkte. ne yapmamı önerirsiniz?
evet koyu kahverengi kızlar
5+6 da başladı benim de sizin gibiydi, doktorum sıkıntı görmedi ama gitmenizde fayda var. önemli olan artmaması ve kırmızı renkli olmaması. kahve ve pembe olması normal diyorlar yatın sıvı alın bol bol, inşallah bir iki güne geçecek. ben 5 gündür yatıyorum azaldı epey.kızlar acil, yurtdışındayım 5+4 deyim ve damla damla kanamam başladı. kahverengi renkte. ne yapmamı önerirsiniz?
İnş duyarsınız ben daha kesede bebeği göremedim regl tarihime göre sizinle aynı 6 hafta ama pko oldugu için doktor geriden gelebilir dedi yani 6 haftalık sayılmıyor sanırımBugun muayeneye gittim 6+1 gunluk hamileyim kesede bebek gorundu cok sukur ama kalp atisi yoktu doktor saloya kadar bekleyelim dedi. Hatta doktor esimi yanima aldi. Kalp atisini dinlemek icin ama kalp atisini goremeyince ikimizde bozulduk. İns uzuntumuz bu kadariyla kalir. Sali gunu mujdeli haberi aliriz.
vajinal ultrasonda görülebilir.batın ultrasonunda görülmeyebilir.eğer geç döllenme yaşadıysanız vajinal ultrasonda sonraki hafta görülmesi gerekir.Bugün doktora kontrol için gittim sat a göre 4+5 günlük hamileyim. Ultrasonda görülmedi. Beta hcg bakıldı 3100 çıktı. Görünmesi gerekmez miydi? Normal mi acaba
Acildeyim inanın sadece idrar baktılar ve enfeksiyon var dediler. Daha kötü olursa söyle diyorlar. Daha kötüyüm dedim doktor müsait olunca alacak diyorlar ve hala bekliyorum. İnanın sinirim bozuldu. Ağlamaktan mahvoldum. İnşallah sizin gibi olur. Mesajınız çok iyi geldi. Teşekkür ederm gerçekten5+6 da başladı benim de sizin gibiydi, doktorum sıkıntı görmedi ama gitmenizde fayda var. önemli olan artmaması ve kırmızı renkli olmaması. kahve ve pembe olması normal diyorlar yatın sıvı alın bol bol, inşallah bir iki güne geçecek. ben 5 gündür yatıyorum azaldı epey.
Hadi gözün aydın bebeği görmekte çok önemli bende yarın 6+2 olucam randevum var inşaallah bende görürüm.Bugun muayeneye gittim 6+1 gunluk hamileyim kesede bebek gorundu cok sukur ama kalp atisi yoktu doktor saloya kadar bekleyelim dedi. Hatta doktor esimi yanima aldi. Kalp atisini dinlemek icin ama kalp atisini goremeyince ikimizde bozulduk. İns uzuntumuz bu kadariyla kalir. Sali gunu mujdeli haberi aliriz.
Geçmiş olsun.Sakin kalmaya çalış.streste çok etkiliyo iyi düşün iyi olsun.Acildeyim inanın sadece idrar baktılar ve enfeksiyon var dediler. Daha kötü olursa söyle diyorlar. Daha kötüyüm dedim doktor müsait olunca alacak diyorlar ve hala bekliyorum. İnanın sinirim bozuldu. Ağlamaktan mahvoldum. İnşallah sizin gibi olur. Mesajınız çok iyi geldi. Teşekkür ederm gerçekten
üzülmekte haklısınız, ben de kalp atımını elim yüreğimde bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırız, kalbinizi ferah tutun. konuştuğum çoğu kişi bu haftalarda olduğunu söylüyor, bizim de geçecektir.Acildeyim inanın sadece idrar baktılar ve enfeksiyon var dediler. Daha kötü olursa söyle diyorlar. Daha kötüyüm dedim doktor müsait olunca alacak diyorlar ve hala bekliyorum. İnanın sinirim bozuldu. Ağlamaktan mahvoldum. İnşallah sizin gibi olur. Mesajınız çok iyi geldi. Teşekkür ederm gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?