2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ne demek rica ederim ben alamadım henüz inş kalmıştır

Siz günde 1 kez kaç ml veriyosunuz peki? Sütünüzü arttırmak için neler yapıyosunuz?
Ortalama 1.5 saat arayla emmek istiyor. Bir ogunde 120 ml. Veriyorum. Bir sonraki ogunde emziriyorum. Meme - biberon diye donusumlu doyuruyorum.
Gun icinde firsat buldukca sagiyorum.
Hem sut artiyor hemde biberondan 5 dk da ictigi icin rahat oluyor.

Sut arttirmak icin saglikli brsleniyorum dersem yalan soylemis olurum. Canim ne cekerse onu yiyorum. Bazen nescafe ve biskuvi ile ogun atladigim bile oluyor.
Ben suyu cok iciyorum onun disinda ozellikle yaptigim birsey yok

EnisaE aç bırakmıyorum tabi de her zaman önceliğim emmesi oluyor mamayı fazla verirsem sonraki öğün arasını açıyor diye bende genelde 30 ml veriyorum yetmezse bi 30 daha veriyorum.
Denemediğim şey kalmadı dereotu tahin pekmez tahin helvası süt yapan çaylar vs. Çok şükür artmıyor değil arttı da ama yeterli gelmiyor hala bir de bi günü bi gününü tutmuyor. Bazen dolu dolu oluyor sadece beni emiyor mama hiç gerekmiyor bazen de sanki hiç yok zaten doymamasından ve mama miktarındanda anlıyorum. Bi düzeni dengesi yok yani

EnisaE ya bu altında cevap yaz var aslında ordan yazıyorum ama nedense düz mesaj olarak yayınlanıyor bende isimli yazıyorum unutmazsam ama olsun ne kadar çok bilgi o kadar iyi

Kızlar bende mama destekli gidiyodum gaz problemi olduğu için çok huysuz sadece memede sakinliyo bizde akşama kadar emişiyoduk günde iki kere 120ml mama yiyodu sonra sadece bi kere yemeye başladı şimdi çocuk mama yemiyor sütüm mü arttı yoksa boş memeyi mi kemiriyo bilmiyorum. Ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum kuru pastayla beslemiyorum 14 kilo vermişim bu süt nasıl artabilir ki bu çocuk mama yemiyo zayıflıcak diye korkuyorum

14 kilo mu maşallah iyi vermişsiniz.Özel bir şey mi yaptınız yoksa kendiliğinden mi.Ben de 2 kilo almışım.sütün miktarını en çok uyku ve su artırıyor bana göre.

14 kilo mu maşallah iyi vermişsiniz.Özel bir şey mi yaptınız yoksa kendiliğinden mi.Ben de 2 kilo almışım.sütün miktarını en çok uyku ve su artırıyor bana göre.
Kucaktan inmeyen bi bebeğim var çoğu zaman aç geziyorum annem buradayken yavaş kilo veriyodum onlar gidince böyle oldu eşim bile kilo verdi

Aa bende bakıyım canım o uygulamaya, ben instagramdan takip ediyordum. Ama bazen ana sayfada kaçırabiliyorum. Devir ekonomi devri, aynı ürünü daha ekonomik alsak fena mı olur
Ne demek rica ederim ben alamadım henüz inş kalmıştır
Canın gerçekten ihtiyacında bim’e çalışan kızlardan rica et istersen, gelince sana ayırsınlar hatta telefonunu bile bırakabilirsin. Ben hiç yapmadım ama yapan tanıdıklarım var bu şekilde. Çünkü 1 tane ya da 2 tane geliyor onu da kaçırdın mı kalmıyor

Canım yemek yemeye fırsatın yoksa bol bol kavrulmamış badem,fındık bir de medine hurması yemeni tavsiye ederim.
Mesela ben şunu yapıyorum.medine hurmasının çekirdeklerini çıkarıp üstüne badem saplıyorum ve en üstüne de tahin döküyorum.yiyip üstüne su içiyorum.bunu yaptığımdan beri sütümde bayaa bir artış oldu.gece yatmadan önce de bir kase yoğurt içersine bir medine hurması koyup üstüne bol tarçın döküp karıştırıp yiyorum.gece emzirmek için uyandığımda göğüslerim taş gibi olmuş oluyor.ama su en önemlisi.ben kesinlikle 2 litrenin altına düşmüyorum.kilo vermeye gelince ben de çok kilo verdim.doğımdan bu yana 13 kilo verdim ve bu 13 kiloyu 40ıma kadar vermiştim bile.bidaha da almadım kilo.

Sütun nasıl peki yemeyince azalir diye diye yedim bide yetmedi hamilelikte asermeyen ben süt verirken tatlı aserip duruyorum bende tersine aldım ki kızım resmen uykusuzluk rekorları kıracak bir bir bebek hiç mi uyku sevmez o onlardan ve aşırı ilgi hastası ona ragmen aldım çünkü hiç dışarı çıkmıyorum hiç hareket yok sürekli kızımın dibindeyim
Kucaktan inmeyen bi bebeğim var çoğu zaman aç geziyorum annem buradayken yavaş kilo veriyodum onlar gidince böyle oldu eşim bile kilo verdi

Aynı bizde öyle hep kucakta benimde canım çok tatlı bişiler yemek istiyor hayret. Bide ben o gaz yapıyor bu gaz yapıyo derken hiçbişi yiyemez oldum

Civciv saliha umarım faydasını görürsünüz. ben çok şükür daha hiç öyle ciddi bi gaz sıkıntısı çekmedim kendi yediklerime dikkat ettiğim sürece bi sıkıntı olmuyor önceki mama huysuzluk ve kabızlık yaptı diye epey bi araştırıp denedim bunu yaklaşık 1.5-2 aydır bunu kullanıyorum. Mamayı biberonla mı veriyosunuz?

Aynı bizde öyle hep kucakta benimde canım çok tatlı bişiler yemek istiyor hayret. Bide ben o gaz yapıyor bu gaz yapıyo derken hiçbişi yiyemez oldum
Tavuk yapıyorum genelde ben aslında ne kadar basit yemek varsa onu yapıyorum açıkçası ki doyayim yeter ki az kaldı 4 aya kadar en fazla bu gaz olayı Allah'ı in izniyle

Evet biberonla veriyorum mama yemediği zamanda gazlı dün hem mama yemedi hem az emdi dedim çok emdiğinden oluyo demek ki ama bu seferde gece başladı sabaha kadar gaz sancısı. İnanın gaz yapmasın diye bişi yemez oldum tüm kış sebzeleri gaz yapıyo zaten pilav makarna yemekten bi hal oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…