2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
doğa çok güzel senin istediğin isim varsa ikinci isim olarak düşünebilirsin
Yok doğayı ben buldum zaten de belki daha güzel bir isim bulurum diye hemen belirlemek istemiyordum benim koca sağolsun direkt doğa diyerek sesleniyor

Ah canım çok geçmiş olsun kimse yokmu sana el atsın iş erkeklere kalırsa aç kalıyor insan.. Bizde ev taşıdığımızda çok kötü hasta olmuştum yerimden kalkamıyordum, düşün çocuk aç bir şey veremiyorum eşime kalk çocuk aç dedim süt verecek onu bile beceremedi beni hesaba katmıyorum bile
Yengem yeğenimi yolladı da kahvaltı yedik

İsim konusuna katılıyorum benim eşimde benim beğendiğim isimleri beğenmiyor en son ufak tartıştık sen nasıl babaysan bende anneyim senden daha çok hakkım var isim koymakta birsey diyemedi ama beğendiğim isimleri begenmeyerek yine oyun bozanlik yapiyor

Şartlama kendini kavga ederiz diye ben de öyle düşünüyordum tahminimden çabuk ortak noktayı bulduk
Yok canım sartlamiyorum. Önceki tecrübelerime göre tahminde bulunuyorum. Şimdi ısrar edersem iş inada binecek biliyorum siyaseten susuyorum Duruma göre bakicam artık.. ama şu zaman oldu adı yok kuzumun, belirlemek için de sabırsızlanıyorum. Kardeşimle gelinimiz daha cinsiyet belli olmadan belirlediler kız ve erkek ismi. Erkek olacağını öğrendik. Ömer Affan olacak adı Biraz fazla tekmeliyor annecigini, halası olarak lakabını da ben buldum "Tepikli Ömer Paşa " Annanesinin falan da hoşuna gitmiş şimdi herkes Tepikli Ömer Paşa diyor halasının kuzusuna
Ben de bir an önce ismiyle bahsetmek , sevmek istiyorum

Dün komşum da kızdı neden cagirmadin diye, annem de yakın ama ayaklandirmak istemedim onu da. Bugün öğleden sonra annem geldi, yemeğimi yaptı sağolsun. Yavaş yavaş yapabiliyorum öğleden sonra biraz açılıyor ellerim ama yine de evde yalnız başıma tencere tava devirip ev kazalarından da çekinmiyor değilim. Doğru diyorsun evde herşey varken hazır poğaça yedik kahvaltıda Buzdolabında ne nerde onu bile bilmez eşim Dışardan söyler getirir ama yapma işlerini pek bilmez

Bende her gece ayniyim 4 5 arasi uyanip uyuyamiyorum

İyi bari canım annen yakın yemek yapıyor arada annelerde olmasa

Bu arada Tepikli Ömer paşaya çok güldüm

taydin geçmiş olsun medikalden bileklik alıp denedin mi?Bende gebelikten önce vardı bileklik çok rahatlatti beni.Hala başucunda çekmecede durur.

Senin nazlı sağolsun sen ikinciye bile isim bulmuş oldun
Eylül Nisa ve Emir Alp’i çok beğendim
Aynen canım kesin kız diyorum ben de Benim korkum ayrıntılıda yüzünü göstermezse Çünkü bulunduğum ilde yok ve Ankara’ya geleceğiz inşAllah sağlıklıdır ve hem cinsiyetini hem yüzünü görürüz tabi bu hepimiz için geçerli

Kayinvalidemde vardi canım, ikisini de aldım geldim. Takıyorum biraz rahatlatıyor ama bir süre sonra onlar sıkıyor, çıkartıyorum
Ben siksada 1 gece takiyordum yoksa kolumu bile kipirtamiyordum gözlerimden yaş iniyordu sanki kırık gibi değişik sizilar işte zor şimdi gebelik var allah kolaylik versin.

Uzaktan geldiğini söylersin ben de başka ile gittim eli hep ağzında yüzündeydi hiç renkli ultrasonum da yoktu doktor sağolsun dürttü biraz elini ceksin diye benimki iki eliyle kapattı ama diğer organları incelemeleri bitince geri döneceğim dedi döndü gösterdi zaten dudağı falan görmesi gerekiyor yarık damak dudak bakıyorlar illa yakalar inşallah ilk görmezse de en son tekrar baktır

taydin Elif Zeynep çok güzel isim.Anlamlarını anlatırsan kabul eder belki zeynep babasının süsü demek
Elif tasavvufta dik duruş kainatın anahtarı bizim kızımız olsaydı ablası Rüya Beren koyacaktı.Benim eşimde ikinci ismini Nuh koyacağım diyor ağır gelir diyorum iki peygamber ismi dinlemiyor yapcak bişiyim yok diğer iki çocuğumun ismini ben koydum hiç karışmadı şimdi bişiy diyemiyorum.

Yusuf ismi çok güzel kardeşimin adı olmazsa bende koyardım hemde sakin oluyorlar genelde geçen forumda gördüm Poyraz isimli olan çocuklar yaramaz oluyormuş bizde Yiğit düşündük başından beri bakalım

Yiğitte büyük oğlumun adı sağlıkla alalım inşaAllah kucaklarımıza bugünleride özlüyormuş insan tekrar yaşayınca anladım cinsiyet telaşı isim telaşı mevlütü doğum günü derken sünneti geliyor zaman aslında çabuk geçiyorda sayana zor.

Vayy isim konuları açılmış biz 2 çocukta da hiç bu konuda sıkıntı yaşamadık. Eşimle kafamız o kadar uyuyor ki. Oğlumun adını eşim koydu söylediği anda isime aşık oldum Kızımın ismini de ben koydum daha söyler söylemez aşık olduğunu söyledi 2. Bir isim hiç düşünmedik. 2 isme ikimizde sıcak bakmıyoruz

Ben siksada 1 gece takiyordum yoksa kolumu bile kipirtamiyordum gözlerimden yaş iniyordu sanki kırık gibi değişik sizilar işte zor şimdi gebelik var allah kolaylik versin.
Sana da geçmiş olsun canım. Benim gebelik öncesi birşey yoktu. Birden çıktı. Allah'tan gebelikte olabileceği ve geçici olduğu yazıyor birçok yerde. Şikayet etmiyorum, kuzum sağlıkla gelsin de, burada da herkes değişik sorunlar yaşıyor, geçip gidecek bu günler de Ama çekerken zorluyor biraz insanı

Çok geçmiş olsun canım
Umarım en kısa zamanda geçer ☹
Sağol canım, herhalde kalan zamanı da böyle bir iyi bir kötü geciricem. Bana ya da bebise hayatı bir durum olmadığı sürece yine şükrediyorum bu halime.

Rüyamda öyle etkilenmiştim ki başka isim de gelmiyor aklıma İki ismi de biliyor da işine gelmiyor, sahiplenme biraz fazla bizde Bakalım biraz da nasibinde ne varsa diyorum. Ben de erkekse hiç karışmam kız olursa ben koyayım diyordum da şimdi böyle desem kız oldu diye diyorsun diyecek Bir evde iki avukat olunca ikna olmak ve etmek pek kolay olmuyor

Hakime başvurun isim hakkı en çok annenin mi yoksa babanınmi diye
Yılın davası olur herhalde

Bide Zeynep i genelde babalar ister sizde tam tersi olmus valla bende son dakka cıkarcam o cingari smdi den strese soktum tansiyonum düştü bosu bosuna o zaman dhaa etkili olur heralde smdi daha böle ortalıklarda canlı kanlı gezinince hamile oldugumu bile anlamayabiliyor insanlar heralde

İnşAllah benim de öyle olur canım ya insan görmek istiyor şimdiden çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…