Tahlil değerlerinize göre baslarlar gerekeni ama kadın dogumcular maalesef vitaminleri pek iyi bilmiyorlar. Siyanokobalamin içeren B12 ler, sentetik folik asitler, magnezyum oksitler havada uçuşuyor , bunlar hem zararlı olabilecek maddeler içeriyor hem de biyoyararlanimi düşük formlar. O nedenle doktor verdi diye içerik araştırmadan her vitamini de kullanmayın derim.Arkadaşlar kan ilacı, vitamin ilacı falan ne zaman başlanıyor acaba
Doğrudur canım benim doktorum bakmıyor alttan tercih etmiyorum demişti. Bende sorgulamadım vardır bi bildiği diyeVajinal muayenenin hiçbir sakıncası yok , daha önce tüp bebek sürecinde de sürekli vajinal muayene oldum. Dün de 5+3 de karından gözüktü ama doktorum sureclerimi bildiği için detaylı bakalım diyerek vajinal muayene yaptı, karından olduğundan çok daha net ve detaylı gördük keseyi, yolk sac ı. Söylentilere takılmayın bence , hiçbir sakıncası yok vajinal muayenenin
Beni sıcak basıyor arada, geçen gün alev alev yanıp terledim resmen. Normal şeyler bunlar sanırım. Hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah. Lekelenme bende de oluyor su an, progestan verdi. Bir sorun görmedi su an için, 5+3 te keseyi gördük, bebeği görmeyi bekliyorum şimdiAramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlar hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularımızı inşAllahAranızda üşüyen var mı acaba? O kadar üşüyorum Ki buz kesiyor ayaklarım resmen. Lekelenmelerim de devam ediyor. Kese arkasında kanama var demişti doktorum. sürekli istirahat ediyorum progestan ve iğneye de devam umutsuzluğa kapılmak istemiyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum öyle olur inşAllah
Beni sıcak basıyor arada, geçen gün alev alev yanıp terledim resmen. Normal şeyler bunlar sanırım. Hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah. Lekelenme bende de oluyor su an, progestan verdi. Bir sorun görmedi su an için, 5+3 te keseyi gördük, bebeği görmeyi bekliyorum şimdiİyi düşünelim , iyi olsun
Canim ben zaten 3 aydır doktor ve diyetisyen kontrolündeyim. Glüten yok, süt ürünleri yok. Oto immün protokol diyeti yapıp kolajen, d vitamini, selenyum, iyot, omepa vm, glutatyon takviyeleri alıp, lazer tedavisi uygulandı tiroide.. omepa vm dışında diğer takviyeler gebeliği öğrenince şimdilik kesildi. Bütün çabam antikorları kontrol altına alıp dondurulmuş embriyolarimi transfer ettirebilmek içindi. Çünkü antikorlar yüksek olursa bebeği de yabancı algılayıp saldırıyor ve gelişimi durdurabiliyor. Ben sıkı bir şekilde diyetini yapıp takviyelerini kullanırken bir mucize oldu ve gebeliği öğrendim. Öyle beklemiyordum ki testi bile 35. Gün yaptım. Menapoza mi giriyorum dedim. 37 yaşımı yariladim, ilk defa normal yolla hamile kaldım. Dün tekrar diyetisyenime gittim, şimdi nasıl devam edeceğimizi konuştuk. İlk 3 ay yine glüten yok, şimdilik sadece yoğurt ekleyebilirim süt ürünlerinden. Bir süre yemeyip ilk yediğimde yoğurt dokundu, ikinci denememde de dokundu, biraz ara verip geçen hafta denediğimde dokunmayinca her gün iki kaşık yoğurt yemeye başladım. Şu an beslenmemde balık, kuzu eti, sebze, kısıtlı şekilde meyve, yeşillikler, yumurta var. Karabugdaydan ekmek yapmamı önerdi. İlk 3 aydan sonra da kesinlikle normal glutenli ekmek vs değil siyez unundan yaparsın istediğini dedi. Şu an 93 gündür glutensizim
Merak etmeyin ben 7. Haftadayım hala belirti yok göğüs dahil, dün kalp atışını duyduk sıkıntı yok. Eğer aksilik olsa idi vücut uyarı verirdiMerhaba kozlar her gün uyandığımda içime bir şüphe düşüyor şuan 6 haftanın içindeyim Çarşamba randevum var göğüs belirtim dışında başka belirtim olmadığından acaba Bebiş yokmu diye düşünmekten kendimi alı koyamıyorum içim kararıyor bende neden belirti yok bulantı yok ☹
ben çarşamba günü kan verdim 5+4 te 55427 cıktı referans olsun diye yazıyorum ikiz değil-dir heralde5+1 de bhcg degerini hatirlayan/bilen var mi? 3150 cok mu fazla? Onceki degerlerimi bilmiyorum ve 2 yumurtam catladigi icin cogul gebelikten endise ediyorum.
Olağanüstü süper bir rakam, merak ettim simdiben çarşamba günü kan verdim 5+4 te 55427 cıktı referans olsun diye yazıyorum ikiz değil-dir heralde
Doktorum su an 1500 2000 olmali, 5000, 10000 olursa ikiz gebelikten suphelenebiliriz demisti de ben de arada kalmistim. Ben sizden suphelendim simdiben çarşamba günü kan verdim 5+4 te 55427 cıktı referans olsun diye yazıyorum ikiz değil-dir heralde
5+0 da 3900 dü.ikiz değil.5+1 de bhcg degerini hatirlayan/bilen var mi? 3150 cok mu fazla? Onceki degerlerimi bilmiyorum ve 2 yumurtam catladigi icin cogul gebelikten endise ediyorum.
Bravo buyuk sabir gosterdiniz valla insallah hem keseyi hem bebegi hem kalp sesini goreceksiniz ne guzel :)Sonunda pazartesi doktora gideceğim ilk kontrolüm olacak 7+1de
Dmi vallahi ilk oğlumda da böyle gitmiştim totem yapıyorum bakalımBravo buyuk sabir gosterdiniz valla insallah hem keseyi hem bebegi hem kalp sesini goreceksiniz ne guzel :)
Benimde 11 ocak canım doktor pazartesi gel keseye bakalım dedi belki keseyi bile görürsün hayırlı olsunbendee bendee :) son regl tarihim 11 ocak 8 şubatta idrar testiyle öğrendim gebeliği ve hala doktora gidemedim inşallah pazartesi gideceğim umarım her şey yolundadır
48 saatte 2 katına çıkıyor normal bence due bakalim pazartesi gidicem doktora ne dicek bende merak ettimDoktorum su an 1500 2000 olmali, 5000, 10000 olursa ikiz gebelikten suphelenebiliriz demisti de ben de arada kalmistim. Ben sizden suphelendim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?