2020 Ekim-Kasım annesi olanlar ve olmayı düşünenler <3

nokta bir kanama.ama iyi hissetmiyorum senin kasık sancıların oluyor mu
Muhtemelen yerleşme kanamasıdır. Benim de oluyor kasık ağrılarım, özellikle uzun süre ayakta durunca. Hatta şu anda da ağrıyor. Doktor bu ağrıların da normal olduğunu söylemişti. Benim daha önceki hamileliğimde 9. haftada baya bi kahverengi lekelenme gelmişti ama bir şey olmamıştı. Hoş daha sonra kaybettim ama düşük olmadı.

Sesin çıkmadı sonradan. Merak ettim, iyi misin?
canım sağ ol merak ettiğin için.o gün çok heyecan yaptım eşimle sinemaya gitcektik eşime söyledim bastı hemen doktora gittik işte.doktor baktı tabi ki bebek zaten küçük görünmüyor.bebek yerleşiyor onun kanaması diyip düşük önleyici iğne verdi bir de crinone jel verdi.kistim de yerli yerinde duruyordu progesteron küçültmemiş kistimi.alt karnım ağrıyor yatınca geçiyor.oturarak çalışsam bile korkuyorum yatınca içim rahat ediyor.dün kan sulandırıcıyı ilk defa kendim vurdum bir çarpıntım başladı nefes alamadım.1 saat bekledim geçmedi karşı komşu doktora götürdü eşim yoktu.serum verdiler bu ara sıkıntılıyım hayırlısı

Geçmiş olsun, umarım düzene girer bir an önce de sorunsuz bi hamilelik geçirirsin.

Ya kızlar bir şey sormak istiyorum.Kese vajinal ultrasonla ne zaman görünür?Ben eğer 4 hafta 3 günlük hamileysem 5.haftada mı oluyorum?Bir de vajinal ultrason acıtıyor mu?

Ovülasyon takibi yaptım bu ay . Reglimin 1.gününden itibaren hesaplarsan 22. Ve 23. Gün Yani 23-24 ocak yumurtlamayı gördüm . Reglm düzensiz 28-31 gün arası oluyor . En son 2 Ocak’ta Regl oldum .Son günlerde Regl olacak gibi inanılmaz karın ağrısı var bende , kasıklarım çok ağrıyor , karnım taş gibi , aşırı derece de gaz ve akıntım var . Test yaptım pazartesi çıkmadı . Zaten hamile olduğumu düşünmüyorum ama yine de bi ihtimal bugün kan testi verdim sonucu bekliyorum . Hamile olsam ekime denk gelecek bende ekim doğumluyum :) yaş 30 , 4 senelik evliyim ve 11 aydır istiyoruz

Erken gebelik testinde göremeyip dün ve bugün normal oncomed gebelik testinde gördüm Çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Tabi kimyasal mol dış vs vs değilse inşallahhhh
Tahmini doğacak tarih benim de Doğum günüm :) Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin .

Ay cevapları alıntının içine yazmışım

Ya kızlar bir şey sormak istiyorum.Kese vajinal ultrasonla ne zaman görünür?Ben eğer 4 hafta 3 günlük hamileysem 5.haftada mı oluyorum?Bir de vajinal ultrason acıtıyor mu?
Evet 5. Haftanın içinde oluyorsun. Vajinal ultrasonda da kasma kendini hiç acımıyor. Sadece biraz baskı hissediyorsun o kadar.

canım sonuç ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…