• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Korkma canım benim annem 2 hamileliğinde de bir kez bile olsun kusmamış bulantısı olmamış görümcem de aynen oğlunda bulantının bsini bile çekmemiş öyle gebelere doktorlar şanslı gebeler diyolar evet bulantı çekmek bebeğin inkişafta olduğunu gösterir bu doğru bi teori ama bulantısı olup da bebeğini kaybeden de var Allah korusun bulantısı olmayıp sağlıklı doğuran da bulantı bi kenara benim arkadaşım göğüs hassasiyeti bile çekmedi ama çok şükür sağ salim oğlu oldu doktorum böyle şeyleri kafana çok takma şehir efsanesi der rahatlatır hep beni o yüzden sen de takma🤗
Teşekkür ederim canım, böyle şeyler duymaya çok ihtiyacı oluyor insanın, doktorum da normal diyor 12 hafta bitse rahatlayacağım inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻 Benim de ilk bebeğim tüp bebekti bu sürpriz geldi inşallah kardeşi de böyle sürpriz yapar❤

Amin canım hepimizin inşallah, ne kadar güzel bir sürpriz olmuş :) benim tüplerim kapalı öyle sürprizler benim için imkansız ben tüp bebekle olduğuna da şükrediyorum, hayırlısı olsun hepimiz için :KK200:

Bilmiyorum ki canım o haftada ultrasona gitmedim en son 6. Haftada girdim o zaman sadece keseyi görmüştüm sonrası da bu :) umarım görürsün sende canım çok güzel bir his😍🙃
Ben de 6. haftada girdim en son, bir şeye benzetememiştim sadece kalp atışını görmüştüm minik canavarın :-)

:nazar: Maşallah kuzuya, eğer karından bakıldı ise benimki ile tam ters cinsiyeti, benimki de diğer köşede :) Seninkini çözebilirsek ben de kendiminkini anlamış olacağım :)
AA doğumumuz aynı güne denk geliyor benim de 3 ekim canım :) ben bir anlayabilsem cinsiyetini. Çok merak ediyorum 😍 karından bakıldı bu arada ben hiç vajinal ultrason yaptırmadım doktorda yanaşmadı hiçbir zaman :)

Necla34 sen benim bebeğe bişiy demedin 6+2 vajinal usg

Eklentiler

• 20200301_151155.webp
    20200301_151155.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 51
AA doğumumuz aynı güne denk geliyor benim de 3 ekim canım :) ben bir anlayabilsem cinsiyetini. Çok merak ediyorum 😍 karından bakıldı bu arada ben hiç vajinal ultrason yaptırmadım doktorda yanaşmadı hiçbir zaman :)

Evet sen ben @Eylul41213 çok yakınız :) Sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görürüz inşallah

Ayy bir de bende kusma korkusu var, çıkaramıyorum da :110: İnşallah bakalım hafta sayıyorum. Bana doktorum şey demişti, bulantıların olması bebeğinin sağlıklı olduğunu gösterir. Ufaklık için çok şükür hiç endişem yok. :emir_bebek::KK36:
Bir 5 dk bulantım olmamıştı bir ara, koşa koşa lavaboya gitmiştim kanama filan var mı diye Allah korusun.:olamaz:
Canım bence alakası yok ya bulantı bebeğin sağlıklı veya sağlıksız olduğunu göstermez ki .benim annem o kadar çocuk getirmiş dünyaya bazen çook hafif olurdu diyor geçerdi hemen.çok şükür hepimizde sağlıkla dünyaya gelmişiz.bende şimdi öyleyim arada bir mide bulantım oluyo ama çok hafif yani.ne kusma derecesine geldim ne de fazlalaştı.ayrıca çok şükür gebeliğimde sağlıklı bir şekilde ilerliyor🙏🏻

Keseyi galiba 5. Haftada görmüştüm ya şuan 7. Haftadayım canım.inşallah duyacaksın canım merak etme 🙏🏻❤ Sen kaçıncı haftadasın şuan
Şu an 5+6 dayım canım. 6+3 te kontrolüm var kalp atışı olmasa bile inşAllah bebeği görürüm 🤲🏻🤲🏻❤️

Ayy bir de bende kusma korkusu var, çıkaramıyorum da :110: İnşallah bakalım hafta sayıyorum. Bana doktorum şey demişti, bulantıların olması bebeğinin sağlıklı olduğunu gösterir. Ufaklık için çok şükür hiç endişem yok. :emir_bebek::KK36:
Bir 5 dk bulantım olmamıştı bir ara, koşa koşa lavaboya gitmiştim kanama filan var mı diye Allah korusun.:olamaz:
Bir de çok şiddetli bulantı ve kusma düşük riskini bile arttırır allah muhafaza. İyi bişe deil o kdr d
Şu an 5+6 dayım canım. 6+3 te kontrolüm var kalp atışı olmasa bile inşAllah bebeği görürüm 🤲🏻🤲🏻
Bebeği de görürsün kalp atışını da duyarsın inş canım endişe etme hiç 🙏🏻 🥰❤️

Back
X