- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.220
- 63
O da 4 gün çalıştım...Bende masa basa çalışıyordum uzun sure oturmakta iyi degil canim rapor aldim mecburen 24 haftaya kadar
Olabilir çok hareket ediyor canım zaten.Belki de bizim doktor da evham yapmış olabilirÇok geçmiş olsun öncelikleyatıp dinlenince bence sorun kalmayacak üzme kendini Bide bana detaylı yapan dr demişti ki bu haftalarda bebeğin pozisyonunu konuşmak erken sürekli yer ve pozisyon değiştiriyolar demişti.
Aynen gerçekten çok güzel anlatmışsınız çok mantıklıBir de kızlar şunu söylimm size..lütfen zamanın geçmesi için acele etmeyin ..zaten yeterince hızlı merak etmeyin nasıl geçicek anlamıycaksınız ve siz istesenizde bu günlere dònemiyceksiniz..şuan bebişlerr onları koruyabileceğimiz en guvenli yerdeler.istesekte bir daha oraya dönemeyecekler..Ateşleri çıkmiyor hastalanmıyorlar..sebepsiz aglama krizlerine girmiyorlar..acikmiyor susamiyor altini pisletmiyor pişik olmiyorlar gazları yok..yani anlıycaginiz bunlar en ama en guzel ve en konforlu günlerimiz tadinı cikarin acele etmeyin hicbirsey icin anın güzelligini doyasiya yasayin..oyle birseyki kendinizi bu surecte kaptirmiş buluyorsunuz bunun sonu yok..biran once dogsa dogar emeklese emekler yuruse yürür koşsa konuşsa krese baslasa okula başlasaa..hepsi oldu inanin ama arkama bakiyorum ne zaman olmuş anlamadım.. 10 yasina ne zaman gelmiş hiç haberim yok
Teşekkür ederim canım..Bunlar tamamen gercek..biz insanoglu hep gelecek olan güzel gunlerin hayaliyle yaşariz..Ama aslolan an'ın güzelliğidir o yuzden hep onu kaçırırız..her saniyemizi hissederek doya doya tadını çıkara çıkara ve mumkunse bu anlari kaleme alarak gecirelim hep beraberr..kavusacagimiz.gunler yakın zatenAynen gerçekten çok güzel anlatmışsınız çok mantıklı
Bende uzun süre yatsın istiyorum yani 3-4 yaşina kadar uzun süreden kastım..ölçüleri ne peki büyünemiş halinin odaya da sığması lazım
ya işte kafamı da ben park yatakçıyım diyenler karıştırıyorAma nedense görüntüsü bende hep bi soğukluk uyandırıyor sanki devrilcek çadır gibi
süpermiş 5 yaşına kadar gerek bile yok yatak odası alıncak zaten o zamana kadar bir müddet yetsin yeterli bana..seninkinin ölçüsü nedir canım
Aynennnnhem pratik gibi gercekten ama ne bilim icim ısınmadı
park beşik dediğin park yatak yani demi
Aynen öyleTeşekkür ederim canım..Bunlar tamamen gercek..biz insanoglu hep gelecek olan güzel gunlerin hayaliyle yaşariz..Ama aslolan an'ın güzelliğidir o yuzden hep onu kaçırırız..her saniyemizi hissederek doya doya tadını çıkara çıkara ve mumkunse bu anlari kaleme alarak gecirelim hep beraberr..kavusacagimiz.gunler yakın zaten
Hayirlisiyla git gelBenimde bugün randevum var
Kizlar selam oksapar kullanipta bulamayan var mi aranizda ilacim bitti ve eczanelerde yok sizler ne yaptiniz
Aynen cok mantikli genis yatak.. benim oglanin yatagıda en genisi kocaman sere serpile yatiyoruz bazen beraberbende ahşap olanları seviyorum daha sağlıklı geliyor . İlkinde mothercare dan almıştım sallanmayan model çok zorlanınca ikincide tahterevalli markasıydı galiba oval sallanan aldım neredeyse bir yaşına kadar yattı sonra sabit beşikte bir yıl yattı iki yaşında normal yatağa aldım . Tecrübesizlik olunca üçüncüye bayaa malzeme kalıyorşimdi düşününce bir yıl kadar sallanır bir beşik kullanıp sonra direk yatağada alınabilir. Uykuya dalarken yanına uzanıyorsun , ateşli olduğunda yanında yatıyorsun gayet rahat oluyor birde ben tek kişilik yatağın en büyük boyunu aldım kimse sıkışmıyor
Haklısın canım o zamana sığmayabilir buyuk yataklara da şimdi korumalık satılıyor öyle bişey temin edebilirim ilerleyen zamandaOnlar çok güzel bende park yatakları sevemedim5 yaş diyor ama sığamıyorlar o yaşa kadar gece dönerken kafalarını çarpıp uyanıyorlar fln ama senin hazırda nasıl olsa genç odası var 5 yaşa kadar kullanmasada olur
Ne demekİnşallah canım haklısın tşk ederim yazdığın için
Aynen cok mantikli genis yatak.. benim oglanin yatagıda en genisi kocaman sere serpile yatiyoruz bazen beraberyani o kucuk yataklar cocuk da olsalar konforlu degil bence
Haklısın canım o zamana sığmayabilir buyuk yataklara da şimdi korumalık satılıyor öyle bişey temin edebilirim ilerleyen zamanda
Ölçüsünü bilmiyorum canim birkaç model vardı ben en yükseğini seçtim bir de boyasızdı çatlar diye düşündüm kurak iklime sahip bir ilde yaşıyorum sandığım bile çatladı o yüzden beyaz istedim o modelde de beyaz yokmuş şimdi uğraşıyorlar boyanıp gondereceklerBende uzun süre yatsın istiyorum yani 3-4 yaşina kadar uzun süreden kastım..ölçüleri ne peki büyünemiş halinin odaya da sığması lazım
ya işte kafamı da ben park yatakçıyım diyenler karıştırıyorAma nedense görüntüsü bende hep bi soğukluk uyandırıyor sanki devrilcek çadır gibi
süpermiş 5 yaşına kadar gerek bile yok yatak odası alıncak zaten o zamana kadar bir müddet yetsin yeterli bana..seninkinin ölçüsü nedir canım
Aynennnnhem pratik gibi gercekten ama ne bilim icim ısınmadı
park beşik dediğin park yatak yani demi
Matlar korunaklı mi oluyor minder gibi olanlardan miyataklar kalın geliyor o korumalıklarında enleri dar oluyor ama yanına normal bir yastığı koyunca yeterli oluyor . Arada oluyor kazalarda ama öyle öğreneceklerbirde benim çocukların odasında halı yok . Şuan Farklı yerlerden de temin edilebiliyorda ben zamanında mothercare da bulabilmiştim ; mat. Renkli matlarla kaplı odaları , alerjik oldukları için halı kullanamıyorum.
Kizlar selam oksapar kullanipta bulamayan var mi aranizda ilacim bitti ve eczanelerde yok sizler ne yaptiniz
Ben kullanıyorum son 5 tane kaldı, bulamadık, kesip coraspine geçicez 5 gün içinde bulamazsak.
Yakın illeri deneyin. Ilk gebeliğimde öyle yapmıştım. Bulduğunuzda da direk 3 aylık paket alın. Bulamazsanız doktorunuzu arayıp muadilini isteyin.
Benim şu an var. Bitmeye yakın bulamazsam yine başka illere bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?