2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
21.haftada 3 kiloyla devam canim yanliz hic hareket edemiyorum isyerindede surekli oturuyorum kabızlık arttı bebis sol tarafima gogsumun altina baski yapiyor ve ben 75 kilo oldum

Kızlar geçenlerde kanamam oldu demiştim.Bebeğim biraz aşağı inmiş başı aşağı bakmış.Rahim ağzı açılması yokmuş.Moralim çok bozuldu çalışma yat dedi
Bebegin bası asagidsyda büyük ihtimal o baski yapiyor kanamaya neden oluyor arkadastada aynisi olmustu doktor sürekli yat uzunsüre ayakta kalma demisti erken dogum olur demis kız hic kalkmıyor canim sende dikkat et gecmis olsun dinlenmelisin

Dinlenicem canım neden böyle oldu anlamadım.Çalışmaya başladım da böyle oldu.Ama masa başı çalışıyordum

Bebeğim biraz aşağı inmişplasentayı sordum onla ilgili bir durum yok bebeğin başı biraz aşağı inmiş ama rahim ağzı açılması yok yat dinlen çalışma asla dedi
çok geçmişler olsun, inşallah birşey olmayacak. Birçok anne bunu yaşıyor ve sağlıkla kucağına alıyor bebeğini, kendini üzüp bebişi de üzme lütfen

Bugün sabah biri burda gözlemeden bahsetti canım gözleme istedi öğlen tak annem aradı bize gel gözleme yapicam diye
Bu bebişlerim de çok kısmetli maşallah canım birsey istese kendiliğinden önüme geliyor

Bugün alış veriş yapayım dedim kendimi annemlere atana kadar öleceğim herhalde dedim çıkmaya çıkmaya hamlasmisim adım atmak bile zor geliyordu bana
Kendime bir iki parça birsey alabildim sadece..

çok geçmişler olsun, inşallah birşey olmayacak. Birçok anne bunu yaşıyor ve sağlıkla kucağına alıyor bebeğini, kendini üzüp bebişi de üzme lütfen
İnşallah canım çok sağ ol haklısın üzmüyorum bol bol dua edip dinleneceğim

ne güzel bende eşime diyorum hazır yufka al diye ben sana yaparım diyor poğaca oluyor yaptığı

Haftamiz ayniymis +7 deyim Allah sonumu hayretsinbiseyde yemiyorum ekstra anlamiyorum

45.5 kilo ile hamile kaldım simdi 50.5 kiloyum. Evde sabah birşey yemeden üzerimde gecelikle tartiliyorum genelde kendi kilom ortaya çıksın diye. Yoksa terlikle kıyafetle falan artıyor.

Kızlar geçenlerde kanamam oldu demiştim.Bebeğim biraz aşağı inmiş başı aşağı bakmış.Rahim ağzı açılması yokmuş.Moralim çok bozuldu çalışma yat dedi

ah canım benim ne endişelenmişsindir, benim duyduğum yukarı çıkıyor bebişler doktor çıkar demedi mi?

Yatarsın biraz dinlenirsin birşey olmaz Allah’ın izni ile, bol bol okşa karnını sev

Arkadaşlar istanbul anadolu yakasinda detayli ultrasonu yaptirabilcegim guzel bakan bir hastane var mi bildiginiz. Sabahtan beri arastiriyorum hala bi fikir edinemedim
Koşuyolu Medipol hastanesi 650 tl Hakan Apaydın 17 yıllık dotorum tavsiye ederim.
Ortaokulda olduysanız gerek olmuyor sanırım
verem aşısımı bu kız.10 yıl koeur tetanoz uygun dozda olduysanız ikinci gebeliklerin arasında 10 dan az süre varsa ve ilk dozlari uygun vurulduysanız tekrar vurulmayabilirsiniz.
benim kıza doğuma kadar %70 Kız demişlerdi narkozdan kızımmı oldu diye sayıklayarak uyanmışım.
45.5 kilo ile hamile kaldım simdi 50.5 kiloyum. Evde sabah birşey yemeden üzerimde gecelikle tartiliyorum genelde kendi kilom ortaya çıksın diye. Yoksa terlikle kıyafetle falan artıyor.
Valla ben en son 7.sınıfta falan 50 kiloydum heralde

Selam kızlar.bugün tetanozun ilk dozunu vurulmaya gittim doktor gelmişken idrarla kana bakalım dedi.Kansızlık başlangıcı çıktı kusturuyo diye içmiyordum ilacı.İdrardada böbreklerle ilgili bi sıkıntı var dedi cumartesiye ürolojiye gideceğim bakalım taydin sen bu konularda çok bilgilisin demir olarak hangi vitamini kullanıyorsun bana ferrum fort ve decavit pronatal verdi bunlarla ilgili fikrin varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…