2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kızlar acil, yurtdışındayım 5+4 deyim ve damla damla kanamam başladı. kahverengi renkte. ne yapmamı önerirsiniz?

kızlar acil, yurtdışındayım 5+4 deyim ve damla damla kanamam başladı. kahverengi renkte. ne yapmamı önerirsiniz?
Acile git hemen. Kahverengiyse gün icinde olmuş muhtemelen suan atıyorsun kanamayı. Ancak kırmızıya da dönebilir herşey olabiliir. En azından progesteron verir

5+6 da başladı benim de sizin gibiydi, doktorum sıkıntı görmedi ama gitmenizde fayda var. önemli olan artmaması ve kırmızı renkli olmaması. kahve ve pembe olması normal diyorlar yatın sıvı alın bol bol, inşallah bir iki güne geçecek. ben 5 gündür yatıyorum azaldı epey.

Bugün doktora kontrol için gittim sat a göre 4+5 günlük hamileyim. Ultrasonda görülmedi. Beta hcg bakıldı 3100 çıktı. Görünmesi gerekmez miydi? Normal mi acaba

Bugun muayeneye gittim 6+1 gunluk hamileyim kesede bebek gorundu cok sukur ama kalp atisi yoktu doktor saloya kadar bekleyelim dedi. Hatta doktor esimi yanima aldi. Kalp atisini dinlemek icin ama kalp atisini goremeyince ikimizde bozulduk. İns uzuntumuz bu kadariyla kalir. Sali gunu mujdeli haberi aliriz.

İnş duyarsınız ben daha kesede bebeği göremedim regl tarihime göre sizinle aynı 6 hafta ama pko oldugu için doktor geriden gelebilir dedi yani 6 haftalık sayılmıyor sanırım

Bugün doktora kontrol için gittim sat a göre 4+5 günlük hamileyim. Ultrasonda görülmedi. Beta hcg bakıldı 3100 çıktı. Görünmesi gerekmez miydi? Normal mi acaba
vajinal ultrasonda görülebilir.batın ultrasonunda görülmeyebilir.eğer geç döllenme yaşadıysanız vajinal ultrasonda sonraki hafta görülmesi gerekir.

Acildeyim inanın sadece idrar baktılar ve enfeksiyon var dediler. Daha kötü olursa söyle diyorlar. Daha kötüyüm dedim doktor müsait olunca alacak diyorlar ve hala bekliyorum. İnanın sinirim bozuldu. Ağlamaktan mahvoldum. İnşallah sizin gibi olur. Mesajınız çok iyi geldi. Teşekkür ederm gerçekten

Hadi gözün aydın bebeği görmekte çok önemli bende yarın 6+2 olucam randevum var inşaallah bende görürüm.

Geçmiş olsun.Sakin kalmaya çalış.streste çok etkiliyo iyi düşün iyi olsun.

üzülmekte haklısınız, ben de kalp atımını elim yüreğimde bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırız, kalbinizi ferah tutun. konuştuğum çoğu kişi bu haftalarda olduğunu söylüyor, bizim de geçecektir.

Herkese merhaba, doktor kalp atışı için beni de pazartesi günü çağırdı ama eşim çarşambayı bekleyelim diyor Ben de bu hafta çok hastayım. KBB doktoru bugün antibiyotik başladı, sorun olmaz dedi ama ben güvenemedim kendi doktoruma da gittim tekrar o da kullanabilirsin dedi ama dozunu düşürdü. Kullanıyorum ama içim de hiç rahat değil İnşallah herkes sağlıkla alır yavrusunu kucağına

Sat 5+3teyim ben de ctesi doktora gidicem en son 7 şubatta gittim doktora 174tü beta hcg değerim arttı mı keseyi görür müyüm bilmiyorum sürekli aklım orda çalışıyorum ama kendimi veremiyorum resmen ctesiyi hem iple çekiyorum hem de korkudan gelmesini istemiyorum mide bulantım fln da pek yok tedirginim

Hepinize iyi geceler, ancak bu saatte yazmaya fırsat bulabildim.
Bugün doktor randevum vardı. Karından kese göründü ama detay görmek için vajinal muayene yaptı doktorum. 5+3 te kese ve yolk sac göründü. Sabah açık pembe , kahverengi gibi lekelenmem olmuştu. Doktora yazmıştım ama hemen cevap alamayınca eczaneye gidip tedbiren 100 mg progestan alıp 1 tane içmiştim. Öğlen endişe etme yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek deyince doktorum , 100 mg progestan alıp içtiğimi söylemiştim. 9 yıl sonra kendiliğinden gelen mucize bebek olduğu için tedbiren 400 mg progestan verdi günlük. Haftaya cumartesi çağırdı , o zaman 6+5 te olacağız. 1-2 gün içinde bebeğin de gorunebilecegini ama cumartesinin çok daha iyi olacağını söyledi. Sağlıklı görünüyor ama bebeği de görelim hayirlisiyla dedi. Kesemizin ilk fotosunu da almış olduk muayene esnasında dizlerimin bağı cozuldu , bacaklarım titremeye başladı İlk muayene güzel geçti, inşallah ikincisinde mucizemi de görebilirim hayırlısıyla

Kızlar İzmir’de olan var mı? Varsa Memnun kaldığınız her zaman ulaşabileceğimiz anlayışlı bir kadın Doğum doktoru önerebilirminiz? Araştırıyorum ama sizlerdende fikir almak istedim. Şimdilik izmir Medical Park Gülin Okay için randevu oluşturdum. Daha önceden hastası olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…