Merhaba herkese. Benim 14 gün gecikme sonunda hcg değerim 978.86 çıktı. Yani sata göre 6+5 oluyor ama o haftaya göre bu değer çok düşük geldi bana. salı sabah randevum var bakalım Dr um ne diyecek sizin bi fikriniz var acaba?
Benimde cumaya kese randevum var çok heyecanlıyım inşallah görürüz şükür ağrım sızım bsym yok sadece grip ve ishal var geçmesini bekliyorum. Bol su içiyorum ama zorladı. Beta çok yüksek olmasa bile mide bulantilarim var hafif özellikle kokulara karşı. Sanki hersy deterjan kokuyo yemek yemk zorlasiyor o yüzden.
Inşallah şoyle cuma 301 uzeri idi pazar 600 üzeri ve pazartesi 1000 üzeri olur katlaniyor olmazsa sali yada çarsamba gorurum alttan bakilir bir sorun yoksa pazartesi inşallah cikar
Korkma doktora git hemen gidemezsende sirt ustu yat ayaklarini dik ilaçta yoksa süte ciğ yumurta koy iç yerlesme kanamasidir kesin dikkat et bende olmuştu
Korkma doktora git hemen gidemezsende sirt ustu yat ayaklarini dik ilaçta yoksa süte ciğ yumurta koy iç yerlesme kanamasidir kesin dikkat et bende olmuştu