2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Başka doktor iyi fikir.Her şeyin hayırlısı canım mutlaka yaz gelişmeleri merak ederim.

Arkadaşlar kan ilacı, vitamin ilacı falan ne zaman başlanıyor acaba
Tahlil değerlerinize göre baslarlar gerekeni ama kadın dogumcular maalesef vitaminleri pek iyi bilmiyorlar. Siyanokobalamin içeren B12 ler, sentetik folik asitler, magnezyum oksitler havada uçuşuyor , bunlar hem zararlı olabilecek maddeler içeriyor hem de biyoyararlanimi düşük formlar. O nedenle doktor verdi diye içerik araştırmadan her vitamini de kullanmayın derim.

Doğrudur canım benim doktorum bakmıyor alttan tercih etmiyorum demişti. Bende sorgulamadım vardır bi bildiği diye

Aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlar hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularımızı inşAllah Aranızda üşüyen var mı acaba? O kadar üşüyorum Ki buz kesiyor ayaklarım resmen. Lekelenmelerim de devam ediyor. Kese arkasında kanama var demişti doktorum. sürekli istirahat ediyorum progestan ve iğneye de devam umutsuzluğa kapılmak istemiyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum öyle olur inşAllah

Beni sıcak basıyor arada, geçen gün alev alev yanıp terledim resmen. Normal şeyler bunlar sanırım. Hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah. Lekelenme bende de oluyor su an, progestan verdi. Bir sorun görmedi su an için, 5+3 te keseyi gördük, bebeği görmeyi bekliyorum şimdi İyi düşünelim , iyi olsun

inşAllah canım ilk gebeliğimde yaşamamıştım hiç. lekelenme sonrası yoğun kanamam olunca çok korktum lavaboya gitmeye korkar oldum. Allah’a emanet olsun yavrularımız, sağlıcakla kucaklayalım

Bugun doktora ilk kez muayene oldum ve kan verdim. Burada konustugumuz gida takviyesi konusunu sordum doktora. D vitamini ve omega 3'ü biraktirdi. Sadece folat kullaniyorum. Fazla kilom olmamasina ragmen duzgun beslenmem icin siddetle diyetisyene gitmemi onerdi.

5+1 de bhcg degerini hatirlayan/bilen var mi? 3150 cok mu fazla? Onceki degerlerimi bilmiyorum ve 2 yumurtam catladigi icin cogul gebelikten endise ediyorum.

helal olsun doktorum bana yeme içme ile alakalı hiçbirşey kısıtlamadı ama ben çok dikkat ediyorum aylardır. Çok şükür tsh ım normal seviyeye inmiş bugün test yaptırdım. Haşimoto da olunca insan iki kat evhamlanıyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Merak etmeyin ben 7. Haftadayım hala belirti yok göğüs dahil, dün kalp atışını duyduk sıkıntı yok. Eğer aksilik olsa idi vücut uyarı verirdi

5+1 de bhcg degerini hatirlayan/bilen var mi? 3150 cok mu fazla? Onceki degerlerimi bilmiyorum ve 2 yumurtam catladigi icin cogul gebelikten endise ediyorum.
ben çarşamba günü kan verdim 5+4 te 55427 cıktı referans olsun diye yazıyorum ikiz değil-dir heralde

ben çarşamba günü kan verdim 5+4 te 55427 cıktı referans olsun diye yazıyorum ikiz değil-dir heralde
Doktorum su an 1500 2000 olmali, 5000, 10000 olursa ikiz gebelikten suphelenebiliriz demisti de ben de arada kalmistim. Ben sizden suphelendim simdi

bendee bendee :) son regl tarihim 11 ocak 8 şubatta idrar testiyle öğrendim gebeliği ve hala doktora gidemedim inşallah pazartesi gideceğim umarım her şey yolundadır
Benimde 11 ocak canım doktor pazartesi gel keseye bakalım dedi belki keseyi bile görürsün hayırlı olsun

Doktorum su an 1500 2000 olmali, 5000, 10000 olursa ikiz gebelikten suphelenebiliriz demisti de ben de arada kalmistim. Ben sizden suphelendim simdi
48 saatte 2 katına çıkıyor normal bence due bakalim pazartesi gidicem doktora ne dicek bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…