- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
canim bir doktora mi gitsen icin rahatlar hemBen de ondan sordum öyle biliyorum ama bu kahverengi lekelenme ve şiddetli sancı çok moralimi bozdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bir doktora mi gitsen icin rahatlar hemBen de ondan sordum öyle biliyorum ama bu kahverengi lekelenme ve şiddetli sancı çok moralimi bozdu
insallah olumsuz bir sey yoktur canim haber verBen bugün doktora gitmeden sağlık ocağında kan vermiştim beta yükseliyomu diye ilk değerim 3900 dü bu1251 çıkmışya teste sorun var ya bebekte.doktor haftasına tam uyumlu kese kanlanması güzel falan dedi ama bu değer arması gerekirken düşmüş.Boş gebelikmi acaba yarın başka doktora gidicem.
1 gün gecikti reglim değer 167Kan değerin kaç çıktı? Bende çok sabırsızdım kendimi zor tuttum çünkü 48 saat beklemek lazımmış yatın verecem tekrardan çünkü çarşamba vermiştim
Aynı yerde mi yaptırmıştın iki kan testini de canımBen bugün doktora gitmeden sağlık ocağında kan vermiştim beta yükseliyomu diye ilk değerim 3900 dü bu1251 çıkmışya teste sorun var ya bebekte.doktor haftasına tam uyumlu kese kanlanması güzel falan dedi ama bu değer arması gerekirken düşmüş.Boş gebelikmi acaba yarın başka doktora gidicem.
Yarına geçmezse gideyim diyorum daha eşime de söylemedim değer artmadan söylemek istemedim kadın doğuma da eşimle gitmek istiyordum bakalım temizlik yaptım acaba ondan mi diye düşünmüyor değilimcanim bir doktora mi gitsen icin rahatlar hem
İnşallah yükselmeye devam eder elden dua etmek geliyor vede sakinkalmak...Allah büyük1 gün gecikti reglim değer 167
İnşallah değildir banada dış gebelik tanısı kondu sadece kese görünmedi diye kan değerimi bile dikkate almadı doktorumBen bugün doktora gitmeden sağlık ocağında kan vermiştim beta yükseliyomu diye ilk değerim 3900 dü bu1251 çıkmışya teste sorun var ya bebekte.doktor haftasına tam uyumlu kese kanlanması güzel falan dedi ama bu değer arması gerekirken düşmüş.Boş gebelikmi acaba yarın başka doktora gidicem.
Kanama falan yoksa niye düşsün ki acaba?Ben bugün doktora gitmeden sağlık ocağında kan vermiştim beta yükseliyomu diye ilk değerim 3900 dü bu1251 çıkmışya teste sorun var ya bebekte.doktor haftasına tam uyumlu kese kanlanması güzel falan dedi ama bu değer arması gerekirken düşmüş.Boş gebelikmi acaba yarın başka doktora gidicem.
Aminİnşallah yükselmeye devam eder elden dua etmek geliyor vede sakinkalmak...Allah büyük
1500 ü geçince gördüm ben keseyiKeseyi görenler kan değeriniz kaç iken gördünüz lütfen bikenler yazsın benim hamileliğim sağlıklı ilerliyordu neden göremedik kafam çok karışık
Neden riskliHayırlı akşamlar güzel anne adayları bugün bende gebe olduğunu öğrendim. 4+5.
Çok riskli ama doğuracağım Allah'ın izniyle inşallah.
Trombofili+ hiperhomosistein hastayım.Neden riskli
Rabbim sag saglim kucaginizda gostersin yavrunusu insaallahTrombofili+ hiperhomosistein hastayım.
Daha önce bı çok ameliyat geçirdim kist+ miyom+ yaygın karı zari yapışıklığı+ rahim karın zarı yapışıklığı+ sol tüp bağırsağıma yapış hidroselpenk kist olmuştu alındı.
Bunlardan dolayı.
Ama ilk gebeliğim çok büyük ölüm riskin var dediler zor oldu ama böyle işte.
Eğer Allah nasip ederse bu kardeşi olsun inşallah.
Amin amin inşallah bu gebeliğimi Allah nasip ederse kafam rahat tutucam.Rabbim sag saglim kucaginizda gostersin yavrunusu insaallah![]()
Hayırlı olsun Allahım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızıHayırlı akşamlar güzel anne adayları bugün bende gebe olduğunu öğrendim. 4+5.
Çok riskli ama doğuracağım Allah'ın izniyle inşallah.
Benim de aynı 26 Aralık Salı günü kalp atışını duymaya gideceğiö
bilmediğim icin soruyorum kuzum once bos kese mi gozkuyor yani bebek minicikte olsa gozukuyir mu
Amin amin inşallah hepimiz.Hayırlı olsun Allahım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı