2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İsim konusunu biz hiç doğru düzgün konuşmadık Birkaç yıl önce rüyamda kızım oldugunu gördüm. Elif Zeynep olsun diyordum ismini. İki ismi de çok seviyorum. Rüyamda gördüm dedim, inanmadı. Sonra iki isim olmasın dedi. Zeynep o zaman diyorum yanaşmıyor. Biz bu isim yuzunden çok büyük tartiscaz gibime geliyor ama henüz net bir teklifte bulunmadığı için susuyorum. Şimdiden kavga edip kendimi uzmeme gerek yok, zamanı gelince gerekirse çıkar bir cingar ne yapayım

Kızlar alaturka tuvalet kullanıyormusunuz ?
Canım ben küçük tuvalet için kullanıyorum çünkü klozette mesane tamamen boşalmıyor yani kişisel bir durum benim göbeğim biraz büyük sanırım ondan. 4 ayda 2 kez idrar yolu enfeksiyonu oldum ona bağladım genelde alaturka kullanıyorum.

Bizim cinsiyet 3 kez değişti En son buraya erkek dediler demiştim geçen hafta yine kız dediler 16. haftada erkek denen nasıl değişiyor bilmiyorum olsun ikisi de başımın üstünde Ayrıntılıda belli olacak inşAllah Kız ismi olarak Eylül Nisa veya Eylül Hüma erkek ismi olarakta Emirhan veya Emir Alp düşünüyoruz

doğa çok güzel senin istediğin isim varsa ikinci isim olarak düşünebilirsin

Kızlar isimlerden bahsedilmis başlarda bizde eşimle hiç ortak isim bulamazdık ama sonunda bir isim söyledim ve beğendi. Caymak yok artık ben çok alıştım ismiyle konuşuyorum bebişime Malik
babamın adi
Bugün isimleri yazarken içimden geçirdim dedim yiğit ali yi koydu koydu koymadı bende inadına babamın adını koyarım diye düşündüm

annesi olarak ekleme yapmak kesinlikle hakkın , Mehmet Çınar devam

babamın adi
Bugün isimleri yazarken içimden geçirdim dedim yiğit ali yi koydu koydu koymadı bende inadına babamın adını koyarım diye düşündüm

Aa gerçekten mii babanın iki ismi mi var tek mi? Ben Malik'i çok sevdim fazla yaygın bir isim değil anlami da güzel sahabe ismi.

İsim konusunda çekişme devam ederse doğuma sok o zaman isim için hiç birşey demez ilk çocuklarda sanırım isimde daha çekişme oluyor . BiZimde ilkte birkaç ihtimal isim kalmıştı ama beğenemiyorduk . Eşim benimle doğuma girdi ki tecrübelide ama kendi eşi aynı süreci yaşadığında daha Farklı hissiyat geliyor sanırım hemen orta yolu bulup doğumdan sonra ortak karara varabilmiştik

kendimi küçük hissediyorum ama küçükte değilmişim yaşımı hesaplayınca 33
Aaa yok canım daha küçüksün bende 30 um
bana da abla denilmesini hiç istemiyorum Hele ki benden büyük bana abla diyenler oluyor bazen ablamı diyorum kaç yaşındasın diyorum 24 diyorlar ya çıldırıyorum

Bende abla demem hele yaş ilerlemeye başladıkça hiiiç demiyorum, abla ne yaa

Abla mi benim ilk oğlum anasınıfına başladığında bana anne demeye başladı ismimle hitap ediyordu bende şunun şurasında üç yıldır anneyim
Yaa pardon geri aldım tek mertur
Benle merturun meselesi işte ben de 27 yaşındayım
Bende abla demem hele yaş ilerlemeye başladıkça hiiiç demiyorum, abla ne yaa
Afedersiniz pilis

Yok benim eşim hiç lafını bile açtırmıyor doğuma girmenin. Yaraya , kana hiç dayanamaz. Birşey görmüyorsun diyorum ama yok diyor.. Öyle hastalık ameliyat vs olduğunda da acayip haller oluyor adama Çok istiyorsan yanına isim ekle diycem. Aybüke , aykiz falan dedi kuruluş Osman seyrederken, hadi oradan dedim Makul güzel bir isim bulursa belki ikna olurum ama Çok kadarsa iyi be ben tasiyayim, ben çekeyim, ben ameliyat olayim, hiç hakkım olmasın mi diycem
Dün sabah el kol ağrısıyla kalktım, ayilip koluma masaj yapamadı, geri yattım kalktım çok acıktım dedim duyuramadim sesimi, geri yattım bı kalktım gitmiş Aç kaldım dedim resmen.. Bugün de aynı eller davul gibi ağrıyla kalktım, ilaç icicem su şişesinin kapağını açamadım Sonra kalktı çay koydu, gitti poğaça aldı da kahvaltı ettik. Bu saat oldu sabaha göre biraz açıldı ellerim ama hala da uyuşukluk var

Şartlama kendini kavga ederiz diye ben de öyle düşünüyordum tahminimden çabuk ortak noktayı bulduk

Senin nazlı sağolsun sen ikinciye bile isim bulmuş oldun
Eylül Nisa ve Emir Alp’i çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…