• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Günaydın kızlar ben hiç bahsetmemiştim geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde bir de kanama alanı görmüştük olumsuz birşey yazmak istemedim buraya hepimizin hormonlar malum bugün tekrar gittik kanama alanı duruyor ama yeri sıkıntılı değil kendi içinde absorbe edecektir doktorum önlem amaçlı progesteron fitil verdi olumsuz birşey demediği için yazayım dedim 🥰
Sat a göre 6+4 üm usg ye göre 6+2
Kalp atışını gördüm ama dinlemeyelim zarar görmesin dedi haftaya tekrar gideceğiz kalp atışı için

Selamlar bende nasipse ekim 2020 annesi olacagim 🤰
Son adet tarihim 31 aralik
Muhtemel dogum tarihim 6 ekim 2020
6 yasinda bir kizim var ❤🙏
Kardesi olacak insallah Allahin izni ile..
Benim lekelenmelerim var da doktorum progestan basladi kalp atislarini duyduk hersey yolunda ama cok tedirginim. Varmi benzer sorun yasayanlar?

Benim lekelenmelerim var da doktorum progestan basladi kalp atislarini duyduk hersey yolunda ama cok tedirginim. Varmi benzer sorun yasayanlar?
Hayırlı olsun. Benimde aynı 1haftadır yatıyorum kalp atısı var dinlenmek uzanmak lazım kalp atısı olunca cok korkulacak birsey olmuyormuş progestan ve dinlenmek devam hiç Lekelenmesiz 1hafta geçirdikten sonra düşük tehlikesi gececekmiş benim

Canim netten baktim. 4bucuk 5 hafta araliginda vajinal ultrasonla 6nci haftada karindan ultrasonla gorunuyormus.
Ben kalp atisinida duyabilmek icin ilk kontrolum icin 7+0 olmayi bekledim.
Her gebenin farklı bence cNım benim tam 4haftalıkken karından ultrason da gözüktü hiç vajinal ultrasona gerek kalmadı

Merhaba benim de son adet tarihim 21 Ocak. Bende 2 gün önce test yaptırdım yani adetimin geciktiği 6.gün, HCG 230 çıktı. 4+6 olarak gösteriyor sata göre. 28 Ekim tahmini doğum.

merhaba hanımlar,
bende minnoş bir anne adayı olarak aranıza katıldım :)
tahmini doğum tarihi 23 ekim 2020 olacak inşallah. hatta inşallah bu sefer olacakda demeliyim :):)

şuan 4 hafta+6 günlük dedi doktorumuz. kese göründü ama kalp atışı için iki hafta daha bekleyeceğiz :)

şu gebelik şeysini ekleyemedim :KK70::KK70::KK70::KK70:

bende direkt sigorta şirketlerini araştırdım iki can hamilelik sigortası diye gitmek istediğiniz hastaneye göre değişiyor fiyatlar bence onlara. bakin daha avantajlı ben doğum fiyatına artı muayeneler vs.hizmetler fiyat aldım

Ben araştırdım onu da , demir hayat sigortası fiyatta aldım. 9 bin küsür dediler. Hastane fiyatı daha uygun. 😊

merhaba hanımlar,
bende minnoş bir anne adayı olarak aranıza katıldım :)
tahmini doğum tarihi 23 ekim 2020 olacak inşallah. hatta inşallah bu sefer olacakda demeliyim :):)

şuan 4 hafta+6 günlük dedi doktorumuz. kese göründü ama kalp atışı için iki hafta daha bekleyeceğiz :)

şu gebelik şeysini ekleyemedim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Merhaba, hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah, ben de tam 4+6 da keseyi görmüştüm 2 hafta sonra da kalp atışını duymuştum. Bu sürecin en zor kısmı kontrolleri beklemek :)

Bizim günlüklerin altında Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazıyor ona tıklarsan ekleyebilirsin.

Günaydın kızlar ben hiç bahsetmemiştim geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde bir de kanama alanı görmüştük olumsuz birşey yazmak istemedim buraya hepimizin hormonlar malum bugün tekrar gittik kanama alanı duruyor ama yeri sıkıntılı değil kendi içinde absorbe edecektir doktorum önlem amaçlı progesteron fitil verdi olumsuz birşey demediği için yazayım dedim 🥰
Sat a göre 6+4 üm usg ye göre 6+2
Kalp atışını gördüm ama dinlemeyelim zarar görmesin dedi haftaya tekrar gideceğiz kalp atışı için

Günaydın, çok sevindim sıkıntı olmamasına, çok düşüncelisin hormonlar ve korkular çok kötü etkiliyor gerçekten. Bende de kanama vardı 26 saat sürdü o bile sıkıntı olmadı, o kadar mucize varlıklar ki bir şekilde hayata tutunuyorlar. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de gelir inşallah :nazar:

rhaba, hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah, ben de tam 4+6 da keseyi görmüştüm 2 hafta sonra da kalp atışını duymuştum. Bu sürecin en zor kısmı kontrolleri beklemek :)

teşekkür ederiiimm :)
ilkinde kalp atışını duymuştuk ama 8. haftada bizi terketti :( o yüzden bu sefer tedirginim.
kontrolleri beklemek dediğiniz gibi çok zor, zaman bir türlü geçmiyor :)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın - tıkladım ama yine de beceremedim , bende o alan açılmıyor. direk profil bilgileri var sadece :/

Hayırlı olsun. Benimde aynı 1haftadır yatıyorum kalp atısı var dinlenmek uzanmak lazım kalp atısı olunca cok korkulacak birsey olmuyormuş progestan ve dinlenmek devam hiç Lekelenmesiz 1hafta geçirdikten sonra düşük tehlikesi gececekmiş benim
Size de gecmis olsun benimde tam bitti diyorum 3 4 gun gelmiyor sonra bi bakiyorum azcik gelmis bazen adet agrisi tarzinda agri da oluyor insan korkuyor
Progestan i ne sekilde kullaniyorsun?

Günaydın, çok sevindim sıkıntı olmamasına, çok düşüncelisin hormonlar ve korkular çok kötü etkiliyor gerçekten. Bende de kanama vardı 26 saat sürdü o bile sıkıntı olmadı, o kadar mucize varlıklar ki bir şekilde hayata tutunuyorlar. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de gelir inşallah :nazar:

ayy yaptım galiba :) tahmini doğum 27 ekimmiş buarada, hihi :)

Canim netten baktim. 4bucuk 5 hafta araliginda vajinal ultrasonla 6nci haftada karindan ultrasonla gorunuyormus.
Ben kalp atisinida duyabilmek icin ilk kontrolum icin 7+0 olmayi bekledim.
Ben bekleyemicem o kadar bir an önce keseyi gormek istiyorum :) keseyi gormeyince sanki hamile degilmisim gibi geliyor hala :)

allah sağlıkla dogurmayı nsaip etsin inş sizinle aynı gün benmde en son ne zaman baktınız ultrasyonda boyutu filan nedir :) bende kanama vs yok görünce yazmak istedim

allah sağlıkla dogurmayı nsaip etsin inş sizinle aynı gün benmde en son ne zaman baktınız ultrasyonda boyutu filan nedir :) bende kanama vs yok görünce yazmak istedim
Hayirli olsum gebeliginiz 10 gun once 6 hafta 1 gunluktu kalp atislarini duyduk hersey yolunda demisti doktorum 1.6mm di 🤭

Hayirli olsum gebeliginiz 10 gun once 6 hafta 1 gunluktu kalp atislarini duyduk hersey yolunda demisti doktorum 1.6mm di 🤭
6 +1 kenmi 1.6 mm di :) bende 6+3 ken filan gtmiştim 4 mm di daha :) bu ilk aylarda ölçümler değişiyor biraz bide her gecen gün nerdeyse 1 mm büyüyorlarmıs

Ben bekleyemicem o kadar bir an önce keseyi gormek istiyorum :) keseyi gormeyince sanki hamile degilmisim gibi geliyor hala :)
5 haftalıkken görünüyo bende o kdrken gtmiştim ama ya vajinal baktırmanız lazım yada iyi b, cihazla gercekten onu görmek isteyen bi doktora baktırmanız lazım diyebilirim :)

Back
X