2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar sizin beşikler kaç günde geldi alalı bir ay olacak hala bekliyoruz 20 iş günü demişler böyle giderse Eylül’den sonra gelecek 🙄
Bugün 40.gün sipariş vereli biraz önce geldi.Ama ben siparişi verdiğimde söylemişlerdi 40 gün sonra teslim edeceklerini.Odaları değiştiriyorum henüz kurmadım ama saf kayın hiç koku falan olmamasını sevdim.

Acaba pamuk olmayıp içinde sıvı tutucu jel gibi şeyler olan mı bozuluyor.Gerçi tekrar kilitli poşette birşey olmaz .
Yani ben öyle düşündüm.Mesela ben prrima pure aldım sırf pamuk ama prima premiumcare bebek losyonlu yani losyonlu bez bozulmaktan ziyade özelliğini kaybedebilir.

Ya çantayı götürcezde içine ne koycaz gittiğimiz yerde onu bi türlü çösemedim. Çünkü içindeki yatak eşek kadar. 🙄
park yatakların ilk dönemde ince visko yatakları oluyor içinde. ikiye katlanabilir şekilde. ilk dönem onlar kullanılıyor normal yatak almayın

Kızlar ben çalışabilir raporu almıştım. Okula gittim fakat sabah müdürüm iznin aktarılamayacağını net bi karar olmadığını söyledi. Az önce de aradı ve pandemiden dolayı idari izinli sayıldığımı ve iznin aktarılamayacağını raporumu çalışamaz olarak değiştirmemi söyledi. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?

Artan vakalar şuan kafamı karışırsa da Ben aktarmak istiyordum nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bakanlığı aradım bildiğim izin yönergesini okudu talep oluşturdu dönecekler fakat 3 gün içerisinde. Benim bugün öğrenmem lazım

Bugün 40.gün sipariş vereli biraz önce geldi.Ama ben siparişi verdiğimde söylemişlerdi 40 gün sonra teslim edeceklerini.Odaları değiştiriyorum henüz kurmadım ama saf kayın hiç koku falan olmamasını sevdim.
Aa kurmaya geliyorlar zaten kendiniz zorlanmaz mısıız kurarken bizede 20 gün demişlerdi sonra 20 iş günü oldu bakalım ne zaman gelcek

Kızlar ben çalışabilir raporu almıştım. Okula gittim fakat sabah müdürüm iznin aktarılamayacağını net bi karar olmadığını söyledi. Az önce de aradı ve pandemiden dolayı idari izinli sayıldığımı ve iznin aktarılamayacağını raporumu çalışamaz olarak değiştirmemi söyledi. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?

Artan vakalar şuan kafamı karışırsa da Ben aktarmak istiyordum nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bakanlığı aradım bildiğim izin yönergesini okudu talep oluşturdu dönecekler fakat 3 gün içerisinde. Benim bugün öğrenmem lazım
Ben de haftaya çalışabilir raporu alicam kamuda muhendisim.hem doktorumla hem de mudurumle konuştum ben.de simdilik sorun yok.

Ben de haftaya çalışabilir raporu alicam kamuda muhendisim.hem doktorumla hem de mudurumle konuştum ben.de simdilik sorun yok.
Geçen hafta benim de sorun yoktu. Raporu aldım eşim götürdü. Eşime 4 hafta aktarılacak demişti. Ama bugün cumhurbaşkanlığının bi yazısı var 26.haftadan itibaren gebeler izinli sayılacak ve izin aktarılmayacak dedi. Anlamadım 🤷🏼‍♀️

Öğretmenlerin durumu farklı mı bilemiyorum. Fakat böyle bir şey yapamazlar.
Yani ben 1 haftadır çalışıyorum ve bir sorun yok. Yine de bakanlık en doğru bilgiyi verecektir.

Geçen hafta benim de sorun yoktu. Raporu aldım eşim götürdü. Eşime 4 hafta aktarılacak demişti. Ama bugün cumhurbaşkanlığının bi yazısı var 26.haftadan itibaren gebeler izinli sayılacak ve izin aktarılmayacak dedi. Anlamadım 🤷🏼‍♀️
CB bin yazısından haberim yok henüz

32. Haftadan önceki izinler aktarilmayacak diyorlar. 32. Haftayı geçtiysen aldığın çalışır raporuyla çalışırsıniz ve izin aktarilir

katlamasına birşey diyemem ama taşıma olayı aynı bence hatta Forum İstanbul jokerde Çokta makul fiyata vitrininde bile vardı 😉
Sorun fiyatı değil canım iki tane odama girse yürüyecek yerim bile kalmayacak mobilyayı sağa sola çevirmek zor olur..
Bizim beşiğimiz vardı 6 aya kadar 2 bebek te sığardı en büyüğünü almıştık yer yok diye taşınınca ablama verdim..

Zatürre aşısı korona için etkili de grip mevsimi geliyor ondan olmak isteyen olabilir.
Şu an koronaya etkili olan bir aşı yok arkadaşlar. Birazcık bile olsaydı drların hemşirelerin hepsi yaptırırdı. Hatta hastalığı geçirenler bile her zaman bağışıklık kazanamıyor. Virüs seçici davranıyor bazılarına vurup geçiyor. Allah esirgesin hepimizi

Öğretmenlerin durumu farklı mı bilemiyorum. Fakat böyle bir şey yapamazlar.
Yani ben 1 haftadır çalışıyorum ve bir sorun yok. Yine de bakanlık en doğru bilgiyi verecektir.
Ben de çalışmak istiyordum fakat bizim burda vakalar çok çok fazla olduğu için vazgeçtim açıkçası
CB bin yazısından haberim yok henüz
Benim de yok
32. Haftadan önceki izinler aktarilmayacak diyorlar. 32. Haftayı geçtiysen aldığın çalışır raporuyla çalışırsıniz ve izin aktarilir
Izin aktarmayla uğraşmamaya karar verdim. Çünkü akrabalardan her yerden testi pozitif çıktı haberi alıyorum. Bura çok fena😭

Back
X