- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Merhabalar Benim 4+4 de 890 lardı normal çok çok yüksek değil yani ki herkeste değişiyorKızlar merhaba bende dün öğrendim sat 15 ocak sanırım 4+5 oluyor bugün dün kan testinde 1356 çıktı sizce normal mi yüksek çıkması
Senin sat ne zaman canım 2 gün var gerçi arada. Benim döngüm 30-31 gün sürüyordu. Test yapmadan önce az bi kanama oldu bi iki kez o zaman mı yerleşti acaba. Doktora sordum önemsiz kanamalar dedi. Progestan verdi günde 3 tane ama mahfediyo o beni. Sürekli yatmak istiyorum ve mide bulantısı yapıyor. Bi de kan sonucum düşük mü ya 800 ler binler havada uçuşuyo burda kimseyle kıyaslamıyorum ama korkuyorum yine deMerhaba canım hayırlısı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Hemen hemen tarihler aynı sat ne zamandı? Kan verdin mi?
Yaaa teşekkürler siz keseyi ne zaman gördünüzMerhabalar Benim 4+4 de 890 lardı normal çok çok yüksek değil yani ki herkeste değişiyor
Pazartesi randevum 4+4 de gitmiştim 890lardeyken karından göremeyiz demişti doktor ki gözükmedi vajinal Usgyi doktorum tercih etmiyor bir hafta sonra gel keseyi görelim dedi yarın randevum :)inşallah hayırlısıyla görürüm sen de yakın zamanda görürsün inşallahYaaa teşekkürler siz keseyi ne zaman gördünüz
Benim 1356 dun çıktı yarın gözükür mu acaba yarina aldım randevuyuPazartesi randevum 4+4 de gitmiştim 890lardeyken karından göremeyiz demişti doktor ki gözükmedi vajinal Usgyi doktorum tercih etmiyor bir hafta sonra gel keseyi görelim dedi yarın randevum :)inşallah hayırlısıyla görürüm sen de yakın zamanda görürsün inşallah
merhaba ben 03 şubatta 2 kese gördüm 10 şubatta tek kesede kalp atışı duyduk.diğeri kaybolur dedi. göğüslerimde hassasiyet var çok hafif tiksinme gibi yemeklerde bir durum yaşıyorum. öğürme halinde değil. bazı kokular rahatsız ediyor okadar sende durumlar nasılMerhaba regli tarihlerimiz aynıymıs naptınız en sın gördünüz mü bebeği
Bende 4 subatta nokta kadar Bi kese gördüm sonra meraktan bekleyemedim 8 subatta tekrar baktırdım Baska cihazda daha büyük Bi kese göründü en son 13 subatta tekrar gittim devlette 16 mm kese var dediler Baska byere gittim 10 mm kese var dediler yani haftasına göre baya küçük normalde 6 hfatlıkken bebek bile görünüyomus beni bunalıma soktular resmen 14 subatta iyi Bi doktor bulup gittim bebeği bile gördüm 4 mm bebek olusmus dedi doktor içim rahatladı bundan sonra hep ona gideceğim saçma sapan yerlerde strese sokuyorlar insanı gir 10 gün sonra gel git 1 hafta sonra gel diyemerhaba ben 03 şubatta 2 kese gördüm 10 şubatta tek kesede kalp atışı duyduk.diğeri kaybolur dedi. göğüslerimde hassasiyet var çok hafif tiksinme gibi yemeklerde bir durum yaşıyorum. öğürme halinde değil. bazı kokular rahatsız ediyor okadar sende durumlar nasıl
Bendede belirtiler aynı sabah asırı mide bulantısı var ama pek bsy yiyemiyorum sonra düzeliyor otobüste cok bulamıyorum kasık agrım oluyo batıyor sabahları özellikle gögüsleri desen şişmerhaba ben 03 şubatta 2 kese gördüm 10 şubatta tek kesede kalp atışı duyduk.diğeri kaybolur dedi. göğüslerimde hassasiyet var çok hafif tiksinme gibi yemeklerde bir durum yaşıyorum. öğürme halinde değil. bazı kokular rahatsız ediyor okadar sende durumlar nasıl
Merhaba hanımlar
Ben de 5 haftalık hamileyim. Sağlıklı ilerlerse inşAllah ekim annesi olacam. Bende kan pıhtılaşması var. İlk gebeliğim kuvvetle ihtimal onun yüzünden 7+4 te kürtajla sonlandırıldı. Heterozigot mutasyonu ciddiye alan bir doktor buldum. İlaçlara başladık. Belirtiler var takvim felan da yaptım pozitif düşünmeye çalışıyorum ama kalp atışını duymayana kadar korkum geçmicek galiba. Herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Benim sat 14 Ocak bende 26 günde bir regl oluyorum. Düşüklüğü önemli değil canım benimde düşük. Katlanarak çıkıyor olması önemli olan. 2 günde bir iki katı olmalı. Ben adete 3 gün kala gebelik testi ile öğrendim. 6 şubatta. O gün kan değerim 16 ydı. 9 şubatta 45 ti. 12 şubatta 130 du . Bir daha 20 şubatta randevum var. Bakalım o gün kaç çıkacakSenin sat ne zaman canım 2 gün var gerçi arada. Benim döngüm 30-31 gün sürüyordu. Test yapmadan önce az bi kanama oldu bi iki kez o zaman mı yerleşti acaba. Doktora sordum önemsiz kanamalar dedi. Progestan verdi günde 3 tane ama mahfediyo o beni. Sürekli yatmak istiyorum ve mide bulantısı yapıyor. Bi de kan sonucum düşük mü ya 800 ler binler havada uçuşuyo burda kimseyle kıyaslamıyorum ama korkuyorum yine de
Sen de erken öğrenenlerdensin. Hayırlı olsun canım. Evet Rabbime binlerce kez şükür ki tedavisi var. Her gün karından iğne oluyorum. Bakalım sağlıkla gelsinler. Beta hcg evet canım sayısı kişiden kişiye değişiyor yarın bi daha yaptırıcam bakalım her 2 günde 2 kat olarak artmıştır inşAllah.Merhaba, bende 4+1 günlük hamileyim bugün itibarı ile. Ben bata 1 gün kala gebelik testiyle öğrendim. Bat günü kan testi yaptırdım 252 çıktı. Ertesi gün sağlık ocağında yaptırdım, 430 çıktı. Normalde 2 günde bir iki katı artması gerekli, ama sayısının bi önemi yok diye biliyorum.
Kan pıhtılaşmasının çözümü var, endişelenme. Bi arkadaşım aynı senin gibi ilk çocuğunu kan pıhtılaşmasından kaybetmişti. İkinci çocuğunda da hep endişe içindeydi. Şimdi çocuğu 1 yaşını doldurdu bile. Tedaviyle her şeyin çözümü var. Sen kendini strese sokma
Amin canım inşAllahBenim sat 14 Ocak bende 26 günde bir regl oluyorum. Düşüklüğü önemli değil canım benimde düşük. Katlanarak çıkıyor olması önemli olan. 2 günde bir iki katı olmalı. Ben adete 3 gün kala gebelik testi ile öğrendim. 6 şubatta. O gün kan değerim 16 ydı. 9 şubatta 45 ti. 12 şubatta 130 du . Bir daha 20 şubatta randevum var. Bakalım o gün kaç çıkacak ☺ İçini rahat tut Allah’ın izni ile bir şey olmaz. Stres yapma. Benimde ufak bi kanamam oldu adet günü 9 şubattı işte. Hemen gidip kan verdim 16 dan 45 e çıkmıştı katlanmıştı yani. Değerin düşüklüğü yüksekliği bünye ile alakalı herhalde. Benim kızımdada düşüktü . Sağ Salim kucağıma aldım çok şükür 2,5 yaşına geldiŞimdi yine düşük değer rabbim herkese sağ Salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
benim hep alttan bakıldı.belki karından baktılarsa sana ondan gözükmemiştir. kime gidiceksin.doktorunun adı neBende 4 subatta nokta kadar Bi kese gördüm sonra meraktan bekleyemedim 8 subatta tekrar baktırdım Baska cihazda daha büyük Bi kese göründü en son 13 subatta tekrar gittim devlette 16 mm kese var dediler Baska byere gittim 10 mm kese var dediler yani haftasına göre baya küçük normalde 6 hfatlıkken bebek bile görünüyomus beni bunalıma soktular resmen 14 subatta iyi Bi doktor bulup gittim bebeği bile gördüm 4 mm bebek olusmus dedi doktor içim rahatladı bundan sonra hep ona gideceğim saçma sapan yerlerde strese sokuyorlar insanı gir 10 gün sonra gel git 1 hafta sonra gel diye
Hm evet ben alttan baktırmadım hiç dr Aylin anil arslan Ankaradayım benbenim hep alttan bakıldı.belki karından baktılarsa sana ondan gözükmemiştir. kime gidiceksin.doktorunun adı ne
Ne mutlu size maşallahHerkese selam,
Dün kalp atışlarımızı duyduk :) Duyar mıyız erken mi acaba derken sürpriz yaptı bize.
Sizler nasılsınız ?
14 gün geçtiyse 6+0 olmazmı sat tarihin ne.Değerinde düşük yada yüksek olması önemsiz her bünyede artış farklı oluyo önemli olan 6.haftanın alt sınırlarında olması.hem belki geç döllenme olmuştur sen doktora gidene kadar stres yapma boş ver.
Teşekkür ederim. 6+1 di dün :)Ne mutlu size maşallahkac haftalıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?