Tebrik ederim gözünüz aydın :) salı günü darısı bana inş :)Herkese selam,
Dün kalp atışlarımızı duyduk :) Duyar mıyız erken mi acaba derken sürpriz yaptı bize.
Sizler nasılsınız ?
Teşekkür ederim. Kaç haftalıksın ?Tebrik ederim gözünüz aydın :) salı günü darısı bana inş :)
Sat a göre 7 haftalık bugün ama cuma günkü hcg değerime bakılırsa daha küçük sanıyorum. Salı günü ilk gidicem doktora ozaman netleşir inşTeşekkür ederim. Kaç haftalıksın ?
hcg kaçtıSat a göre 7 haftalık bugün ama cuma günkü hcg değerime bakılırsa daha küçük sanıyorum. Salı günü ilk gidicem doktora ozaman netleşir inş
Tabikide yazarim xanim bu arada hayirli olsun tebrikler rabbim kucağina almayi nasip etsinCanım hayırlısı olsun Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini. benimde sat 14 ocaktı. Normalde bende pazartesiye randevu almıştım keseyi görürüz diye. Sonra iptal edip 4 gün sonraya randevu aldım. Keseyi görürsen yazarmısın burdan.
Evet normal canimKızlar merhaba bende dün öğrendim sat 15 ocak sanırım 4+5 oluyor bugün dün kan testinde 1356 çıktı sizce normal mi yüksek çıkması
Hayir duşuk digil hcg döllenme zamanina göre değişirMerhaba herkese. Benim 14 gün gecikme sonunda hcg değerim 978.86 çıktı. Yani sata göre 6+5 oluyor ama o haftaya göre bu değer çok düşük geldi bana. salı sabah randevum var bakalım Dr um ne diyecek sizin bi fikriniz var acaba?
cikarsaBenimde cumaya kese randevum var çok heyecanlıyım inşallah görürüzşükür ağrım sızım bsym yok sadece grip ve ishal var geçmesini bekliyorum. Bol su içiyorum ama zorladı. Beta çok yüksek olmasa bile mide bulantilarim var hafif özellikle kokulara karşı. Sanki hersy deterjan kokuyo yemek yemk zorlasiyor o yüzden.
Inşallah şoyle cuma 301 uzeri idi pazar 600 üzeri ve pazartesi 1000 üzeri olur katlaniyor olmazsa sali yada çarsamba gorurum alttan bakilir bir sorun yoksa pazartesi inşallah cikarArtışın çok güzel pazartesi kese için biraz erken olabilir göremezsen panikleme hiç:)
Sağlıcakla gelsin bebiş
Cok erken olmus ama güzel stresli bekleyis oluyo cunkü vajinal mi baktılarTeşekkür ederim. 6+1 di dün :)
Döllenme geç oldu büyük ihtimalle978.89
Doktora gittin mi ?kırmızı renkli kanamam var kızlar çok üzgünüm çok ağlıyorum
Korkma doktora git hemen gidemezsende sirt ustu yat ayaklarini dik ilaçta yoksa süte ciğ yumurta koy iç yerlesme kanamasidir kesin dikkat et bende olmuştukırmızı renkli kanamam var kızlar çok üzgünüm çok ağlıyorum
Aradım doktoru progestan al dedi eczaneden. Aldım. Doktora gitmek istiyorum ama gitmedim. Tek başımayım. Çok kötüyümDoktora gittin mi ?
Kıpkırmızı bir kanKorkma doktora git hemen gidemezsende sirt ustu yat ayaklarini dik ilaçta yoksa süte ciğ yumurta koy iç yerlesme kanamasidir kesin dikkat et bende olmuştu
Sakin ol canim sitres yapma bak yat ayaklarini havaya dik tuvallet ihtiyaci dişinda ayağa kalkma kanaman cok mu az mi rengi nasil tarif eder misinAradım doktoru progestan al dedi eczaneden. Aldım. Doktora gitmek istiyorum ama gitmedim. Tek başımayım. Çok kötüyüm
Stres yapma progestanını kullan ve uzan tuvalet dışında kalkma yerinden.Aradım doktoru progestan al dedi eczaneden. Aldım. Doktora gitmek istiyorum ama gitmedim. Tek başımayım. Çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?