- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Hayırlısı inşallah gebe kalsaydım ekimde doğacaktı bende ekim doğumluyum bilmem pek heveslenmiştimCanım hiç üzülme. Inşallah rabbim obur ay nasip eder .
BeeeenHamile kalan var mı?
Benimde öyle . Bugüne kadar hiç yoktu . Kokuya karşı müthiş hassasiyetim var .İki gündür deli gibi midem bulanıyor kızlar ya sabahları
Napıcaz ya sabah işe gitmeden önce işkence çekiyorum şuan işteyim ama hiç iyi hissetmiyorumBenimde öyle . Bugüne kadar hiç yoktu . Kokuya karşı müthiş hassasiyetim var .
ben de varım kızlar, allah izin verirse inş ekimde doğum :)Beeeen
ben de öyleyim ve iştahım da yok, herşeyden tiksiniyorum.Benimde öyle . Bugüne kadar hiç yoktu . Kokuya karşı müthiş hassasiyetim var .
Gözün aydın canım. Ben bugün kontrole gittim keseyi ve bebeği gördük şükür. Hatta kısa da olsa kalp atışını duydukben de varım kızlar, allah izin verirse inş ekimde doğum :)
Hayırlı olsun cnm seninde bebişin. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bende 24 ünde gideceğim kalp atışı için.Gözün aydın canım. Ben bugün kontrole gittim keseyi ve bebeği gördük şükür. Hatta kısa da olsa kalp atışını duyduk
bulantıların var mı bu arada ne durumdasın?Gözün aydın canım. Ben bugün kontrole gittim keseyi ve bebeği gördük şükür. Hatta kısa da olsa kalp atışını duyduk
Amin canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişleri. Bulantılar çok fena bende. Kusma yok ama aşırı iştahsızlık mide yanması var. Yemek yiyince de midem bulanıyor sürekli.Hayırlı olsun cnm seninde bebişin. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bende 24 ünde gideceğim kalp atışı için.
Kizlar merhaba. Dualarim hepinizle
Ben size eşe ne zaman söylemenin doğru olacağı konusunda danışmak istiyorum.
Başka sebepten dolayı bu hafta başlangıcı doktora gittim. Ve bhcg yüksek çıktı. Daha sonra iki kere iki gün ara ile tekrarladik ve iki kat artış gözlemlendi. Normalde bugün yarın adet olmam gerekirdi olmadimda.doktorum gebelik var dedi. Ama ben kese görmeden eşime söylemeye çok korkuyorum hayal kırıklığı olur diye, fazlasıyla sanırım dış gebelik ve kimsayal gebelik yazıları okudum
Siz nasıl yaptınız arkadaşlar? Veya şu an planlama aşamasında olan arkadaşlar siz ne zaman soylerdiniz? Doğru zamanı ne zamandır?
Bir belirtiniz oldumu acaba bende 7+5 im ve hic bir belirtim yok cok korkuyorum bir sey mi oldu diyeEvet kızlar,19 Ocak 2020 yumurtlama günüm.Allah izin verirse Ekimde anne olmak için denemelere başlayacağım.3 ay önce 7 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu.Allah bir daha yaşatmasınMthfr 1298CC Homozigotum...Pıhtılaşmam varmış...
Sizler ne durumdasınız
Her gebelik aynı olmuyormuş bende endişelenmiştim ama doktorum çok rahatlattıBir belirtiniz oldumu acaba bende 7+5 im ve hic bir belirtim yok cok korkuyorum bir sey mi oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?