- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
ne guzel yazmissin canim benzer surecelerden geciyoruz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah hepimiz miniklerimizi saglikla kucagimiza alalimAllah hepimize sabırlar versin bu dönemler geçene kadar. Hem çok güzel hem de üzücü. Olumsuzlukları kafamdan atmaya çalışıyorum birbirimize dua edelim arkadaşlar. Rabbim hiç birimizin yüreğini burkmasın.. şöyle bir cinsiyet öğrenme dönemine gelebilmeyi nasip etsin allahım da isim fikirlerimizi söyleyelim buralarda. Güzel güzel geçsin inşallah. Aynı ayda doğacak kısmetse bebeklerimiz. Biz burada birbirimizi hiç tanımadan teselli edip en özel anlarımızı belki hiç kimseyle paylaşmadan sadece birbirimiz ile paylaşıyoruz. Gönülden dostluklarımız oluştu bile. Hem biz hem minik bebişlerimiz için ❤❤ Hakkınızı helal edin. Bir arkadaşımız beni çok rahatlatmıştı onun sayesinde salı gününü sabırla endişe etmeden bekliyorum..
Gözünüz aydın, çok sevindim kalp atışlarını duymanıza. İnşallah bundan sonra sağlıkla ilerler hamileliğinizSelam kızlar.Hastalara geçmiş olsun kalp atışlarını duyan gören herkese hayırlı olsun.Açıkcası benim beta değerim 3900 den 1250 lere düşünce ve forumda bi kaç arkadaştan kötü haber alınca bebekle ilgili pek ümidim yoktu.Ama ordaymış kalp atımlarını gördük erken haftalarda sesi dinlemeyi tavsiye etmiyoruz dedi peki dedik.Yani öyle değerler artmış çıkmış kese gözükmüş gözükmemiş rabbim rızkını verdiyse geliyo
Canim ben zaten 3 aydır doktor ve diyetisyen kontrolündeyim. Glüten yok, süt ürünleri yok. Oto immün protokol diyeti yapıp kolajen, d vitamini, selenyum, iyot, omepa vm, glutatyon takviyeleri alıp, lazer tedavisi uygulandı tiroide.. omepa vm dışında diğer takviyeler gebeliği öğrenince şimdilik kesildi. Bütün çabam antikorları kontrol altına alıp dondurulmuş embriyolarimi transfer ettirebilmek içindi. Çünkü antikorlar yüksek olursa bebeği de yabancı algılayıp saldırıyor ve gelişimi durdurabiliyor. Ben sıkı bir şekilde diyetini yapıp takviyelerini kullanırken bir mucize oldu ve gebeliği öğrendim. Öyle beklemiyordum ki testi bile 35. Gün yaptım. Menapoza mi giriyorum dedim. 37 yaşımı yariladim, ilk defa normal yolla hamile kaldım. Dün tekrar diyetisyenime gittim, şimdi nasıl devam edeceğimizi konuştuk. İlk 3 ay yine glüten yok, şimdilik sadece yoğurt ekleyebilirim süt ürünlerinden. Bir süre yemeyip ilk yediğimde yoğurt dokundu, ikinci denememde de dokundu, biraz ara verip geçen hafta denediğimde dokunmayinca her gün iki kaşık yoğurt yemeye başladım. Şu an beslenmemde balık, kuzu eti, sebze, kısıtlı şekilde meyve, yeşillikler, yumurta var. Karabugdaydan ekmek yapmamı önerdi. İlk 3 aydan sonra da kesinlikle normal glutenli ekmek vs değil siyez unundan yaparsın istediğini dedi. Şu an 93 gündür glutensizimAynen bende de haşimoto var tsh ım yükselmişti eutrox u arttırdılar. Dereotu yemeyi ihmal etmeyin, Allah yardımcımız olsun insan çok telaş yapıyor tsh yüksek çıkınca
bence sukredin bulanti cok kotu bir sey gunlerin geçtiğine seviniyorumMerhaba kozlar her gün uyandığımda içime bir şüphe düşüyor şuan 6 haftanın içindeyim Çarşamba randevum var göğüs belirtim dışında başka belirtim olmadığından acaba Bebiş yokmu diye düşünmekten kendimi alı koyamıyorum içim kararıyor bende neden belirti yok bulantı yok ☹
Allahım sizlere de yardım etsin ama eskiler derler bulantı iyidir bebek olduğunun göstergesidir diyebence sukredin bulanti cok kotu bir sey gunlerin geçtiğine seviniyorum
Merhaba cok guzel yazmissin sende benim icimi isittinAllah hepimize sabırlar versin bu dönemler geçene kadar. Hem çok güzel hem de üzücü. Olumsuzlukları kafamdan atmaya çalışıyorum birbirimize dua edelim arkadaşlar. Rabbim hiç birimizin yüreğini burkmasın.. şöyle bir cinsiyet öğrenme dönemine gelebilmeyi nasip etsin allahım da isim fikirlerimizi söyleyelim buralarda. Güzel güzel geçsin inşallah. Aynı ayda doğacak kısmetse bebeklerimiz. Biz burada birbirimizi hiç tanımadan teselli edip en özel anlarımızı belki hiç kimseyle paylaşmadan sadece birbirimiz ile paylaşıyoruz. Gönülden dostluklarımız oluştu bile. Hem biz hem minik bebişlerimiz için ❤❤ Hakkınızı helal edin. Bir arkadaşımız beni çok rahatlatmıştı onun sayesinde salı gününü sabırla endişe etmeden bekliyorum..
Merhaba benzer seyler yasiyoruz sanirim. Nerde yasiyorsunuz. Diyetisteniniz kim. Bende diyestisyen arayisindayim gluten diyeti icin ekstra kan pihtilasmasi, hashimoto tiroidi ve d, b12 vitamin eksiklikleri var bende ve su an 6+2 hamileyim bebek var ama kalp atisi henuz gorulmedi ve sakin olmaya calissamda istem disi kotu seylerde aklima gelmiyor degilCanim ben zaten 3 aydır doktor ve diyetisyen kontrolündeyim. Glüten yok, süt ürünleri yok. Oto immün protokol diyeti yapıp kolajen, d vitamini, selenyum, iyot, omepa vm, glutatyon takviyeleri alıp, lazer tedavisi uygulandı tiroide.. omepa vm dışında diğer takviyeler gebeliği öğrenince şimdilik kesildi. Bütün çabam antikorları kontrol altına alıp dondurulmuş embriyolarimi transfer ettirebilmek içindi. Çünkü antikorlar yüksek olursa bebeği de yabancı algılayıp saldırıyor ve gelişimi durdurabiliyor. Ben sıkı bir şekilde diyetini yapıp takviyelerini kullanırken bir mucize oldu ve gebeliği öğrendim. Öyle beklemiyordum ki testi bile 35. Gün yaptım. Menapoza mi giriyorum dedim. 37 yaşımı yariladim, ilk defa normal yolla hamile kaldım. Dün tekrar diyetisyenime gittim, şimdi nasıl devam edeceğimizi konuştuk. İlk 3 ay yine glüten yok, şimdilik sadece yoğurt ekleyebilirim süt ürünlerinden. Bir süre yemeyip ilk yediğimde yoğurt dokundu, ikinci denememde de dokundu, biraz ara verip geçen hafta denediğimde dokunmayinca her gün iki kaşık yoğurt yemeye başladım. Şu an beslenmemde balık, kuzu eti, sebze, kısıtlı şekilde meyve, yeşillikler, yumurta var. Karabugdaydan ekmek yapmamı önerdi. İlk 3 aydan sonra da kesinlikle normal glutenli ekmek vs değil siyez unundan yaparsın istediğini dedi. Şu an 93 gündür glutensizim
Amin inşallah canım benimne guzel yazmissin canim benzer surecelerden geciyoruz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah hepimiz miniklerimizi saglikla kucagimiza alalim
Amin amin inşallah canım benimMerhaba cok guzel yazmissin sende benim icimi isittin
Allah razi olsun. Bende sali gunu kalp atisi icin gidicem doktora. Persembe gittim bebek var ama kalp atisi gorulemedi. Doktor sali ya kadar zaman verdi. Seninde dedigin gibi ins yuregimiz burkulmaz. Sevinc gozyaslarina boguluruz hepimiz.
Ben oğlumda 7.haftada duydum kalp atışını yolk sac oluşmuşmu peki kanaman falan yoksa çokta umutsuz olma.Doktordan çıktım, 6+5 deyim kalp atışı yok. Boş gebelik gibi değerlendirdi doktor. Yaşımdan dolayı korktugum ihtimallerden biri de buydu zaten korkuyla bekliyordum ama ..3-4 gün süre verdi bana gelismezse kalp atışı gorunmezse sonlandirilacak. Rabbim sizlere güzel haberler duymayı, sürecin sonuna kadar sağlıkla geçirmenizi nasip etsin.benim iki evladım var Allah onlara sağlık versin.
Canım doktor banada aynı şeyi söyledi...bende çok inandım bebegin olmadığına..birde başka bir doktora gidelim dedik..normalde özele gidiyorum,zeynep kamile gittik başka doktor için..doktor hemen gördü..bebek var dedi..basşa doktora gitmeden sakın sonlandırma gebeliğiniDoktordan çıktım, 6+5 deyim kalp atışı yok. Boş gebelik gibi değerlendirdi doktor. Yaşımdan dolayı korktugum ihtimallerden biri de buydu zaten korkuyla bekliyordum ama ..3-4 gün süre verdi bana gelismezse kalp atışı gorunmezse sonlandirilacak. Rabbim sizlere güzel haberler duymayı, sürecin sonuna kadar sağlıkla geçirmenizi nasip etsin.benim iki evladım var Allah onlara sağlık versin.
Merhaba , öncelikle aklımıza kötü hicbirsey getirmeyelim, Allah'a emanet bebeklerimiz ve eğer ki bu dünyadan nasipleri varsa sağlıkla kavuşacağız, yoksa da elimizden birşey gelmez.. Ben önce detaylı tahlillerimi yaptirip Dr Aytaç Karadağ a gittim. Kendisi fonksiyonel tıp eğitimi almış bir dahiliye uzmanı. Transfere gideceğimi ama antikorların yüksek olduğunu, daha önce tüp bebek transfer yapıldığında gelişimin durduğunu, düşük yapmak zorunda kaldigimi anlatıp acil eylem planı istedim. Kendisi takviyeleri düzenledi, eliminasyon ya da aip diyeti yapmamı önerdi. Bunun için de yine fonksiyonel tıp eğitimi almış diyetisyen Alev Erkan Özdemir'i önerdi. Derhal basladim takviyeleri kullanmaya ve Alev hanımın önerdiği beslenme şeklini uygulamaya. Öncesinde ketojenik beslenerek 26 kilo vermiştim zaten, bu sefer kiloya değil tedaviye odaklı bir beslenme sürdürdüm. Organik sebze, doğal besi et, sıfır hazır gıda, dışarda hicbirsey yemedim. İlk etapta yumurta, süt ürünleri, kuruyemiş, domates, biber, patlıcan, patates, salça, baharat gibi alerjen olabilecek antikorları yukseltebilecek herşey yasaktı. Sonra yavaş yavaş yumurta, kuruyemişler, tahin, bazı baharatlar ve son olarak yoğurt geri geldi. Hala peynir yok, domates biber ,patlıcan , patates yok. Hazır gıdalar tabii ki yok.Merhaba benzer seyler yasiyoruz sanirim. Nerde yasiyorsunuz. Diyetisteniniz kim. Bende diyestisyen arayisindayim gluten diyeti icin ekstra kan pihtilasmasi, hashimoto tiroidi ve d, b12 vitamin eksiklikleri var bende ve su an 6+2 hamileyim bebek var ama kalp atisi henuz gorulmedi ve sakin olmaya calissamda istem disi kotu seylerde aklima gelmiyor degil
7. Hafta zaten, birkaç gün sonra başka doktora gidicem.hicbir damla kanamam ağrım sizim yok.sadece kese çok az büyümüş geçen haftaya gore 2 mm dedi,bakalimBen oğlumda 7.haftada duydum kalp atışını yolk sac oluşmuşmu peki kanaman falan yoksa çokta umutsuz olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?