- 8 Nisan 2011
- 2.025
- 2.057
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok teşekkür ederim sorduğun için sen nasılsın?@eleysu canım sen nasılsın?
B Rh negatif..İkinci hamilelikte önemli olan ilk bebeğin rh I . Kan grubu ne çocuğunuzun
Benimki öyle hatta kanamam vardi 3 gündür sordum doktora normal dedi rahim büyüyor ondan oluyor..Kızlar benin kanamam lekelenmem hic yok Allaha sukur ama sanki adet olmusum gibi karnimin alti agriyo dün ve bugün. Sizlerde de oluyor mu?
Kızlar yaaaa Benim gibi ilk hamileliği olup hamile kıyafeti giymek İcin sabırsızlanan varmı merak ettim![]()
Kızlar benin kanamam lekelenmem hic yok Allaha sukur ama sanki adet olmusum gibi karnimin alti agriyo dün ve bugün. Sizlerde de oluyor mu?
Benimki öyle hatta kanamam vardi 3 gündür sordum doktora normal dedi rahim büyüyor ondan oluyor..
Tesekkur ederim insallah hersey yolundadir :)Bana da ara sıra oluyor, çook aşırı şiddetli olmasa da ara sıra yaşıyorum. Ama normal bi durum, kanama ve aşırı ağrı olmadıkça
Tesekkur ederim insallah hersey yolundadir :)
Bende öle zayıf oldugum için dar alırım genelde işyerinde düğme acık geziyorum karnım şişBen bir tanecik tayt aldim bilecunku pantalonlarim cok sıkıyor hepsi dar ve benim gobegim hafif şiş şu an düğme acmak zorunda kaliyorum hele akşamları
![]()
Evet bende de arada oluyor bıçak saplanıyor sanki sonra bir anda geçiyorKızlar benin kanamam lekelenmem hic yok Allaha sukur ama sanki adet olmusum gibi karnimin alti agriyo dün ve bugün. Sizlerde de oluyor mu?
Ya evet hemde nasıl karısıyorHayir yarin gidicem sabah 10:30 da randevum insallahbir çok kisiyle burada konusunca karisiyor benimki salı
buraya insallah yarin guzel seyler yazarim cok stresliyim
Canım benimde ilk gebeliğim ama o kıyafetlere çok hevesli değilim nedense
Ya ben sürekli bakıyorum çok hevesliyiö gelinlikte de böyleydim![]()
Ya bende almak istiyorum cok güzel seyler var almadım daha sabırsızlanıyorumEvet tam da alt göbek ya şaka gibi daha 2.ay dolmadısiz şanslısınız 2.gebelik oldugu icin giyersiniz cikarip artik
utaniyorum da almaya bir yandan insanlar tuhaf bakacak daha 7.haftada moda girdi derler falan diye cekiniyorum. Valla ilk gebelik hevesi bambaşka indirimden ebebekte en lazim olacak seyleri aldim bile 3-5 parca napayim eninde sonunda kullanilacak
![]()
Ben dr a carsamba gunu gidecektim ama yarina randevu aldim umarim kese gorunur ve hersey yolundadir. Yarin sizinle de paylasirim sonucu.
yarin 5+1 olacak sanirim ilk kez gidicem doktoraKaç haftalıksın? Benim 5+2 bugün, kese göründü.
beta hcgniz kacti acabaKaç haftalıksın? Benim 5+2 bugün, kese göründü.
kasik agrisi benm de cok fazla oluyo normaldir galiba oglumda da yasamiştmKizlar kasik ağriniz var mi benim var ara sira şuanda var kalp atişi için cuma günü gitcem hayirlisi olsun inşallah kazansiz belasiz göruruz![]()
Sagolun insallah duyarsiniz kalp atislarini ☺kasik agrisi benm de cok fazla oluyo normaldir galiba oglumda da yasamiştmbende persembe gidicem kalp atişlari icin
![]()
Var tabiki hayirlisi olsun :) Beta hcg baktirin takip edinMerhaba bilemiyorum ki olacak mi...ekim mi kasım mi ama ekleyin beni de:) var dimi? Sat 28 Ocak