- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #5.321
teşekkür ederim canımmm :)ya çok güzel olmş bu hormonlar gözlerimi yaşarttı hemen :)
Hele cinsiyet gününü merakla bekliyorum ya. Aramız yakın. Ben bugün 9+3 sen de 9+5 'sin.inşallah kuzum prilam dr yazar sanada büyük ihtimalle iyi geliyor o
bende yarın 9+6, 10. haftanın son günü olacağım 11 e gireceğim çok heyecanlıyım ya, ikili tarama için 3 hafta sonra falan çağırır büyük ihtimalle belki o zaman cinsiyette öğreniriz
az kaldı azz 1 ay sonra öğreniriz inşallahhHele cinsiyet gününü merakla bekliyorum ya. Aramız yakın. Ben bugün 9+3 sen de 9+5 'sin.
Hele cinsiyet gününü merakla bekliyorum ya. Aramız yakın. Ben bugün 9+3 sen de 9+5 'sin.inşallah kuzum prilam dr yazar sanada büyük ihtimalle iyi geliyor o
bende yarın 9+6, 10. haftanın son günü olacağım 11 e gireceğim çok heyecanlıyım ya, ikili tarama için 3 hafta sonra falan çağırır büyük ihtimalle belki o zaman cinsiyette öğreniriz
ben de bende 9+5 imHele cinsiyet gününü merakla bekliyorum ya. Aramız yakın. Ben bugün 9+3 sen de 9+5 'sin.
Senın kıtaplar konusundakı bılgıne guvenıyorum aldım kuzum ama sadece dogal dogum stokta vardı dıgerlerı yoktu,sen okudukca bana onerırsen cok mutlu olurumdediğin gibi hepsi çok detaya boğulmuş kuzum, benim bi tane mor kapaklı çok sevdiğim defterim vardı ben oraya yazıyorum her ultrasonda görmeye gittiğimizde, neleri aşerdiğimi, kalp atışını duyduğumuzda neler hissetiğimizi vs. ultrason fotilerini de oraya yapıştırıyorum
Eki Görüntüle 2589843
Eki Görüntüle 2589844
Eki Görüntüle 2589845
Eki Görüntüle 2589846
kuzum gülnihal bülbülün doğal doğum kitabı çok güzel ilerliyor
doğmamış çocuğun gizli yaşamı kitabını ve ina may'in doğuma hazırlık rehberinide çok sevdim bu üçünü okuyorum ben
Burda ne kadarlık kuzumKızlar benım cınsıyet teorısınde ıkra meyra erkek dedı bakalım ne cıkıcak :)
Orada 12+1dı canım:)Burda ne kadarlık kuzum
Canım çok hos gercekten bende bu tarz bısey bakabılırımKızlar benim aldığımın içeriği böyle. Ben sade olsun istemiştim. Ay ay yazıyorsun. Reklama girer diye nerden aldığımı yazıp yazamayacağımı bilemedim
Inşallah balımMaşAllah canım sağlıkla gelsinler inşAllah
Bana gayet yeterli geldi bu defter. Hemen alıp doldurmak lazım. Şimdiye kadar olan zamanı yazdım ben de. Sürekli okuyasım geliyorCanım çok hos gercekten bende bu tarz bısey bakabılırım
Ben epey gec kalmısım gerıyw donuk yazsam olur mu acaba:)Bana gayet yeterli geldi bu defter. Hemen alıp doldurmak lazım. Şimdiye kadar olan zamanı yazdım ben de. Sürekli okuyasım geliyor
Ooo maşallahben de bende 9+5 im
hayır canım 5 7 ve 10 haftada gittimm ikili test için 2 hafta sonra çağırdı ona gideceğim haftayaİlk kontrolünmü olacak?
Şimdi bi deftere yaz. Sonra alınca ona geçirirsin böylece hafta ve ay karışmaz daha rahat olur canımBen epey gec kalmısım gerıyw donuk yazsam olur mu acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?