Kızlar kilolar ne alemde ? Geçen haftalarda 1 günde durduk yere 1 kilo aldığımız bi topluluk vardı özellikle onlar ne yaptı ben o gün aldığım kiloda şükür sabit kaldım 22.haftam 2 kiloyla yola devam
21.haftada 3 kiloyla devam canim yanliz hic hareket edemiyorum isyerindede surekli oturuyorum kabızlık arttı bebis sol tarafima gogsumun altina baski yapiyor ve ben 75 kilo oldum
Bebegin bası asagidsyda büyük ihtimal o baski yapiyor kanamaya neden oluyor arkadastada aynisi olmustu doktor sürekli yat uzunsüre ayakta kalma demisti erken dogum olur demis kız hic kalkmıyor canim sende dikkat et gecmis olsun dinlenmelisin
Bebeğim biraz aşağı inmişplasentayı sordum onla ilgili bir durum yok bebeğin başı biraz aşağı inmiş ama rahim ağzı açılması yok yat dinlen çalışma asla dedi
Bebegin bası asagidsyda büyük ihtimal o baski yapiyor kanamaya neden oluyor arkadastada aynisi olmustu doktor sürekli yat uzunsüre ayakta kalma demisti erken dogum olur demis kız hic kalkmıyor canim sende dikkat et gecmis olsun dinlenmelisin
Bebeğim biraz aşağı inmişplasentayı sordum onla ilgili bir durum yok bebeğin başı biraz aşağı inmiş ama rahim ağzı açılması yok yat dinlen çalışma asla dedi
Bugün sabah biri burda gözlemeden bahsetti canım gözleme istedi öğlen tak annem aradı bize gel gözleme yapicam diye
Bu bebişlerim de çok kısmetli maşallah canım birsey istese kendiliğinden önüme geliyor
Bugün alış veriş yapayım dedim kendimi annemlere atana kadar öleceğim herhalde dedim çıkmaya çıkmaya hamlasmisim adım atmak bile zor geliyordu bana
Kendime bir iki parça birsey alabildim sadece..
Bugün sabah biri burda gözlemeden bahsetti canım gözleme istedi öğlen tak annem aradı bize gel gözleme yapicam diye
Bu bebişlerim de çok kısmetli maşallah canım birsey istese kendiliğinden önüme geliyor
Bugün alış veriş yapayım dedim kendimi annemlere atana kadar öleceğim herhalde dedim çıkmaya çıkmaya hamlasmisim adım atmak bile zor geliyordu bana
Kendime bir iki parça birsey alabildim sadece..
Kızlar kilolar ne alemde ? Geçen haftalarda 1 günde durduk yere 1 kilo aldığımız bi topluluk vardı özellikle onlar ne yaptı ben o gün aldığım kiloda şükür sabit kaldım 22.haftam 2 kiloyla yola devam
45.5 kilo ile hamile kaldım simdi 50.5 kiloyum. Evde sabah birşey yemeden üzerimde gecelikle tartiliyorum genelde kendi kilom ortaya çıksın diye. Yoksa terlikle kıyafetle falan artıyor.
Arkadaşlar istanbul anadolu yakasinda detayli ultrasonu yaptirabilcegim guzel bakan bir hastane var mi bildiginiz. Sabahtan beri arastiriyorum hala bi fikir edinemedim
verem aşısımı bu kız.10 yıl koeur tetanoz uygun dozda olduysanız ikinci gebeliklerin arasında 10 dan az süre varsa ve ilk dozlari uygun vurulduysanız tekrar vurulmayabilirsiniz.
selam kızlar, bugün bizimde randevumuz vardı. Önce sağlık ocağına gidip tetanoz aşımızı olduk. Sonra da deneme amaçlı yeni açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'ne gittik. Hastane benim çok hoşuma gitti, ilgi alaka hat safhadaydı maşallah devlet hastanelerinden görmediğimiz şeyler bunlar:) çok şükür herşey yolunda 468 gr olmuş bizim minik ama hala net bir şekilde cinsiyetini öğrenemedik bu doktor da kız gibi dedi. Bu gibi gibiler sinirimi bozmaya başladı ya neyse ayrıntılıda netleşir artık.
45.5 kilo ile hamile kaldım simdi 50.5 kiloyum. Evde sabah birşey yemeden üzerimde gecelikle tartiliyorum genelde kendi kilom ortaya çıksın diye. Yoksa terlikle kıyafetle falan artıyor.
Selam kızlar.bugün tetanozun ilk dozunu vurulmaya gittim doktor gelmişken idrarla kana bakalım dedi.Kansızlık başlangıcı çıktı kusturuyo diye içmiyordum ilacı.İdrardada böbreklerle ilgili bi sıkıntı var dedi cumartesiye ürolojiye gideceğim bakalım taydin
sen bu konularda çok bilgilisin demir olarak hangi vitamini kullanıyorsun bana ferrum fort ve decavit pronatal verdi bunlarla ilgili fikrin varmı.
Kızlar çiçeğime güvercin yuva yapmıştı. Dün kurcalıyordu bugün baktım ki iki tane yavru çıkmış bulgur verdim besledi yavrucakları. Hormonlardan mı neden bilmem çok duygulandım çok güzel değiller mi ya