yok cnm bi kere değil gece gündüz bi düzen tuttramayıp colic sancıları gibi sürekli ağlayınca çok yorgun düştüm.hamilelikte 8 ay hiç uyuyamamıştım ya zaten bedenim kaldırmıyo artık emzirirken kopuyorum gece...eşimde beni uyandıramamış bi kaç kez (halbuki hiç derin uyuyamayan bi insanım bu arada)yaklaşık bir haftadır veriyor gece ortasında bir kere sonrasında ben devralıyorum.dr a söyledim ne uykusu uyku bebeğimin ne emmesi iyi diye düzene girene kadar böyle diyorlar başka birşey demiyorlar.kullandığım damlalara rağmen o kadar eziyeti gazı varki yavrumun bi gece acile gittik.karnı patlıyacak gibi aşırı şişti ve yayıldı. çok emmişti o akşam.(vermeyince ağlamasını da durduramıyoruz.ya çook emiyo ya azıcık bi dengeyi tutturamadık.bu yüzden yalancı emzikte vermek zorunda kaldık)

(organ buyumesi fln sandık.ultrasonda çokk gazlı dediler.
NE YESEM NE İÇSEM ŞAŞIRDIM.Kİ ZATEN YEMEĞE WC YE BİLE GÖNDERMİYO KIZIM.GAZ YAPMASIN DİYE BAKLİYAT YEMİYORUM.KAVRULMUŞ KURUYEMİŞ YEMİYORUM.İNEK SÜTÜ VE ÜRÜNLERİNİ ÇOK ÇOK AZALTTIM.BOLCA KİMYON HURMATAHİN PEKMEZ ,HİPP ANNE SÜTÜ ARTIRICI ÇAY TÜKETİYORUM.SİZLER NE YİYİP İÇİYORSUNUZ ARKADAŞLAR YA VALLAHİ DELİRİCEM?????VE SON ŞUNU SORAYIM SİZCE KEFİR VE ACTİVİA GİBİ PROBİYOTİKLER GAZ MI YAPAR YOKSA DAHA ÇOK BEBEĞİN DE ANNENİNDE BAĞIRSAKLARINI DÜZENEMİ SOKAR?