2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Teşekkür ederim. Kaç haftalıksın ?
Sat a göre 7 haftalık bugün ama cuma günkü hcg değerime bakılırsa daha küçük sanıyorum. Salı günü ilk gidicem doktora ozaman netleşir inş

Tabikide yazarim xanim bu arada hayirli olsun tebrikler rabbim kucağina almayi nasip etsin

Hayir duşuk digil hcg döllenme zamanina göre değişir

cikarsa
Mide bulantisi ve bas dönmesi bende var baş donmesi bazen baya var

Artışın çok güzel pazartesi kese için biraz erken olabilir göremezsen panikleme hiç:)
Sağlıcakla gelsin bebiş
Inşallah şoyle cuma 301 uzeri idi pazar 600 üzeri ve pazartesi 1000 üzeri olur katlaniyor olmazsa sali yada çarsamba gorurum alttan bakilir bir sorun yoksa pazartesi inşallah cikar

kırmızı renkli kanamam var kızlar çok üzgünüm çok ağlıyorum
Korkma doktora git hemen gidemezsende sirt ustu yat ayaklarini dik ilaçta yoksa süte ciğ yumurta koy iç yerlesme kanamasidir kesin dikkat et bende olmuştu

Aradım doktoru progestan al dedi eczaneden. Aldım. Doktora gitmek istiyorum ama gitmedim. Tek başımayım. Çok kötüyüm
Sakin ol canim sitres yapma bak yat ayaklarini havaya dik tuvallet ihtiyaci dişinda ayağa kalkma kanaman cok mu az mi rengi nasil tarif eder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…