kızlar beşik yatak vs ne alıcaksınız ya da kullandiginiz suan varsa.hangisi..memnunmusunuz..ben oglanin besigini verdigim icin tekrar alicam ama bu sefer onun gibi cok kucuk 6 aya kadar kullanabilecegi birsey istemiyorum..anne yanları var buyuyen besik var..park yatak.vs.. var da var kafam karıştı bu hafta halletmek istiyorum yavaştan bu işleri
Ben şu ahşap kademeli tekerlekli sallanabilen besiklerden aldım ama sepet gibi olandan değil klasik olanlardan markası meltem baya sağlam duruyor 5 yaşına kadar kullanabilir deniyor. Anne yanı da oluyor. Park yataklar bana çadır gibi geliyor oldum olası plastik türevlerinden haz etmem tabi tercih meselesi. Büyüyen besik bakiyordum aslında ama yatak odası küçük oraya sığacak birşey değil bir de evde zaten genç odası var benden ve babasından kalma ilerde oraya geçer diye düşündüm.
Ben şu ahşap kademeli tekerlekli sallanabilen besiklerden aldım ama sepet gibi olandan değil klasik olanlardan markası meltem baya sağlam duruyor 5 yaşına kadar kullanabilir deniyor. Anne yanı da oluyor. Park yataklar bana çadır gibi geliyor oldum olası plastik türevlerinden haz etmem tabi tercih meselesi. Büyüyen besik bakiyordum aslında ama yatak odası küçük oraya sığacak birşey değil bir de evde zaten genç odası var benden ve babasından kalma ilerde oraya geçer diye düşündüm.
Onlar çok güzel bende park yatakları sevemedim 5 yaş diyor ama sığamıyorlar o yaşa kadar gece dönerken kafalarını çarpıp uyanıyorlar fln ama senin hazırda nasıl olsa genç odası var 5 yaşa kadar kullanmasada olur
kızlar beşik yatak vs ne alıcaksınız ya da kullandiginiz suan varsa.hangisi..memnunmusunuz..ben oglanin besigini verdigim icin tekrar alicam ama bu sefer onun gibi cok kucuk 6 aya kadar kullanabilecegi birsey istemiyorum..anne yanları var buyuyen besik var..park yatak.vs.. var da var kafam karıştı bu hafta halletmek istiyorum yavaştan bu işleri
Bende kararsızım hala ama anne yanı alacağım gibi park yatak işlevsel olarak güzel yürümeye başlayınca fermuarlı kısmından girip çıkabiliyor alt açma yerleri falan yeğenimde var uyanınca kendi çıkıyor ama görüntü olarak beğenemedim
ben yanımda yatırmak için park beşik alacağım.çevremde kullananlar memmunlar.daha sonrası içinde oyun beşiği olarak kullanmak istiyorum.ayrıca bebek odası takımıda alınacak.onuda sonradan karyolaya dönenlerden alacağım.malzeme olarak %100 mdf olursa sağlam olurmuş sıkıntısız kullanılırmış.sizlerinde aklınızda bulunsun %100 mdf olanlara bakın alacağınız ürünlerde
Günaydın.Kızlar dün tetanoz aşısı olduktan sonra bebeğin hareketlerini hissetmiyorum ya çok hareketliydi hiç durmuyordu şimdi sabah biraz derinden bişiy hissettim ama sizede oldumu.
Günaydın.Kızlar dün tetanoz aşısı olduktan sonra bebeğin hareketlerini hissetmiyorum ya çok hareketliydi hiç durmuyordu şimdi sabah biraz derinden bişiy hissettim ama sizede oldumu.
günaydın canım.ben aşıyı 19.haftada olmuştum ondan sonra bir iki kez hissettim. belki 1 haftadır hiç hissedemiyorum.ya da anlamıyorum hareketlerini.çünkü bu ara bağırsaklarımda çok hareketli gaz sorunumda çoğaldı.bebektenmi gazdan mı ayırt edemiyorum.kendimi dinler oldum.salı günü detaylı ultrasonum var.inşallah herşey yolundadır
Canım ben tetanoz olmadım ama bir iki gündür hareketleri azalmıştı dün yeniden hareketlendi bence kafalarına göre takılıyorlar sevdiği şeyleri keşfet benimki meyveyle coşuyor mesela tesadüf diyordum ama ama takip ettim meyve yedikten sonra hareketleniyor
Ben de algılayamıyorum bunu sanki virüs hafta sonu daha bulaştırıcı
Muğla’da yaşıyorum tatilcilerle vaka sayısı artmaya başladı bile burada
Sanırım kontrollü sosyal hayat bana uğramayacak
Bir yazdan diyorum ekonominin de düzelmesi lazım mağdur çok insan var bir yandan tüm yaz evde geçer mi diye düşünüyorum şimdiden afakanlar basıyor
Arkadaşlar istanbul anadolu yakasinda detayli ultrasonu yaptirabilcegim guzel bakan bir hastane var mi bildiginiz. Sabahtan beri arastiriyorum hala bi fikir edinemedim
Ben Bağdat caddesinde doç dr. Zeki Şahinoğlu’na gittim . İlk defa ayrıntılı us ‘ye gittim . Nası olması gerektiğini bilmiyorum ama iyiydi bence.. 25-30dk sürdü. Herşeyi anlattı. Ayrıntılı rapor ve CD de verdi . Fiyatı 450tl idi .
Aneksenamunnn
korkma canım benim kız kardeşimde hamile bebek daha çok erkenden 26.haftada doğum kanalına başını indirmiş doktor kesin erken doğum olacak 32.haftaya kadar bebeği içerde tutabilmek için kardeşime sürekli ayaklarını yüksekte tutarak yatma tavsiyesinde bulundu ancak kardeşimin bide 16 aylık kızı daha vardı mecbur onunla da ilgilendi hatta bu süreçte ev filan taşıdılar şuan kardeşim 36.haftalık hamile ve bebek daha doğmadı yani biraz içini ferah tut Allah ım yardım ediyor bebeğinin bu dünyada nasibi varsa ne olursa olsun seni bırakmayacak.
Ben Bağdat caddesinde doç dr. Zeki Şahinoğlu’na gittim . İlk defa ayrıntılı us ‘ye gittim . Nası olması gerektiğini bilmiyorum ama iyiydi bence.. 25-30dk sürdü. Herşeyi anlattı. Ayrıntılı rapor ve CD de verdi . Fiyatı 450tl idi .
bi arkadaş da mehmet uludoğan’dan bahsetmiş yukarıda . İkisi de aynı klinikte . Kliniğin ismi Fetus. Doktorum ikisi de iyidir hangisini istersen demişti . Zeki bey denk gelmişti ona almıştım .