• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar benin kanamam lekelenmem hic yok Allaha sukur ama sanki adet olmusum gibi karnimin alti agriyo dün ve bugün. Sizlerde de oluyor mu?

@eleysu canım sen nasılsın?
Canım çok teşekkür ederim sorduğun için sen nasılsın?
Oğlumda hiç başlarda zorlanmamıştım şu an çok zorlanıyorum. İnanılmaz hemde.
Fakat bu sefer bakan kimse yok evin işini yemekleri yapıyorum öncelik oğlum tabi😆😆😆

Bişey sorcam iğne yaparken bu sefer biraz zor oluyor gibi yer etmiş sanki diğer iğneler, morarıyor, şişiyor seninde oluyor mu?

Kızlar yaaaa Benim gibi ilk hamileliği olup hamile kıyafeti giymek İcin sabırsızlanan varmı merak ettim :anneadayı:

Canım benimde ilk gebeliğim ama o kıyafetlere çok hevesli değilim nedense😂

Kızlar benin kanamam lekelenmem hic yok Allaha sukur ama sanki adet olmusum gibi karnimin alti agriyo dün ve bugün. Sizlerde de oluyor mu?

Bana da ara sıra oluyor, çook aşırı şiddetli olmasa da ara sıra yaşıyorum. Ama normal bi durum, kanama ve aşırı ağrı olmadıkça.

Evet tam da alt göbek ya şaka gibi daha 2.ay dolmadı 😁 siz şanslısınız 2.gebelik oldugu icin giyersiniz cikarip artik 😊 utaniyorum da almaya bir yandan insanlar tuhaf bakacak daha 7.haftada moda girdi derler falan diye cekiniyorum. Valla ilk gebelik hevesi bambaşka indirimden ebebekte en lazim olacak seyleri aldim bile 3-5 parca napayim eninde sonunda kullanilacak 😆
Ya bende almak istiyorum cok güzel seyler var almadım daha sabırsızlanıyorum

Merhaba bilemiyorum ki olacak mi...ekim mi kasım mi ama ekleyin beni de:) var dimi? Sat 28 Ocak

Eklentiler

• D6F70EB0-E2E6-4CF3-8AB1-DCA1CD46045A.webp
    D6F70EB0-E2E6-4CF3-8AB1-DCA1CD46045A.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 52
Back
X