- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Bağışıklılık güçlensin ve kolay kolay hasta olunmaması için öneriyorlar..İyi de grip aşısı korona için etkili değil. Sadece grip için mi yaptırıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağışıklılık güçlensin ve kolay kolay hasta olunmaması için öneriyorlar..İyi de grip aşısı korona için etkili değil. Sadece grip için mi yaptırıyorsunuz?
Ben yoyko marka aldım hem anne yani oluyor.hem park yatak cok begendim.Ben de park yatak bakıyorum ama hangi marka hangi model almalı hiç bilmiyorumÖnerisi olan var mı arkadaşlar?
Bizim taşındığımız ilçedeki apartman covid karantinasında olanlarla doluydu, temaslı olabiliriz diye kimseyi yardıma kabul edemedik. Evet kesinlikle ondan canım hava serin olduğu için rahatım 15-20 derece arası değişiyor. Nem ve sıcakta değil iş yapmak normal hareket de edemezdim ben çok iyi anlıyorum seniSerin oldugu için rahat yapıyorsun o zmn sıcak ve nem benide bitiriyor cok yoruyor serin olunca bende daha enerjik oluyırum Allah kolaylıklar versin yardımcı yokmu hiç yanında
Teşekkür ederim canım bitirdik zaten artık. Bu bebiş mola verdirdi sana dinlenmeni istedi demekki. Allah en hayırlı zamanda hayırlısıyla kucağına aldırsın inşallahAhhh ah diğer hamileliklerimde neler yaptım neler sen yinede işlerinin arasına uzun molalar koya koya yap![]()
Kraft aldım ben :)Ben de park yatak bakıyorum ama hangi marka hangi model almalı hiç bilmiyorumÖnerisi olan var mı arkadaşlar?
Hangi modeli canım birde ölçüleri kaç?Kraft aldım ben :)
Hangi modeli canım birde ölçüleri kaç?
Canım friday 70×110Hangi modeli canım birde ölçüleri kaç?
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımTeşekkür ederim canım bitirdik zaten artık. Bu bebiş mola verdirdi sana dinlenmeni istedi demekki. Allah en hayırlı zamanda hayırlısıyla kucağına aldırsın inşallah❤
Hangi modeli canım birde ölçüleri kaç?
Güzel mi bende o modeli ataştırıyordumCanım friday 70×110
canım bende ahşapçıyım ama yatak odasını çok daraltıyor tek olsaydı yine ahşap alırdım , çocuk odasındada yer yok park yatak seçmemin sebebi istediğim yere taşıyabilirim temizlik falan olunca katlaması kolay olur 1 buçuk iki sene beni idare etsin zaten çocuk odası yapıcam..70* 110 da çok büyük değil aslında o ölçülerde ahşap sallanırlar fln oluyor onlara baktın mı çok tatlı oluyorlar❤
Geçmiş olsun canım kendini yorunca falan mı oluyor sende de çocuklar var haliyle yoruluyosundurhastanedeyim plesanta previa olduğu için![]()
İkinciye geldiğimde yormamıştım sanırım bebek baskı yapıyor ondanGeçmiş olsun canım kendini yorunca falan mı oluyor sende de çocuklar var haliyle yoruluyosundur
canım bende ahşapçıyım ama yatak odasını çok daraltıyor tek olsaydı yine ahşap alırdım , çocuk odasındada yer yok park yatak seçmemin sebebi istediğim yere taşıyabilirim temizlik falan olunca katlaması kolay olur 1 buçuk iki sene beni idare etsin zaten çocuk odası yapıcam..
Bende o modeli çok beğenmiştim eğer park yatak alsaydım kesinlikle yoyko alıcaktım ama eşim mağazaya gidince ahşapları daha çok beğendi ahşap sallanır beşik aldıkBen yoyko marka aldım hem anne yani oluyor.hem park yatak cok begendim.
Dönmüş mü bebekİkinciye geldiğimde yormamıştım sanırım bebek baskı yapıyor ondan![]()
Zatürre aşısı korona için etkili de grip mevsimi geliyor ondan olmak isteyen olabilir.İyi de grip aşısı korona için etkili değil. Sadece grip için mi yaptırıyorsunuz?
Bazen baş aşağı, genelde yan yatar halde . Plesantadan dolayı başı tam aşağı inemiyorDönmüş mü bebek
En azından doktor kontrolündesin bişey olmaz inşallah canım
Aynen canım aynen tek defalık bende de oluyor aradaGünaydın kızçeler, ya sizde de böyle tek seferlik bi anda gelen cırcır oluyo yaa, ama bi anda geliyo yanii.. sabah sabah .oktan bi muhabbet açmak istemezdim![]()