- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.201
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi şu an bile bulantım zirvede ben çıkartacağım sanırımBana doktorum yetmedigi taktirde 3e cikarabilirsin dedi. Broşür şeklinde reçetesi vardı. Orada da öyle yazıyordu. Bana da önceleri ilaç yetmiyor gibi geliyordu ama 3e çıkarmayı tercih etmedim. İnsan yine de çekiniyor fakat doktor tamamen zararsız olduğunu belirtmişti.
Sorarsın canım bize de haber vermeyi unutmabizdede hep hipertansiyon var benim hep düşüktür normal tansiyonum bile 10 larda çıkıyor dün çok kötü oldum ayağa kalkamadım düşüp bayılacak gibiydim bukadar düşmesi de olumsuz birşey değildir umarım doktora da soracağım gittiğimde
Çok sevdim samimi hi sohbet var benim de ilk tecrübem sizlerle ilerlemek hoş olucak inanıyorumamin hepimizin inşallah canımm dün çok kötüydü midem de o yüzden kızlara haber edeyim dedim :)
Hoş buldum canım benim ıyi ki önerdin teşekkür ederimhoşgeldin canım![]()
çok güzel tabi kii hoşgeldin tekrardan büşra ben benimde ilk çocuğum olacak inşallahÇok sevdim samimi hi sohbet var benim de ilk tecrübem sizlerle ilerlemek hoş olucak inanıyorum
Ayyy canım benim maşAllah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin burda ne kadarlık bebeğin acabaKızlar kocaman bi maşallah alırım. Minigim zıplayıp durdu ilk defa bu kadar hareketli gördüm.bu arada 2 li test haftaya ertelendi ❤
Benimde ilk ama heyecanım 2 ilk düşük yaptım ama inşallah Rabbim cümlemizle tamamına erdirmeyi nasip eder ❤çok güzel tabi kii hoşgeldin tekrardan büşra ben benimde ilk çocuğum olacak inşallah![]()
Bende oksapar pruluton igne prosgestan folik asit kullanıyorum. 12. Haftadan sonra corasprin baslicaklarmis nedenini bilmiyorum. Baska dr simdiden kullan diyo kafam karisikCanım ben oksapar coraspirin kan sulandırmak için kullanıyorum. Zofer mide bulantısı için kullanıyorum bide folik asit.
geçmiş olsun canım Rabbim tekrarını yaşatmasın kimseyeBenimde ilk ama heyecanım 2 ilk düşük yaptım ama inşallah Rabbim cümlemizle tamamına erdirmeyi nasip eder ❤
Tahmini doğum tarihi 09/27/2020geçmiş olsun canım Rabbim tekrarını yaşatmasın kimseye
ilk sayfadaki tabloya ekleyim senide
tahmini doğum tarihin
yaşın
kaç kilo ile hamile kaldığın gibi bilgileri bana verirsen hemen ekleyim :)
Bendede var o bi sağ bi sol değişiyor. Hareket mi ediyolarkiBende bi sağ kasik bi sol kasik ağrıyor acaba yer degisiyo olabilirmi
akşam yemeğinden sonra alıyorum folikasiti. bulantıları da prilam dr kesti çok şükür ama doz artıracağım sanırım.Merhaba hanımlar aç karnıma ilacı içtiğim zaman gün boyu çok kötü oluyorum siz nasıl bir çözüm buldunuz folikasit için
Birde nezaman dan sonra bulantılarınız azalmaya başladı
Bebeğe giden kan akışının yeterli olması için dir canım ben corasprini gebeliği öğrenir öğrenmez başladım.Bende oksapar pruluton igne prosgestan folik asit kullanıyorum. 12. Haftadan sonra corasprin baslicaklarmis nedenini bilmiyorum. Baska dr simdiden kullan diyo kafam karisik
10+6 olduk.bu gün kuzum çok teşekkür ederim.Ayyy canım benim maşAllah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin burda ne kadarlık bebeğin acaba
Selam canım birgün iyi 4gün kötü yuvarlanıp gidiyoruzSelam kızlar napiyosunuz bebislerle aranız nasıl![]()