2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Günaydın ne kadar güzel, sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallah. Ne hissettiniz ağladınız mı ben de yarın gideceğim ne tepki vereceğimi çok merak ediyorum.

Ayy ne kadar güzel, hamileliğinizde böyle güle güle geçsin inşallah, Benim size göre daha erken, belki biz göremeyiz bile 6+5 teyim. Darısı başımıza

hepimizin çok güzel geçsin inşallah :)

bütün akşam dalga geçtik "salak şey pıt pıt nasıl atıyor kalbi " diye :) bütün gece yüzümüz güldü Allah soldurmasın, 2,5 yıl bekledik. tedavi ile olur diyordu doktorlar..

Günaydın kızlar . Bugün 6+3 gündeyim ilk kez mide bulantısı ve çok halsiz hissediyorum . Kahvaltımı yarım bırakmak zorunda kaldım

Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin insallah

SAT TARİHLERMİZ AYNI banada doktor haftaya perşembe filan duyulabilir dedi beklemek ne zormus en son 1 hafta önce keseyi gördük ama cok küçüktü içinde bsy göremedm henüz ben bide pko luyum o yuzden gec yumurtlama oluyor sanırım 1 2 haftayı saymıyo doktorlar usg görüntüleri için ona göre tarih veriyorlar

geçmiş olsun üzüntünü anlıyorum kolay değil ama işte sağlıksızdı diyeceksin elden birşey gelmez zaten metanetlisin çok şükür herşey bizim için yakın zaman da sağlıkla gelsin bebişin .

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…