• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen ama sadece yatmak ayakta fazla durmamak ev işi yapmamak sadece dinlenmek gerekiyor sadece wc İcin yemek yemek iicn birde yatagıma gitmek İcin kalkıyordum 3 4 gündür kan yok oyüzden daha cok evin icinde dolasabiliyorum. Asla kendini yormaman lazım hic leke olmadan 1 hafta gecene kadar. Agızda normal hap olarak ama bana gecen hafta ne olur ne olmaz diye tek seferlik ignede yaptılar. Evet adet agrısı gibi kasılma gibi geliyor korkuyor insan ama rahat olmaya calıs canım cogu kadında görülen birseymiş içini ferah tut
Canim benim bir kizim var 6 yasinda onu okula goturup getiriyorum hic ilk bebekteki gibi olmuyor iste oyle dedigin yemege wc ye yatmaya kalkmak evladim icin yine gunun yemegi biraz ev toparlama kendimi yormadan yapmaya calisiyorum o okuldayken de uzanip dinleniyorum🤷‍♀️
Ilk bebekte ben de hep yatmistim 😊
Rahat olmak da gerekiyor her sey olacagina variyor rabbim rızk verdiyse gelecektir dunyaya...🙏

Ay çok kötü 😔 geçmiş olsun benim ilk kontrolüm perşembe günü çok korkuyorumm olumsuz birşey duymaktan..
işte bu ay çok kötü tepkileri insanı daha çok üzüyor canım Allah kimseye yaşatmasın.Ben de o yüzden şuan kimseye söylemedim ilk 3 ay söylemicem

Canim benim bir kizim var 6 yasinda onu okula goturup getiriyorum hic ilk bebekteki gibi olmuyor iste oyle dedigin yemege wc ye yatmaya kalkmak evladim icin yine gunun yemegi biraz ev toparlama kendimi yormadan yapmaya calisiyorum o okuldayken de uzanip dinleniyorum🤷‍♀️
Ilk bebekte ben de hep yatmistim 😊
Rahat olmak da gerekiyor her sey olacagina variyor rabbim rızk verdiyse gelecektir dunyaya...🙏
Allah bagıslasın ikisinide.benim ilk ya herkesi ilk gibi düşünüyorum :KK45: aynen zaten Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız doktorda öyle dedi düşeceği varsa biz ne yaparsak yapalım düser Allahın takdiri dedi sağlıkla gelsinler inşallah bebişler

Merhaba arkadaşlar. Ne çok mesaj birikmiş öyle:KK48: Benimde yarın kontrol var inşallah artık görebiliriz. Geçen hafta gitmiştik kese belli belirsizdi. Bakalım bu sefer bı sürpriz olurda kalp atışı da görür geliriz.
Yarın ne çok kontrole gidecek olan varmış. Hepiniz hayırlı haberlerle gelin :KK68:

Kızlar merhaba iyi akşamlar ben bugün yine acile geldim bu kez araştırma hastanesine geldim akıntılar devam ettiği için beklemek istemedim beta hcg bakıldı 3500 civarı olmasına rağmen kese görünmedi hem vajinal hem karından bakıldı ama görünmedi bu da dış gebelik şüphesi yarattı burada çok detaylı incelediler ve kese sağ tüpümde görüldü iyi ki evde yatmaya devam etmemişim kızlar ilk duyduğumda tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsın😞şimdi düşmesi için iğne yaptılar doktor büyük ihtimal sabaha kadar düşer dedi düşmezse ameliyat falan oluyormuş bana dua edin lütfen korkuyorum tüpün alınması gibi aşamalara işin sarkmasından inş sabaha kadar kendiliğinden düşer doktor düşme ihtimali yüksek fazla beklemeyip erken gelmişsiniz diyor😔
Çok geçmiş olsun canım benim.. Rabbim tez vakitte hayırlısını versin.

işte bu ay çok kötü tepkileri insanı daha çok üzüyor canım Allah kimseye yaşatmasın.Ben de o yüzden şuan kimseye söylemedim ilk 3 ay söylemicem

En doğrusu öyle zaten canım sonra açıklamak zorunda kalmak o kadar zor ki bende kimyasal gebeliğime yaşadım bunu.. Allah sağlıklı bebekler nasip etsin bize inşallah

evet araştırdık, genetik test bile yaptırdık, bir sorun yok dediler. anomali bulamadılar. sağlıksız gebelik diye geçti . 8 haftalıkken 6 haftalık gelişim gösteriyordu.
Kizlar kasik ağriniz var mi benim var ara sira şuanda var kalp atişi için cuma günü gitcem hayirlisi olsun inşallah kazansiz belasiz göruruz 🤲

Kizlar kasik ağriniz var mi benim var ara sira şuanda var kalp atişi için cuma günü gitcem hayirlisi olsun inşallah kazansiz belasiz göruruz 🤲

inşallah gümbür gümbür duyarsınız canım bebişinizi :)
benim ağrılarım ara ara oluyor. bebek yerleştiği için normalmiş. hiç korkma ama doktorunla yine iletişim halinde olmanda fayda var. kanama olursa sakın erteleme, direk doktorunla görüş.

bizde kan uyuşmazlığı vardı, bende hafif kanamalar olabilir bebek yerleşirken diye duymuştum pimpiriklilik yapmamak için doktora telefon ettim asistanı hafif kanamalar olabilir, adet kanaması gibi olmadıktan sonra sıkıntı yok dedi ( doktora sormadan böyle bir bilgi verdiğini düşünüyorum çünkü çok kısa hatta bekletti çok çok kısa , zaten adet kanaması gibi olunca bebeğimiz düştü!!!) . ama hiç sormadı kan uyuşmazlığı var mıydı diye. direk böyle deyip paket yapmış beni şimdi farkediyorum. onun öncesinde de doktorumuz söylemişti zaten düşük olabileceğini ancak yine de insanda bi umut oluyor tabiki :KK43:

. meğersem kan uyuşmazlığında en ufak bi pembelikte bile koşa koşa gitmek lazımmış. ben bunu çok kötü bir sonuçla öğrendim :KK43: aman kızlar sizler dikkat edin..

Merhaba arkadaşlar. Ne çok mesaj birikmiş öyle:KK48: Benimde yarın kontrol var inşallah artık görebiliriz. Geçen hafta gitmiştik kese belli belirsizdi. Bakalım bu sefer bı sürpriz olurda kalp atışı da görür geliriz.
Yarın ne çok kontrole gidecek olan varmış. Hepiniz hayırlı haberlerle gelin :KK68:
Canım ben de 6+4 üm kalp atışını gördük aslında kalp atışı için 7+4 gidecektik küçücük başlamıştı ama dinletmedi dr dinlerken ses dalgaları ısı olarak geçtiği için mercimeğin hücre yapısını bozuyormuş izlemiş olduk haftaya gideceğim kontrol için dinletmezse panikleme hiç 😍 inşallah keseni de kalp atışını da görürsün 🙏🏻

Canım ben de 6+4 üm kalp atışını gördük aslında kalp atışı için 7+4 gidecektik küçücük başlamıştı ama dinletmedi dr dinlerken ses dalgaları ısı olarak geçtiği için mercimeğin hücre yapısını bozuyormuş izlemiş olduk haftaya gideceğim kontrol için dinletmezse panikleme hiç 😍 inşallah keseni de kalp atışını da görürsün 🙏🏻
İnşallah. Görsek bile yeterli bizim için🥰 bende yarın 6+3 Olcam görme ihtimalim var o zaman kalp atışlarını.

inşallah gümbür gümbür duyarsınız canım bebişinizi :)
benim ağrılarım ara ara oluyor. bebek yerleştiği için normalmiş. hiç korkma ama doktorunla yine iletişim halinde olmanda fayda var. kanama olursa sakın erteleme, direk doktorunla görüş.

bizde kan uyuşmazlığı vardı, bende hafif kanamalar olabilir bebek yerleşirken diye duymuştum pimpiriklilik yapmamak için doktora telefon ettim asistanı hafif kanamalar olabilir, adet kanaması gibi olmadıktan sonra sıkıntı yok dedi ( doktora sormadan böyle bir bilgi verdiğini düşünüyorum çünkü çok kısa hatta bekletti çok çok kısa , zaten adet kanaması gibi olunca bebeğimiz düştü!!!) . ama hiç sormadı kan uyuşmazlığı var mıydı diye. direk böyle deyip paket yapmış beni şimdi farkediyorum. onun öncesinde de doktorumuz söylemişti zaten düşük olabileceğini ancak yine de insanda bi umut oluyor tabiki :KK43:

. meğersem kan uyuşmazlığında en ufak bi pembelikte bile koşa koşa gitmek lazımmış. ben bunu çok kötü bir sonuçla öğrendim :KK43: aman kızlar sizler dikkat edin..
Cok teşekkur ederim allah razi olusun rabbim sizede birdaha yaşatmasin inşallah bende var kan uyuşmazliği duşuk falan olunca mutlaka iyi yapiyorlar yada bebekle uyuşmazlik olunca ben anladim kasik ağisinin nedenini yeşil akintim var afedersin baya yeşil cuma gününe kadar beklesem mi gitsem mi belemedim

Günaydın kızlar ben hiç bahsetmemiştim geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde bir de kanama alanı görmüştük olumsuz birşey yazmak istemedim buraya hepimizin hormonlar malum bugün tekrar gittik kanama alanı duruyor ama yeri sıkıntılı değil kendi içinde absorbe edecektir doktorum önlem amaçlı progesteron fitil verdi olumsuz birşey demediği için yazayım dedim 🥰
Sat a göre 6+4 üm usg ye göre 6+2
Kalp atışını gördüm ama dinlemeyelim zarar görmesin dedi haftaya tekrar gideceğiz kalp atışı için
Ben 6+6 yım sata göre bebişe göre 6+5 atış gözüktü ama çok net duyamadık kall atışını azcık dinletti🙈 doktor bayağı denedi ama tekrar tekrar zararı olmuş mudur ki?

Kızlae bugün kontrolümüz vardı sat’a göre 6+6dayım. Ultrasında 6+5 çıktı. 8 mm olmuş çok şükür. Benim rahim geriye dönük olduğı için ultrasonda zor gözüküyor ama şükür sorun teşkil etmezmiş. Kalp atışını da zar zor duyabilidk yani gözüküyor çok şükür de doktor dinletmek istedi. Sonra video almak için bi daha dinletmek istedi duyulmadı net bi şekilde. Çok minik olduğu için ama bayağı en az 8-9 defa girişimde bulundu doktor
Şimdi burada okuyorum da hepsinde ısı gitmiştir zararı olmuş mudur bebişe hücre yapısı bozulur yazmış birkaç arkadaş😢😢😢

Back
X