2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok özür dilerim çok. Çok endişeliyim

Eklentiler

• 40E94FC4-DA7F-4ED9-B34B-72DDAE064B23.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 56
Az az başladı git gide artıyor şu an koyu kırmızı
Koyu renkte olmasi yerlesme kanamasina işaret ediyor canim bak yerlesme olduğu zaman bebek kilcal damarlara denk gelince kanamaya neden oluyor bu kanama bazen hemen atilmiyor belli bir sure sonra atildiği da oluyor onun için rengi dahada koyu oluyor

10 gün önce yerleşme kanaması sandığım bir kanama yaşadım. Kahverengiydi. Bugüne kadar kesilmişti

10 gün önce yerleşme kanaması sandığım bir kanama yaşadım. Kahverengiydi. Bugüne kadar kesilmişti
Diyorum ya o kanama icerde belli bir sure kalabiliyor korkma eğer allah korusun duşuk olsaydi şu anda şiddetli kasik bel ağrisi ayni zamanda şiiddetli kanama olurdu boyle olmazdi inan bana yaşadim bende

Son adet tarihime göre 6+2
Şimdi canim bak 10 gün oncede kanama olmuş bebek hala var bişey olmamiş 10 gün olan yerlesme kanamasi kalintisi olabilir bana göre oyle yerlesme kanamasi rengine bakabilirsin netten ya koyu kirmizi olur yada cok acik kirmizi genelde icerde beklemiş kanama renki koyu olur

Diyorum ya o kanama icerde belli bir sure kalabiliyor korkma eğer allah korusun duşuk olsaydi şu anda şiddetli kasik bel ağrisi ayni zamanda şiiddetli kanama olurdu boyle olmazdi inan bana yaşadim bende
İnşallah dediğin gibidir inşallah çok dua ediyorum

İnşallah dediğin gibidir inşallah çok dua ediyorum
Canim ben kac kere duşuk yaptim biliyorum kimyasal gebelik duşun gebelik bile diğil yane cok şiddetli ağrim olmuştu kanamadan önce ayni zamanda 2 tane daha duşuk gecirdim sorumlarla agrim duruyordu bitanem bu yerleşme kanamasi bana göre

Çok özür dilerim çok. Çok endişeliyim
Lütfen sakin olurmusun canım. Seni çok iyi anlıyoruz ama her kanama sonucu kötü birşey olmuyor. Şakır şakır kanamalarla gebelik devam ettirip doğuran arkadaşlarımız var. Sen şimdi sakinleyip birini çağırabilirsen yada taksiye falan binip bi acile git. Rabbim sana bağışlasın inşallah

Hiç ağri olmamasi cok güzel bişey korkma kiz bizide korkuttun bak
Allahım inşallah dediğin gibidir. Yüreğime su serpildi az bişey. Yarına kadar nasıl sabredicem yarın hemen doktora gitmek istiyorum. Allah hayırlısıyla bitirsin bugünü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…