Canım ben küçük tuvalet için kullanıyorum çünkü klozette mesane tamamen boşalmıyor yani kişisel bir durum benim göbeğim biraz büyükKızlar alaturka tuvalet kullanıyormusunuz ?
Oğlum olsa Çınar koymayı çok istiyordum eşim Türkçe karakter olmasın isminde diyordubiz aslen Egeli olmasak da Ege bölgesinde yaşıyoruz burada tanıştık tüm özel anılarımız buradaN diye Ege yi düşünüyorduk şimdi bir arkadaşım koyacak biraz kısa ama güzel isim bence. Yeğenimin ismi toprak çok seviyorum o ismi de ikinci oldu geçen haftalar da onu da ateş koydular fikir verir belki
Kızım olacak geçenlerde bilge nasıl diye sordu düşündüm isim çok güzel ama biraz ağır geldi bana sanki çocuğa doğmadan sorumluluk yükler miyiz dedim listeden bakarken doğa nasıl dediğim beğendi AA dedim Türkçe karakter var sen istemiyordun rahatsız etmedi beni bence güzel dedidedim daha erken düşünürüz
neyse aradan bir iki gün geçti AA neyi farkettim dedim benim ismimin baş harfiyle başlıyor senin isminin baş harfiyle devam ediyor ondan sonra tam bağlandı isme artık sürekli
Doğa diye sevip duruyor valla
Şimdilik bizim de doğa gibi sanırım bu saatten sonra eşimi vazgeçiremem başka isim bulsam da arada söylüyorum hiç biri doğa dan iyi değil diyor
Ben kız isimlerinden masal ve kumsal da seviyorum ama eşim hiç sevmedien azından ortak noktamız var artık bakalım değişir mi
babamın adiKızlar isimlerden bahsedilmis başlarda bizde eşimle hiç ortak isim bulamazdık ama sonunda bir isim söyledim ve beğendi. Caymak yok artık ben çok alıştım ismiyle konuşuyorum bebişime Malik
Kitapkurdu20 bende çınar istiyorum mail alırken cinar olcak en fazla benm adımda Pınar ama yabancılar pinar diyor Mehmet çınar olcak diyorum bakalım kayınpede ir tek isim koyun diye diretiyormus eşimde ailesine cok düşkün üzmek istemiyor ama kusurada bakmasınlar daha koyduguma dua etsinler ben koymak zorunda değilim sonucta dedim.. Ya Mehmet ya Mehmet çınar kim galip gelcek bilmiyorum
babamın adi
Bugün isimleri yazarken içimden geçirdim dedim yiğit ali yi koydu koydu koymadı bende inadına babamın adını koyarım diye düşündüm
Kac yaşındasın mertur abla pardon anne ay pardon kardeşAbla mibenim ilk oğlum anasınıfına başladığında bana anne demeye başladı ismimle hitap ediyordu bende şunun şurasında üç yıldır anneyim
İsim konusunu biz hiç doğru düzgün konuşmadıkBirkaç yıl önce rüyamda kızım oldugunu gördüm. Elif Zeynep olsun diyordum ismini. İki ismi de çok seviyorum. Rüyamda gördüm dedim, inanmadı. Sonra iki isim olmasın dedi. Zeynep o zaman diyorum yanaşmıyor. Biz bu isim yuzunden çok büyük tartiscaz gibime geliyor ama henüz net bir teklifte bulunmadığı için susuyorum. Şimdiden kavga edip kendimi uzmeme gerek yok, zamanı gelince gerekirse çıkar bir cingar ne yapayım
Kac yaşındasın mertur abla pardon anne ay pardon kardeş
Genelde malik diye kullanıyorlar kimlikte Abdul Melik..Aa gerçekten mii babanın iki ismi mi var tek mi? Ben Malik'i çok sevdimfazla yaygın bir isim değil anlami da güzel sahabe ismi.
Aaa yok canım daha küçüksün bende 30 umkendimi küçük hissediyorum ama küçükte değilmişim yaşımı hesaplayınca 33
Bende abla dememAaa yok canım daha küçüksün bende 30 um
bana da abla denilmesini hiç istemiyorum Hele ki benden büyük bana abla diyenler oluyor bazen ablamı diyorum kaç yaşındasın diyorum 24 diyorlar ya çıldırıyorum
Yaa pardon geri aldım tek merturAbla mibenim ilk oğlum anasınıfına başladığında bana anne demeye başladı ismimle hitap ediyordu bende şunun şurasında üç yıldır anneyim
Benle merturun meselesi işte ben de 27 yaşındayımAaa yok canım daha küçüksün bende 30 um
bana da abla denilmesini hiç istemiyorum Hele ki benden büyük bana abla diyenler oluyor bazen ablamı diyorum kaç yaşındasın diyorum 24 diyorlar ya çıldırıyorum
Afedersiniz pilisBende abla dememhele yaş ilerlemeye başladıkça hiiiç demiyorum, abla ne yaa
Yok canım biz sana demedik senin şaka yaptığını anladıkYaa pardon geri aldım tek mertur
Benle merturun meselesi işte ben de 27 yaşındayım
Afedersiniz pilis
Yok benim eşim hiç lafını bile açtırmıyor doğuma girmenin. Yaraya , kana hiç dayanamaz. Birşey görmüyorsun diyorum ama yok diyor.. Öyle hastalık ameliyat vs olduğunda da acayip haller oluyor adamaİsim konusunda çekişme devam ederse doğuma sok o zaman isim için hiç birşey demezilk çocuklarda sanırım isimde daha çekişme oluyor . BiZimde ilkte birkaç ihtimal isim kalmıştı ama beğenemiyorduk . Eşim benimle doğuma girdi ki tecrübelide ama kendi eşi aynı süreci yaşadığında daha Farklı hissiyat geliyor sanırım hemen orta yolu bulup doğumdan sonra ortak karara varabilmiştik
Şartlama kendini kavga ederiz diye ben de öyle düşünüyordum tahminimden çabuk ortak noktayı buldukİsim konusunu biz hiç doğru düzgün konuşmadıkBirkaç yıl önce rüyamda kızım oldugunu gördüm. Elif Zeynep olsun diyordum ismini. İki ismi de çok seviyorum. Rüyamda gördüm dedim, inanmadı. Sonra iki isim olmasın dedi. Zeynep o zaman diyorum yanaşmıyor. Biz bu isim yuzunden çok büyük tartiscaz gibime geliyor ama henüz net bir teklifte bulunmadığı için susuyorum. Şimdiden kavga edip kendimi uzmeme gerek yok, zamanı gelince gerekirse çıkar bir cingar ne yapayım
Bizim cinsiyet 3 kez değiştiEn son buraya erkek dediler demiştim geçen hafta yine kız dediler 16. haftada erkek denen nasıl değişiyor bilmiyorum olsun ikisi de başımın üstünde Ayrıntılıda belli olacak inşAllah Kız ismi olarak Eylül Nisa veya Eylül Hüma erkek ismi olarakta Emirhan veya Emir Alp düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?