- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.401
Gunaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cok gecmıs olsun Allah en kısa zamanda saglıklı bır gebelık yasatsın sana ınsallahArkadaşlar, malesef aranızdan ayrılıyorum
5.5 haftalık iken vajinal ultrason ile bebeğimin kalp hareketini görmüştük..geç döllenme demişti doktor.ve 9 gun sonra tekrar cagırmıştı.. tabiki rahat degıldım.. ve yaklasık 4 gun sonra sabahları olan mide bulantım azaltı göguslerim inmeye basladı.. bırseyler oldugunu hıssetmiştim ama baska hıcbır belirti olmadı ne bir kanama nede baska bırsey hatta tekrar betahcg bıle baktırdım 70.000 cıkmıştı.. bıraz tedırgın bıraz umutlu randevu gununu bekledım.. bugun öğrendim ki bebegım 6.5 haftalık olmuş ama kalbi atmıyor ..ve 2 gun içinde kürtaj ile alınacak..çok kötüyüm..
Çok üzüldüm Allah sabır versin canımArkadaşlar, malesef aranızdan ayrılıyorum
5.5 haftalık iken vajinal ultrason ile bebeğimin kalp hareketini görmüştük..geç döllenme demişti doktor.ve 9 gun sonra tekrar cagırmıştı.. tabiki rahat degıldım.. ve yaklasık 4 gun sonra sabahları olan mide bulantım azaltı göguslerim inmeye basladı.. bırseyler oldugunu hıssetmiştim ama baska hıcbır belirti olmadı ne bir kanama nede baska bırsey hatta tekrar betahcg bıle baktırdım 70.000 cıkmıştı.. bıraz tedırgın bıraz umutlu randevu gununu bekledım.. bugun öğrendim ki bebegım 6.5 haftalık olmuş ama kalbi atmıyor ..ve 2 gun içinde kürtaj ile alınacak..çok kötüyüm..
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba, ben de yeni buldum sizi kizlar. 7+4 olduk bugun. Allah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin ❤
Merhaba hoşgeldin aramızaMerhaba, ben de yeni buldum sizi kizlar. 7+4 olduk bugun. Allah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin ❤
günaydınGünaydın kızlar.Sevgililer gününüz kutlu olsun.En güzel hediye bebişlerimiz bu yıl bize ❤![]()
Aynı problem bizde de var dün bezlere baktık biberon emzik vs ama kararsızızBizi şimdiden bir bez telaşı sardı acaba hangisini alırız diye ama ben biraz daha sleepy den yanayım kızlar sizin düşünceleriniz ne
Aynen öyle her gezmemde direk onlara bakıyorum araştırıyorum ama bakalımAynı problem bizde de var dün bezlere baktık biberon emzik vs ama kararsızız![]()
Benimde bulantım çok çok fazla hiçbir ilaç kullanmıyorum geçicek zaten bu süreç ilaç kullanmaya gerek duymadımBeni de ekler misiniz? Bugün 7+5 oldum. Bir haftadır bulantım 2 gündür de kusmam var. Neler yapıyorsunuz bulantısı olanlar? İlaç kullanan var mı? Hayat kalitem yerlerde.
Benim de bulantım oluyorBenimde bulantım çok çok fazla hiçbir ilaç kullanmıyorum geçicek zaten bu süreç ilaç kullanmaya gerek duymadım
Hayırlara çıksın inşallah kuzum genelde rüyaların tersi çıkar derler ya belli olmazAynen öyle her gezmemde direk onlara bakıyorum araştırıyorum ama bakalımbide ben iki seferdir rüyamda erkek bebek görüyorum ya
![]()
Bende bulantı için kullanmıyorum folikasit ve innate diye vitamin kullanıyorum sadeceBenimde bulantım çok çok fazla hiçbir ilaç kullanmıyorum geçicek zaten bu süreç ilaç kullanmaya gerek duymadım
Canım yalnız rennie mide yanması reflü için verilir bildiğim kadarıyla mide bulantısı için değil diye biliyorumBenim de bulantım oluyordoktor rennie duo şurup verdi ondan içiyorum ama geçmiyor