Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar fark ediyor yumurtlamalar böylehaberdar et kuzum senle bizim benziyor benimde 29 aralikti regl tarihim 16 ocakta yumurtladim
Hic sıkıntı yapma ben duysam senden bin beter modum düşeceği icin gitmiyorum gitmeyeceğim de 7+1e kadar. Oğlumu o zaman duydum şans getirsinevet canım bana kalsaydı daha geç gidecektim keseyi görelim en azından dedik ama doktorun şuan bebeği de görmem gerekiyordu demesi içime sıkıntı verdi
Sağlıkla kucagınıza alın inşallahSelam kızlar.Bende 2008 ekim annesiydim Allah nasip ederse 2020 ekim anneside olacağım.herkese sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorum.
Günaydıın. Pek bi normal hayattan farkı yok benim icin, cok bi belirtim de olmadıgındangunaydin kizlar bugun nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik
Yok normal ultrasona baktı. Yaşımı hiç söylemeyim, çok yaşlıyım buradakilere göre ileri yaş gebelik gruplarına falan gitmeliyim ben:)) bu yaşta olmaz diyip zaten bı korun bı korunma takmadik fazla korunmayı ama nasip..42.5 yaşımdayım. Ama geç evlendim 34 te evlendim kızlarım 8 ve 5 yaşlarındaVajinal usg ilemi baktı.betan çok iyi.ben oğlumda keseyi 7.hafta kalp atışını 9.hafta duydum hiç takmıyorum oyüzden o stres çok kötü bişiy.Yaşın kaç bu arada ben 36 yaşındayım.
Bence olmaz daha benim de Ekim 1 hatta Eylül sonu bazı takvimlrde, daha keseyi yakın zamanda gördük haftaya salı kalp atışına giddceğizKızlar selam, aramızda bebeği veya kalp atısını görebilen var mı? (Keseden ayrıca)
gunaydin kizlar bugun nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik
bende yogun kasik batmalari kuzum baska yok bakalimÇook uykum vargözlerim gidiyor sürekli senin canım?
Benim dün gece yatarken kasığıma bir sancı girdi adet sancisinin 10 kati diyebilirim. Cok ayakta kaldim cok yoruldum diye mi oldu dedim acaba ama gaz da vardı o da sıkıştırmıs olabilir. Geçmedeydi hastaneye gidicektim. Bugun de hemen idrar testi yaptım korktugum icin hala duruyor mu bebişim diyebende
bende yogun kasik batmalari kuzum baska yok bakalim
Hic sıkıntı yapma ben duysam senden bin beter modum düşeceği icin gitmiyorum gitmeyeceğim de 7+1e kadar. Oğlumu o zaman duydum şans getirsin![]()
Ben bu hafta folik asite başladım. Doktorum takviye olarak multivitamin verdi. Folbiolu ilk gebeliğimde 3 ay öncesinde 3 ayda sonrasında kullandım ama bu kez farklı bir marka tavsiye etti doktor onu kullanıyorum canım.Kizlar herkese merhaba, doktorunuz herhangi bir takviye önerdi mi? Ben gebelik dusunmeye basladigimdan beri folbiol kullanıyordum fakat doktorum biraktirdi ve Femix Omega yazdi, kullanan var mi aranizda?
Çook uykum vargözlerim gidiyor sürekli senin canım?