2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Senin bahsettigin calistigin icin isgorememezlik raporundan aldigin para 4 bin kusur.
Emzirme odeneni diger adi sut parasi yani 200 tl civari.
Edevlette işgörememezlik ödeneği yazıyor ama sgkdan gelen mesajda da emzirme yardımı ödeneği yazıyor kafam karıştı valla.ama beni ilgilendiren tek şey alacağım para

Maşallah güzel kilo almış. Benim kızımda 2450 doğdu ama biz daha 5i göremedik. Siz sadece anne sütü mü yoksa mama da var mı? Bir de cinsiyeti nedir acaba
Kime sordun bilemedim ama benim bebegimde minik dogdugu icin cevap veriyim. Benimki anne sutu aliyor.

Sagarak verdigim ogunlerde 120ml veriyorum. Diger ogunde memeden nekadar emiyor bilmiyorum.
Erkek bebek

Kızlar silikon uç kullanıp bırakan var mı aranızda? şart mı bırakmak, devam etsek olmuyor mu yani ya

Kızlar silikon uç kullanıp bırakan var mı aranızda? şart mı bırakmak, devam etsek olmuyor mu yani ya
Bende ilk gunler basladim cok kotu yara olmustu agliyodum emzirirken silikon ic aldim hala kullaniyorum cunku oglum ona alisti memeyi onsuz isteksiz emiyor sonra birakiyor bir sekilde biraktirmam lazim doktora sordum herhangi bir zarari yok birazdaha buyuyunce birakir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…