2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende defneyi çok beğeniyorum ama yok adam beğenmiyor acaba eski sevgililerinden birinin adı defne miydi diyorum kıza gıcık olup ayrılmıştır ismine de gıcık oluyordur
Defneyi ben de beğeniyorum ama eşim de çok sıcak bakmadı acaba bizim bilmediğimiz bir yanı mi var

magnezyum aldır hemen bence eğer kalacaksanız. Kramp girdiği anda , krampın girdiği yere sivri birşeyle baskı uygula ,hiç birşey yapamıyorsan çimdir
Masaj yaptım vazelin falan yok şiddetlendi sanki ağrısı kramp mı bu acaba eşime dedim alcaktı dayanılacak gibi değil baldırdan aşağı indi ağrısı anlamadım

Soda falan ic onda da magnezyum var benim geceleri oluyor agrilarim o yuzden hoca yatmadan al demisti bir de yuruyus dedi en az yarim saat ve haftada en az iki gun cok oturmak ve yatmakta iyi gelmiyor agrilara
Yok gece cekiyorlar gibi oluyordu falan Bu baya kötü ağrıyo inşallah geçer aslında burda yürüyecek yer çok ama yürüyemiyorum ki çok ağrıyor

Evet canım ya inan bende aynısını düşünüyom kaç gündür saat 4’e taktım dedim benimki beni bu saatlerde uyandıracak galiba bakalım test etmek nasip olsun inşAllah olacak mı yandık öyleyse sabahlar olmasın bize artık biz gezinirken uyuyorlar bencede gündüz bi kaç gün hiç sesi çıkmadı gece tuvalete kalktığımda baktım kıpırdanıyor tamam dedim sen geceleri ben uyurken içerde kopuyorsun gündüzleride uyuyup beni korkutuyorsun

Eğer öleyse biz mıçtık çünkü ben hep yatma saatlerinde gece ve sabah hissediyorum en cok gğn içinde cok hissetmiyorum gündüz uyuyo gece taklada heralde
Kesinlikle öyle gündüz sesi çıkmadığında geceleri yakalıyorum bende hareketlerini diyorumm vayy kaçak seni şimdikten bizi gece dikiyor sıpalar

Bence de ikinci isim hakkına karışmasınlar
Tek isim istiyorlarsa çınar olacak o zaman diyin
TAkılıyorum tabiki de anlaşmazlıklar da en iyi çözüm iki isim sanırım
Zaten öle dedim tek olacaksa çınar olur o zmn dedim ZTen babası tek koyun ama hangisini istiyorsanız koyun demiş ama bizimki yapmaz onu onuda bildiğim için bende vazgeçmiyorum davamdan kusura bakmasın iki isim sevmiyo mus da ee bende sevmiyorum ama bsy diyo muyum

Ben sabaha kadar uyuyamıyorum. Saat gece 03:00-04:00 artık zoraki yatıyorum canım. Hormonal değişimlerde normal böyle uyku sıkıntıları.
Evet canım hormonlar tavan yaptı belli ki. Uyutmuyorlar dön dön yook dalamıyorum bir türlü bazen gözüm kapanacak yook hala dalamıyorum sabah oluyor öyle uyuyorum o zamanda bütün gün sersem tavuk gibi geziyorum birde baş ağrısı yapıyor Herlde böyle gider artık bi kaç aya şiş olup uyuyamayıp bide sıcaklardan sonrada sıpalar uyutmaz

Yok gece cekiyorlar gibi oluyordu falan Bu baya kötü ağrıyo inşallah geçer aslında burda yürüyecek yer çok ama yürüyemiyorum ki çok ağrıyor
Benimde giriyor bugün soldan kasıktan bacağa tuhaf birşey çekiliyor gibi

Bebeğin hareketlerini hisseden arkadaşlar tam olarak nerede hissediyorsunuz? Göbek deliğinin tam altında mi yoksa onunda mi altında kasiklara yakın tarafta mi?

Isim konusu açılmışken biz de erkek bebek beklyoruz. Erkek ismi bulmak zor geliyor. Ben Eren diyorum eşim Kaya diyor. Hem kısa olsun hem kolay okunsun istiyorum. Yurt dışında da zorluk cikarmasin telaffuz edilirken istiyorum.

Bebeğin hareketlerini hisseden arkadaşlar tam olarak nerede hissediyorsunuz? Göbek deliğinin tam altında mi yoksa onunda mi altında kasiklara yakın tarafta mi?
Ben göbek deliğinin alt etrafında hissediyorum sağ sol bazen ortasında

Eşim bugün saat 11 oldu deyip beni 9:30 da uyandırdı bende yataktan çıkmış bulundum bi kere pikniğe gittik uzun bi aradan sonra haftasonu bi etkinlik yapmak ne kadar güzelmiş Ama hava baya sıcaktı yarın denize mi gitsek diyoruz acaba denizde üşür müyüm kalabalık olur mu vs kafam karıştı. Deniz sezonunu açan var mı kızlar

Canim bende 17.haftama kadar bulantidan hicbisey yiyemedim bu kilolarida 4 haftada aldım inanki ve ben 72.7 kilo ile hamile kaldim sen kendine kilolumu diyosun ben hem o kadar cektim hemde cok kilo aldim aglamak istiyorum
Benim boyum kısa ama 1.58 e göre kiloluydum
Kuzum boşversene kiloyu amann bebeklerimiz sağlıkla doğsun da doğum sonrası koşturmaca, uykusuzluk veririz. Vermesek bile bizden önemli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…