• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba, canım seni çok iyi anlıyorum zira bende aynı durumdayım. İkinci gebeliğim ilkinden zor geçiyor ikincisi. 6. Haftamda lekelenme ve kanamam oldu şuan 10 hafta olduk ama hala arada bir dediğin gibi çamur gibi kahverengi lekelenmem oluyor. İlaç ve iğne kullanıyorum haftalardır. Kese etrafında kanama var Ama bebeğin durumu iyi hamdolsun. Sende dinlen iyice elinden geldiğince ayağa kalkma.İçini ferah tut Allah’ın izniyle bebeğini de görür tıp tıp kalp atışlarını duyarsın.:KK68:
Ay in şa Allah canım benim ya in şa Allah😍

benim bebişiminde cinsiyetini tahmin eder misiniz hanımlar :)

Eklentiler

• 798D2133-866B-4F1B-B56A-F0B4F5641AA1.webp
    798D2133-866B-4F1B-B56A-F0B4F5641AA1.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba, burada bulantısı olmayan bir sürü anne adayı var siz böyle yazınca endişeleniyoruz. İyi niyetle yazdığınızı biliyorum ama hormonlardan kaynaklı herşeyi kafaya takıyor insan. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Korkma canım benim annem 2 hamileliğinde de bir kez bile olsun kusmamış bulantısı olmamış görümcem de aynen oğlunda bulantının bsini bile çekmemiş öyle gebelere doktorlar şanslı gebeler diyolar evet bulantı çekmek bebeğin inkişafta olduğunu gösterir bu doğru bi teori ama bulantısı olup da bebeğini kaybeden de var Allah korusun bulantısı olmayıp sağlıklı doğuran da bulantı bi kenara benim arkadaşım göğüs hassasiyeti bile çekmedi ama çok şükür sağ salim oğlu oldu doktorum böyle şeyleri kafana çok takma şehir efsanesi der rahatlatır hep beni o yüzden sen de takma🤗

Kızlarr bugün doktor randevum vardı şükürler olsun ki kalp atışlarını duydumm 🙏🏻🙏🏻😍😍 yaa o nasıl güzel bir ses duyduğum an gözlerim doldu nasıl.Tarif edilemez bir duygu anlatamam.allah herkese nasip etsin inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerlesin inş 🙏🏻🥰
Hayirli olsun rabbim kucağina almayi nasip etsin🤲

Ay nasıl dayandın bu kadar.Benim sağır sultan bile duydu.:KK70:iyi Mitçi olurmuş senden.

Tam söyleyecektik kanamam oldu biraz erteleyelim dedik. Teyzemin düşükleri vardı sonra denemeyi bıraktı çocuğu olmadı, çok yıprandı o bizim ailede travmadır o yüzden Allah korusun aksi bir durum olursa kimseyi korkutmak istemedim

Dün çamur gibiydi bugün rengi açılıyo kahve rengine dönüyo dün fazla koyu kahveydi yerleşme yapıyo rahim temizleniyo demişti anneannem
Evet kalintilari olabilir bide yerleşme sonrasi kilcal damarlara denk gelince hafif kanama yapiyor baxen bu kanamayi o zaman atmiyor sonrasinda orda kaldiği için koyu renkli kahve rengi olarak atiyor diye biliyorum 🥰

Tam söyleyecektik kanamam oldu biraz erteleyelim dedik. Teyzemin düşükleri vardı sonra denemeyi bıraktı çocuğu olmadı, çok yıprandı o bizim ailede travmadır o yüzden Allah korusun aksi bir durum olursa kimseyi korkutmak istemedim
Bende soylemedim coğu kişiye ne bileyim duşuk tehlikesi olunca insan soylemek istemiyor kesinleşince daha iyi olur iyi yapmişsin bence🥰

Teşekkür ederim. Benim ilk gebelik olduğundan ve yıllardır uğraştığımdan biraz halime acıdı detaylı bilgi verdi sanırım doktorum :) Şu testler de bitse de bir rahat nefes alsak keşke. Ben testlerden sonra aileme söyleyeceğim babamın doğumgününde söyleme hayalim var. O günleri de görürüz inşallah :KK200:
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻 Benim de ilk bebeğim tüp bebekti bu sürpriz geldi inşallah kardeşi de böyle sürpriz yapar❤️

Back
X