- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Çok teşekkür ederimBen mesajdan sonra biraz netten okudum da, bağışıklık sistemini baskılamak için de veriliyormuş. Heralde transferden sonra vücudun bebeği kabullenmesi için doktorun vermiştir. Hayırlısıyla güzel sonuçlar almanı dilerim
Yalnız benim 3.gün embriyosuBana günde 3 tane içeceksin dediler prospektüsünde günde bir tane yazıyor benim de bu ilaç hakkında kafam karışık
Benim daha bu ay transfer olup olmayacağımda meçhul şuan daha gelişiyor yavrucuklarımYalnız benim 3.gün embriyosu
Benim 25 ekim canım23 ekim canım senin ne zaman?
Bende hep evdeyim sıkıldım vallahi pandemi dolayısıyla dışarı hiç çıkamıyorumGünaydınlariş güç koşturmaca sen nasılsın
Ben de kullanıyorum, transferden on gün önce de günde 4 adet içmeye başladım.Transfer öncesi sekiz adet estrofem kullanan var mı bana doktor Sekiz adet yazdı
Kuzu senin test pozitifti dimi yanlış hatırlamıyorumBende hep evdeyim sıkıldım vallahi pandemi dolayısıyla dışarı hiç çıkamıyorum
Pgt yapildipgt mi ngs mi hangisini yaptırdınız?
Tekrar yaziiım dedim bana yorum yapabilecek yok mu moralim bozukArkadaşlar tecrübeli olanlarda rica ediyorum benim iki kez normal yolla bebeğim oldu birisi sağlıklı şükür birisini genetik bir hastalıktan kaybettim malesef o yüzden pgt li tüp bebek yaptık ama tutmadı kaliteli 5. Gün embriyosiydu neden olmadı bilemiyorum sizce tutmaması nedendir herşey normal giderken neden olmadi ben bundan sonra ne yapmalıyım tekrar düşünmek için biraz beklemeli miyim
İnşallah güzel sonuçlar alırızBenim 25 ekim canım
Bozma moralini be cnm belki rahmin hazır değildi sonuçta herşeyde kısmet sağlık düzenine dikkat edip tekrar denersinTekrar yaziiım dedim bana yorum yapabilecek yok mu moralim bozuk
Canım değildir inşallah ama henüz 7.gün belki geç tutundu artışı gözlemleKızlar merhaba acilllll!!!!!! 12 ekimde dondurulmuş 5. Gün embriyo transfer oldum. Test günüm çarşamba idi aslında sonucum 7,72. Burdan yükselir mi kimyasal gibi duruyo
İnşallah canım bu kadar düşükten yükselen bir kişi gördüm adet gibi sancılarım varCanım değildir inşallah ama henüz 7.gün belki geç tutundu artışı gözlemle
12 gün beklemek en doğrusu, moralinizi bozmayın.Canım değildir inşallah ama henüz 7.gün belki geç tutundu artışı gözlemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?