2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar kramplarınız nasıl? Gün boyu devam ediyor mu aralıklarla? Bir de hareket şeklinde olanlar değil de arada batma gibi de oluyor mu?

Kızlar kramplarınız nasıl? Gün boyu devam ediyor mu aralıklarla? Bir de hareket şeklinde olanlar değil de arada batma gibi de oluyor mu?
Adet ağrısı gbi aynı arasa geliyor acık sızlatıyor sonra geçiyor sürekli olsa zor olur ya ağrı hissettiğim an dinleniyorum bende

Merhaba kızlar bende Ekim annesiyim inşallah
Şuan 7+1im Pazartesi kalp atışı için gideceğim keseyi 5+4 de görmüştük karından ultrasonla Duyar mıyız minnağımızın kalbini
İnşallh duyarsın canım benim doktorun makinasına bağlı diye biliyorum iyi makinaysa karında duyulur net alttan cok baktımak iyi değilmiş zaten

bendee bendee :) son regl tarihim 11 ocak 8 şubatta idrar testiyle öğrendim gebeliği ve hala doktora gidemedim inşallah pazartesi gideceğim umarım her şey yolundadır
11 ocaklar çoğalıyor :) 4 kişi olduk korkma canım içini ferah tut

Kalp atışını duyan arkadaşlar size de doktorunuz bazı tahliller verdi mi bana açlık tokluk şeker d vitamini b12 vitamini anti rubella idrar testleri filan verdi

Ben sağlık ocağında bhcg için kan verdiğimde hepsine bakıldı. Hasimatoluyum, TSH hemen yükselmiş , tiroid ilacimin dozu arttirildi. Ki tiroid çok önemli bu dönemde , benim de önceden bilinen tiroid problemim olduğu için hiç beklemeden yapıldı. Sadece kan verdim ama Çarşamba da devlet Hastanesi'nde randevum var, ne olur ne olmaz tahlilleri tekrar isteyeceğim, yine TSH yüksek ise ilaç dozu birkez daha arttırılabilir, sonrasında da 4 haftada bir tekrarlanacak.

İnşallh duyarsın canım benim doktorun makinasına bağlı diye biliyorum iyi makinaysa karında duyulur net alttan cok baktımak iyi değilmiş zaten
Vajinal muayenenin hiçbir sakıncası yok , daha önce tüp bebek sürecinde de sürekli vajinal muayene oldum. Dün de 5+3 de karından gözüktü ama doktorum sureclerimi bildiği için detaylı bakalım diyerek vajinal muayene yaptı, karından olduğundan çok daha net ve detaylı gördük keseyi, yolk sac ı. Söylentilere takılmayın bence , hiçbir sakıncası yok vajinal muayenenin

Çok sevindiiim gözün aydın rahatlamış sındır artık. Senin değerinin düştüğü gün ben folbiol ilacindan dolayı ishal olmuştum ama o sanciyi düşük falan sanıp senin durumun olabilecek olumsuzluklar vs. ile kafamda büyütüp bı gece sabahladim, tansiyonum çıktı,kesin bişey oluyor diye diye sabahı ettim sonra ishal geçti başka bişey yoktu.foruma girmeyim olumsuz şeyleri duymayim dedim bı süre.sonra doktordan sonra giriyorum yeniden buralara. Çok uzun oldu ama çok sevindim sonuç olarak

Canım betahcg 2000 gecikince karından gözüktü benim senin de ctesi tahmini 2500 civarı olur gözükür diye tahmin ediyorum
Doktor 8 gün sonra çağırdı beni erken öğrenmişsin dedi tahminime göre 8 gün sonra görünür dedi ama bakalım yarın sabah erkenden gidicem o yüzden kan vermedim daha 3 kere yaptırdım 2 gün arayla düzenli artmıştı 2000lerde karından görünüyor mu inşallah ya duanızı bekliyorum

Allah hepimize sabırlar versin bu dönemler geçene kadar. Hem çok güzel hem de üzücü. Olumsuzlukları kafamdan atmaya çalışıyorum birbirimize dua edelim arkadaşlar. Rabbim hiç birimizin yüreğini burkmasın.. şöyle bir cinsiyet öğrenme dönemine gelebilmeyi nasip etsin allahım da isim fikirlerimizi söyleyelim buralarda. Güzel güzel geçsin inşallah. Aynı ayda doğacak kısmetse bebeklerimiz. Biz burada birbirimizi hiç tanımadan teselli edip en özel anlarımızı belki hiç kimseyle paylaşmadan sadece birbirimiz ile paylaşıyoruz. Gönülden dostluklarımız oluştu bile. Hem biz hem minik bebişlerimiz için Hakkınızı helal edin. Bir arkadaşımız beni çok rahatlatmıştı onun sayesinde salı gününü sabırla endişe etmeden bekliyorum..

Ayy o benim galiba cok mutlu oldum ne mutlu bana hakkim herkese helal olsun tek istegim ekim ayinda burada dogum haberlerimizi hayirlisiyla mujdelemek. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Ayy o benim galiba cok mutlu oldum ne mutlu bana hakkim herkese helal olsun tek istegim ekim ayinda burada dogum haberlerimizi hayirlisiyla mujdelemek. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Evet canım sensin. Benim de varsa hakkım herkese helal olsun.. Zaman su gibi akıp geçsin inşallah hayırlısıyla

Aynen bende de haşimoto var tsh ım yükselmişti eutrox u arttırdılar. Dereotu yemeyi ihmal etmeyin, Allah yardımcımız olsun insan çok telaş yapıyor tsh yüksek çıkınca

cok sagol kuzum kullanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…