2020 Ekim-Kasım annesi olanlar ve olmayı düşünenler <3

Kızlar bana dua edin kistim 1 cm de olsa küçülmüş olsun..bebeğin kesesi görünsün ve doğru yere rahmime yerleşmiş olsun çok korkuyorummmm

Kızlar kimse yok mu?doktor karından baktı göremedi beta hcg istedi.4 gün sonra gel dedi

Kizlar merhaba. Dualarim hepinizle

Ben size eşe ne zaman söylemenin doğru olacağı konusunda danışmak istiyorum.

Başka sebepten dolayı bu hafta başlangıcı doktora gittim. Ve bhcg yüksek çıktı. Daha sonra iki kere iki gün ara ile tekrarladik ve iki kat artış gözlemlendi. Normalde bugün yarın adet olmam gerekirdi olmadimda.doktorum gebelik var dedi. Ama ben kese görmeden eşime söylemeye çok korkuyorum hayal kırıklığı olur diye, fazlasıyla sanırım dış gebelik ve kimsayal gebelik yazıları okudum

Siz nasıl yaptınız arkadaşlar? Veya şu an planlama aşamasında olan arkadaşlar siz ne zaman soylerdiniz? Doğru zamanı ne zamandır?

Hayırlı olsun cnm seninde bebişin. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bende 24 ünde gideceğim kalp atışı için.
Amin canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişleri. Bulantılar çok fena bende. Kusma yok ama aşırı iştahsızlık mide yanması var. Yemek yiyince de midem bulanıyor sürekli. inşallah çok sürmez bu durum. Sen nasılsın?

Merhaba :) ben idrar testi yapar yapmaz akşamına söyledim hatta akşamı zor bekledim iyi düşünelim iyi olsun sağlıkla kucağimiza alalım inşallah

Bir belirtiniz oldumu acaba bende 7+5 im ve hic bir belirtim yok cok korkuyorum bir sey mi oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…