- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Hadi hayırlısıyla görürüm inşallah. Görürüz hepimizMerhaba hayırlı olsun ultrason için değerin düşük o yüzden gözükmemiştir.1500 üstü diyolar ama 2000 dede görme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısıyla görürüm inşallah. Görürüz hepimizMerhaba hayırlı olsun ultrason için değerin düşük o yüzden gözükmemiştir.1500 üstü diyolar ama 2000 dede görme
Hayırlı olsun canım gözükmemesi normal benim doktorum 2000 olsun beta hcg o zaman gel dediHerkese mrb bende evde test ile öğrendim gebeliğimi. Daha doğrusu henüz emin değilim. Son adet tarihim 3 Ocak ve bugün kanda baktırdım beta hcg 383 çıktı. Ultrasona girdim ama doktor bişey görmedi. Çok tereddütteyim. Sizler neler yaşadınız. Görünmemesi normal mi![]()
acili bir islem degildir dimikarından ultrason yaptırığında karnına koyduğu prob var ya onun bide vajina için olanı var rahime kadar sokup içine bakıyo.
Yok genelde rutin kontrollerde hep o şekilde bakılıyordu bana herhangi bi acısı yok sadece çok hafif bi baskı olabiliyor canım ama daha net görüntü içim değer benceacili bir islem degildir dimi
Anlatınca sevimsiz duruyo ama acımıyoacili bir islem degildir dimi
Günaydın.az önce sağlık ocağından geldim kan verdim salı günü 3900 çıkmıştı bakalım ne kadar yükselecek.14.45 tete doktor randevum var inşaallah kese falan görürümGünaydın herkese![]()
Büyük ihtimalle görürsünüz :)
Günaydın.az önce sağlık ocağından geldim kan verdim salı günü 3900 çıkmıştı bakalım ne kadar yükselecek.14.45 tete doktor randevum var inşaallah kese falan görürüm
5-6 gündür geliyorsa doktora görünmeniz gerekiyorMerhaba herkese, ben de yeni hamileyim ancak 5-6 gündür kahverengi akıntı geliyor. Bugün biraz daha fazla geldi. Sizlerin de yaşadığı bir durum mu? İlk kez hamilelik yaşıyorum o yüzden çok endişeliyim.
Teşekkür ederim. 27 Aralık son adetimhayırlı olsun.Son adet Tarihin neydi.
Teşekkür ediyorum aminnn İnşallahMaşAllah maşAllah
Allah ım sağlıkla nasip etsin hepimize inşAllah
Amin İnşallah şimdi çıktım doktordan kese göründü ama haftasını falan söylemedi ben de sormayı unuttum ya. Ama 2 hafta sonra gel dedi bebeği görmek için. Normal mi acaba bu süreBenim de 4 gün erken yumurtlama oldugu icin kafam cok karisiyor ama doktorlar hep adet gununden sayiyorlar. Ultrasonda farkedilir buyuk ihtimal :) saglikla gelsinler insallah :)
Acaba haftalarımız aynı mı yoksa bunun haftaya ilgisi yok da kişiye göre değişiyor mu bu değer. Ben 27 Aralık da oldum son adetimiBenimde kanda 1861 cikti gecen hafta![]()
![]()
Hayır kesinlikle acımıyor merak etmeacili bir islem degildir dimi
Gittim progestron verdi. Bir de Moskova da yaşıyorum 1 aydır. O yüzden çok zor oluyor(( 2 gün üst üste gittik eşimle. Doktor sorun yok dedi. Ama ben korkuyorum5-6 gündür geliyorsa doktora görünmeniz gerekiyor
sevindim adınıza maşallah :) bence normal hem bebeği göreceksiniz hem de kalp atışını duyacaksınız büyük ihtimal :)Amin İnşallah şimdi çıktım doktordan kese göründü ama haftasını falan söylemedi ben de sormayı unuttum ya. Ama 2 hafta sonra gel dedi bebeği görmek için. Normal mi acaba bu süre
korkma canım Allah ın izni ile bişey olmaz inşallah ben kızıma hamileyken 3 buçuk aylıkken baya kanamam oldu kan kırmızı 1 hafta filan sürdü protestan iyi geliyor durduruyo kanamayı içini ferah tut bol bol dua et ve dinlen mümkünse yat sürekli ve şu içmeyi ihmal etmeGittim progestron verdi. Bir de Moskova da yaşıyorum 1 aydır. O yüzden çok zor oluyor(( 2 gün üst üste gittik eşimle. Doktor sorun yok dedi. Ama ben korkuyorum
Çok teşekkür ederim, evet Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun. Evden çıkmıyorum dinlenmek için. Ne karışık zor bir dönemmiş Allah sabır ve iyilik versin hepimize. Umarım kısa sürede de geçer bu kahverengi akıntılarkorkma canım Allah ın izni ile bişey olmaz inşallah ben kızıma hamileyken 3 buçuk aylıkken baya kanamam oldu kan kırmızı 1 hafta filan sürdü protestan iyi geliyor durduruyo kanamayı içini ferah tut bol bol dua et ve dinlen mümkünse yat sürekli ve şu içmeyi ihmal etme