- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.561
Bence kafanıza böyle bir ihtimali getirmeyin . Gereksiz bir çıkarım olmuş. Sizin yaşadıklarınızı bire bir yaşayan arkadaşım var. Besleme reddine kadar gitti. Doktor değiştirdi testlerde allerji çıktı. Siz hangi mama kullanıyorsunuz bilmiyorum ama özel maması var onu kullanıyor. Ha eş konusuna gelince sizin yazdıklarınızı bire bir yaşıyorum. Sağ olsun yardım ediyor ama kafama atmadığı kalıyor. Ben şunu anladım erkekler düzenleri bozulsun istemiyor. Uyku problemimiz var zor uyuyor bebeğim, diğer oda da babağıra bağıra telefonda konuşuyor. Uyardığıda unuttum diyor . Benim kızım da zayıf teyzesi . 2580 doğdu 4. Ay kontrolünde. 5580 çıktı. Seneye bu zamanlar bu hallerimize gülüp ah ah tadını çıkartamamışız diye hayıflanacağız.Yazdığım hangi şey sizi böyle bir şüpheye yoneltti merak ettim canım? ilgisizliği mi?
Öyle birşeye ihtimal vermiyorum.
Benimkide inanılmaz kucakçı canım, zaten nolduysa son 20 günde oldu. Başta hanım hanımcık takıldı, sevdirdi kendini. Şimdi şirret tarafını ortaya çıkardı bizim kızBazıları 18-24:) içine uzun kollu zıbın giydiriyorum çünkü canım, ama netten aldıklarımız aşırı küçük bedenli o yüzden öyledir. Valla her bezlemede o butlardan öpüyorum, ablaya ayıp olmasın diye sessizce tabihoşuma gitmiyor değil bu kadar kucakçı olmasa:) anne sütü tontişliği kalmıyor yürümeye başlayınca hep böyle olmaz sanıyorum
Ben jileti bile yaklaştıramıyorum o tarafa. Hatta hala bakamıyorum bile içim bi çeşit oluyorSezeryanle doğum yapan arkadaşlar, ağda yaparken kesik yerinize ağda sürüyor musunuz?
Çok sevindim darısı basimaaa
Benim kocamda çok oynar telefonla arkadaşlarıyla mesajlasir oyun oynar sosyal medyada takılırbyan yana oturuyoruz sürekli hatta bazen cevaplarım mesajları iilgisizlik desen hepsinde oluyor o geçen biz tartıştık şimdi çok iyiz mesela o yüzden hemen altında bişey aramaya gerek bencedeYazdığım hangi şey sizi böyle bir şüpheye yoneltti merak ettim canım? ilgisizliği mi?
Yalnız değilsinSaat 1 de uyanip sabahtan beri oynamayan isteyen bir kızım var
Ya benim de merak ettiğim bir konu ben jilet ile alıyorum ama şimdiye kadar jileti üstünden geçirmedim geçirmeyi de aklımdan geçirmiyorum bile sizce ameliyatın üstüne tüy dökücü sürebilir miyim bi zararı var mıdır?Sezeryanle doğum yapan arkadaşlar, ağda yaparken kesik yerinize ağda sürüyor musunuz?
Ne bileyim ağzımı açtığım herşey kavgaya dönüşüyor filan deyince eşinizi tanıyan siz siniz yoksa yoktur tabii kiYazdığım hangi şey sizi böyle bir şüpheye yoneltti merak ettim canım? ilgisizliği mi?
Ayy ne güzel bir rüya bilemeyiz belki nasip olurKızlar, sonunda bu da oldu demeyin ama oldurüyamda sizleri gördüm. Zaten ne kadarcık uyumuşum ki, gözüm almış 1-2 saat , o zamanda sizleri gördüm. Görün bakın ne kadar sadık bir üyeyim. Hiçbirinizin yüzünü görmedim tabi, rüyamda size bahçede çok güzel bi sofra kurmuşum. Bi tane hasırdan piknik sepeti var sofranın yanında ne alaka anlamadım. Hepimiz inceciğiz saçları dökülen bir arkadaşımız vardı, ona diyorum ki ne güzel saçların var, dökülmüş haliyle bile benimkilerden çok hiç ağlayan bebiş yok, hepsi reklam bebesi gibi gülücükler atıyor çok rahatlatıcı bi rüyaydı ya, arada gelin böyle rüyalarıma
Aynen canım bu kez daha stressız, sakince, yakınmadan anın tadını çıkarmaya bakıyorum. Aşırı yoruluyorum ama cok da mutluyum. Çabucak geçiyor vakit herkesin dediği gibiAblam hep şimdiki tontisliklerini çok özlüceksin der
Zaten üç yaşını gecerken oturuyor canım fizikleri, önceki tontişliği anne takviyesi, sonra kendı sevdıklerı, kendı isteğini yeme olaylarna girdikleri için. Kızımın kilosu boyu cok güzel su an o da iriydi.Arkadaşımn oğlu hiç mama almadı 4kusur doğdu.yasini geçti şu an halen tombik gitmeyince gitmiyor kilo kalıcı da olabilir.ama olsun çok tatlı.
Ahahhha harikasın ya ne tatlı bi rüya okumak bile iyi geldi banaKızlar, sonunda bu da oldu demeyin ama oldurüyamda sizleri gördüm. Zaten ne kadarcık uyumuşum ki, gözüm almış 1-2 saat , o zamanda sizleri gördüm. Görün bakın ne kadar sadık bir üyeyim. Hiçbirinizin yüzünü görmedim tabi, rüyamda size bahçede çok güzel bi sofra kurmuşum. Bi tane hasırdan piknik sepeti var sofranın yanında ne alaka anlamadım. Hepimiz inceciğiz saçları dökülen bir arkadaşımız vardı, ona diyorum ki ne güzel saçların var, dökülmüş haliyle bile benimkilerden çok hiç ağlayan bebiş yok, hepsi reklam bebesi gibi gülücükler atıyor çok rahatlatıcı bi rüyaydı ya, arada gelin böyle rüyalarıma
Evet canım ya tilki uykusu gibi arada gözü aldı ama o kadar işteAyy ne güzel bir rüya bilemeyiz belki nasip olursende tüm gece ben gibi ayaktaydın uyumadimi bal tanesi
O saçı dökülen benimKızlar, sonunda bu da oldu demeyin ama oldurüyamda sizleri gördüm. Zaten ne kadarcık uyumuşum ki, gözüm almış 1-2 saat , o zamanda sizleri gördüm. Görün bakın ne kadar sadık bir üyeyim. Hiçbirinizin yüzünü görmedim tabi, rüyamda size bahçede çok güzel bi sofra kurmuşum. Bi tane hasırdan piknik sepeti var sofranın yanında ne alaka anlamadım. Hepimiz inceciğiz saçları dökülen bir arkadaşımız vardı, ona diyorum ki ne güzel saçların var, dökülmüş haliyle bile benimkilerden çok hiç ağlayan bebiş yok, hepsi reklam bebesi gibi gülücükler atıyor çok rahatlatıcı bi rüyaydı ya, arada gelin böyle rüyalarıma
Bizimki saat birde uyandı uyanış o uyanış guluyir oynuyor resmen oynamaya kalktı sikilncada başladı aglamayaEvet canım ya tilki uykusu gibi arada gözü aldı ama o kadar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?