- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Yok doğayı ben buldum zaten de belki daha güzel bir isim bulurum diye hemen belirlemek istemiyordum benim koca sağolsun direkt doğa diyerek sesleniyordoğa çok güzelsenin istediğin isim varsa ikinci isim olarak düşünebilirsin
Ah canım çok geçmiş olsunYok benim eşim hiç lafını bile açtırmıyor doğuma girmenin. Yaraya , kana hiç dayanamaz. Birşey görmüyorsun diyorum ama yok diyor.. Öyle hastalık ameliyat vs olduğunda da acayip haller oluyor adamaÇok istiyorsan yanına isim ekle diycem. Aybüke , aykiz falan dedi kuruluş Osman seyrederken, hadi oradan dedim Makul güzel bir isim bulursa belki ikna olurum ama Çok kadarsa iyi be ben tasiyayim, ben çekeyim, ben ameliyat olayim, hiç hakkım olmasın mi diycem
Dün sabah el kol ağrısıyla kalktım, ayilip koluma masaj yapamadı, geri yattım kalktım çok acıktım dedim duyuramadim sesimi, geri yattım bı kalktım gitmişAç kaldım dedim resmen.. Bugün de aynı eller davul gibi ağrıyla kalktım, ilaç icicem su şişesinin kapağını açamadım Sonra kalktı çay koydu, gitti poğaça aldı da kahvaltı ettik. Bu saat oldu sabaha göre biraz açıldı ellerim ama hala da uyuşukluk var
Yok canım sartlamiyorum. Önceki tecrübelerime göre tahminde bulunuyorum. Şimdi ısrar edersem iş inada binecek biliyorumŞartlama kendini kavga ederiz diye ben de öyle düşünüyordum tahminimden çabuk ortak noktayı bulduk
Dün komşum da kızdı neden cagirmadin diye, annem de yakın ama ayaklandirmak istemedim onu da. Bugün öğleden sonra annem geldi, yemeğimi yaptı sağolsun. Yavaş yavaş yapabiliyorum öğleden sonra biraz açılıyor ellerim ama yine de evde yalnız başıma tencere tava devirip ev kazalarından da çekinmiyor değilim. Doğru diyorsun evde herşey varken hazır poğaça yedik kahvaltıdaAh canım çok geçmiş olsunkimse yokmu sana el atsın iş erkeklere kalırsa aç kalıyor insan.. Bizde ev taşıdığımızda çok kötü hasta olmuştum yerimden kalkamıyordum, düşün çocuk aç bir şey veremiyorum eşime kalk çocuk aç dedim süt verecek onu bile beceremedi beni hesaba katmıyorum bile
Yengem yeğenimi yolladı da kahvaltı yedik
İsim konusuna katılıyorum benim eşimde benim beğendiğim isimleri beğenmiyor en son ufak tartıştık sen nasıl babaysan bende anneyim senden daha çok hakkım var isim koymakta birsey diyemedi ama beğendiğim isimleri begenmeyerek yine oyun bozanlik yapiyor
Bende her gece ayniyim 4 5 arasi uyanip uyuyamiyorumKızlar yaa ben gece 4 dedimi uyanıyorum uyuyamıyorum sabah hava aydınlanıyor dön dön zorla uyuyup kalıyorum sonra bütün gün sersem ve baş ağrısı oluyorNeden o saatte uyanıp duruyorum sonrada uyuyamıyorum anlamıyorum sizde de varmı böyle bir durum..
İyi bari canım annen yakın yemek yapıyor arada annelerde olmasaYok canım sartlamiyorum. Önceki tecrübelerime göre tahminde bulunuyorum. Şimdi ısrar edersem iş inada binecek biliyorumsiyaseten susuyorum Duruma göre bakicam artık.. ama şu zaman oldu adı yok kuzumun, belirlemek için de sabırsızlanıyorum. Kardeşimle gelinimiz daha cinsiyet belli olmadan belirlediler kız ve erkek ismi. Erkek olacağını öğrendik. Ömer Affan olacak adı Biraz fazla tekmeliyor annecigini, halası olarak lakabını da ben buldum "Tepikli Ömer Paşa " Annanesinin falan da hoşuna gitmiş şimdi herkes Tepikli Ömer Paşa diyor halasının kuzusuna
Ben de bir an önce ismiyle bahsetmek , sevmek istiyorum
Dün komşum da kızdı neden cagirmadin diye, annem de yakın ama ayaklandirmak istemedim onu da. Bugün öğleden sonra annem geldi, yemeğimi yaptı sağolsun. Yavaş yavaş yapabiliyorum öğleden sonra biraz açılıyor ellerim ama yine de evde yalnız başıma tencere tava devirip ev kazalarından da çekinmiyor değilim. Doğru diyorsun evde herşey varken hazır poğaça yedik kahvaltıdaBuzdolabında ne nerde onu bile bilmez eşim Dışardan söyler getirir ama yapma işlerini pek bilmez
Aynen canım kesin kız diyorum ben deSenin nazlı sağolsun sen ikinciye bile isim bulmuş oldun
Eylül Nisa ve Emir Alp’i çok beğendim
Kayinvalidemde vardi canım, ikisini de aldım geldim. Takıyorum biraz rahatlatıyor ama bir süre sonra onlar sıkıyor, çıkartıyorumtaydin geçmiş olsun medikalden bileklik alıp denedin mi?Bende gebelikten önce vardı bileklik çok rahatlatti beni.Hala başucunda çekmecede durur.
Ben siksada 1 gece takiyordum yoksa kolumu bile kipirtamiyordum gözlerimden yaş iniyordu sanki kırık gibi değişik sizilar işte zor şimdi gebelik var allah kolaylik versin.Kayinvalidemde vardi canım, ikisini de aldım geldim. Takıyorum biraz rahatlatıyor ama bir süre sonra onlar sıkıyor, çıkartıyorum
Uzaktan geldiğini söylersin ben de başka ile gittim eli hep ağzında yüzündeydi hiç renkli ultrasonum da yoktu doktor sağolsun dürttü biraz elini ceksin diye benimki iki eliyle kapattıAynen canım kesin kız diyorum ben deBenim korkum ayrıntılıda yüzünü göstermezse Çünkü bulunduğum ilde yok ve Ankara’ya geleceğiz inşAllah sağlıklıdır ve hem cinsiyetini hem yüzünü görürüz tabi bu hepimiz için geçerli
Çok geçmiş olsun canımKayinvalidemde vardi canım, ikisini de aldım geldim. Takıyorum biraz rahatlatıyor ama bir süre sonra onlar sıkıyor, çıkartıyorum
Yusuf ismi çok güzel kardeşimin adı olmazsa bende koyardım hemde sakin oluyorlar genelde geçen forumda gördüm Poyraz isimli olan çocuklar yaramaz oluyormuş bizde Yiğit düşündük başından beri bakalımtaydin Elif Zeynep çok güzel isim.Anlamlarını anlatırsan kabul eder belki zeynep babasının süsü demek
Elif tasavvufta dik duruş kainatın anahtarı bizim kızımız olsaydı ablası Rüya Beren koyacaktı.Benim eşimde ikinci ismini Nuh koyacağım diyor ağır gelir diyorum iki peygamber ismi dinlemiyor yapcak bişiyim yok diğer iki çocuğumun ismini ben koydum hiç karışmadı şimdi bişiy diyemiyorum.
Yiğitte büyük oğlumun adı sağlıkla alalım inşaAllah kucaklarımıza bugünleride özlüyormuş insan tekrar yaşayınca anladım cinsiyet telaşı isim telaşı mevlütü doğum günü derken sünneti geliyor zaman aslında çabuk geçiyorda sayana zor.Yusuf ismi çok güzel kardeşimin adı olmazsa bende koyardım hemde sakin oluyorlar genelde geçen forumda gördüm Poyraz isimli olan çocuklar yaramaz oluyormuş bizde Yiğit düşündük başından beri bakalım
Sana da geçmiş olsun canım. Benim gebelik öncesi birşey yoktu. Birden çıktı. Allah'tan gebelikte olabileceği ve geçici olduğu yazıyor birçok yerde. Şikayet etmiyorum, kuzum sağlıkla gelsin de, burada da herkes değişik sorunlar yaşıyor, geçip gidecek bu günler deBen siksada 1 gece takiyordum yoksa kolumu bile kipirtamiyordum gözlerimden yaş iniyordu sanki kırık gibi değişik sizilar işte zor şimdi gebelik var allah kolaylik versin.
Sağol canım, herhalde kalan zamanı da böyle bir iyi bir kötü geciricem. Bana ya da bebise hayatı bir durum olmadığı sürece yine şükrediyorum bu halime.Çok geçmiş olsun canım
Umarım en kısa zamanda geçer ☹
taydin Elif Zeynep çok güzel isim.Anlamlarını anlatırsan kabul eder belki zeynep babasının süsü demek
Elif tasavvufta dik duruş kainatın anahtarı bizim kızımız olsaydı ablası Rüya Beren koyacaktı.Benim eşimde ikinci ismini Nuh koyacağım diyor ağır gelir diyorum iki peygamber ismi dinlemiyor yapcak bişiyim yok diğer iki çocuğumun ismini ben koydum hiç karışmadı şimdi bişiy diyemiyorum.
Hakime başvurun isim hakkı en çok annenin mi yoksa babanınmi diyeSana da geçmiş olsun canım. Benim gebelik öncesi birşey yoktu. Birden çıktı. Allah'tan gebelikte olabileceği ve geçici olduğu yazıyor birçok yerde. Şikayet etmiyorum, kuzum sağlıkla gelsin de, burada da herkes değişik sorunlar yaşıyor, geçip gidecek bu günler deAma çekerken zorluyor biraz insanı
Sağol canım, herhalde kalan zamanı da böyle bir iyi bir kötü geciricem. Bana ya da bebise hayatı bir durum olmadığı sürece yine şükrediyorum bu halime.
Rüyamda öyle etkilenmiştim ki başka isim de gelmiyor aklımaİki ismi de biliyor da işine gelmiyor, sahiplenme biraz fazla bizde Bakalım biraz da nasibinde ne varsa diyorum. Ben de erkekse hiç karışmam kız olursa ben koyayım diyordum da şimdi böyle desem kız oldu diye diyorsun diyecek Bir evde iki avukat olunca ikna olmak ve etmek pek kolay olmuyor
Bide Zeynep i genelde babalar ister sizde tam tersi olmus valla bende son dakka cıkarcam o cingari smdi den strese soktum tansiyonum düştü bosu bosuna o zaman dhaa etkili olur heralde smdi daha böle ortalıklarda canlı kanlı gezinince hamile oldugumu bile anlamayabiliyor insanlar heraldeİsim konusunu biz hiç doğru düzgün konuşmadıkBirkaç yıl önce rüyamda kızım oldugunu gördüm. Elif Zeynep olsun diyordum ismini. İki ismi de çok seviyorum. Rüyamda gördüm dedim, inanmadı. Sonra iki isim olmasın dedi. Zeynep o zaman diyorum yanaşmıyor. Biz bu isim yuzunden çok büyük tartiscaz gibime geliyor ama henüz net bir teklifte bulunmadığı için susuyorum. Şimdiden kavga edip kendimi uzmeme gerek yok, zamanı gelince gerekirse çıkar bir cingar ne yapayım
İnşAllah benim de öyle olur canım ya insan görmek istiyor şimdiden çok heyecanlıyımUzaktan geldiğini söylersin ben de başka ile gittim eli hep ağzında yüzündeydi hiç renkli ultrasonum da yoktu doktor sağolsun dürttü biraz elini ceksin diye benimki iki eliyle kapattıama diğer organları incelemeleri bitince geri döneceğim dedi döndü gösterdi zaten dudağı falan görmesi gerekiyor yarık damak dudak bakıyorlar illa yakalar inşallah ilk görmezse de en son tekrar baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?