- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.661
MasallahMerhaba kızlar biz dr dan geliyoruz, her şey yolunda 3 gün önde tatlı bir bebiş büyüyor karnimda
Selam vermek istedik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MasallahMerhaba kızlar biz dr dan geliyoruz, her şey yolunda 3 gün önde tatlı bir bebiş büyüyor karnimda
Galiba herkes 2li test yaptırıyor. Bir benim doktorum 4lü yaptırıcam dediMasallah ne guzel yayavas yavas 2 li test zamanlari yaklasiyor herkesin
Teşekkür ederim canım gerçekten öyle içimizde birer mucize büyüyorMasallahne guzel de yerlesmis oraya gunler ne kadar gecmiyor desek de iceride hizli bi sekilde büyüyorlar
Ay evet öğreniliyorMaşallahhhhh. Allah seniii :)))). Kalp atışından cinsiyetmi öğreniliyormuş :)))
Çok güldüm ya benzetmeneben de kızıldım ortadan itibaren kızıl dipleri siyah kaldı. eskişehir spor bayrağı gibi kaldım öyle![]()
MaşAllah büyümüş ne tatlıSelam kızlar.Benim minnak 11+6 olmuş.Ikili test için 26 şubata gün verdi.Biz randevuyu yanlış almışız muayene diye.Olsun görmüş oldum yavrumu.Cinsiyet ne sizce.Sordum ama henüz erken dedi
MaşAllah bence erkekSelam kızlar.Benim minnak 11+6 olmuş.Ikili test için 26 şubata gün verdi.Biz randevuyu yanlış almışız muayene diye.Olsun görmüş oldum yavrumu.Cinsiyet ne sizce.Sordum ama henüz erken dedi
gebelikte kullanılan boyalar varmış sanırım onlara bakacağım birkaç ay sonraÇok güldüm ya benzetmeneBen de hamilelikten önce fakdkı bi renge boyatacaktım sonra dedim dip boyası işi çıkar diye bıraktım
![]()

Yaa maşAllah bana kız gibi geldiMerhaba kızlar biz dr dan geliyoruz, her şey yolunda 3 gün önde tatlı bir bebiş büyüyor karnimda
Tesekkür ederimYaa maşAllah bana kız gibi geldi![]()
Çatlatıcak yani illaTesekkür ederimbana da hep erkek gibi geliyor hissi olarak ama sanırım dr um pek erken söyleme taraftarı değil
![]()
Sorma sekerimÇatlatıcak yani illa![]()
Ya benimde 2 martta randevum inşAllah söylerSorma sekerimbir sonraki kontrol 20 gün sonra bakalim belki citlatir biseyler
![]()
Simdiden basladim ben sürmeye..çatlak olsa bile en aza indirelimDeğişiyor ya. Benim annemdede hiç çatlak yok çok şükür benimde çatlağım olmadı ilk hamileliğimde. Kız kardesimde tam tersi oldu baya bi çatlağı oldu ama onunda kızı 4 kilo üstü doğdu ondandır bence. Sen genede yağ sür sendede olmaz belki fazla kilo almamaya çalış.
Soğukta katı sıcakta sıvı..şuan katı mesela eline alınca zaten vücut sıcaklığıyla eriyo sürümü de çok kolay ve çok güzel kokuyoHindistan cevizi yağı için sert sürülmesi zor diyorlar ısıtıyor musun nasıl kullanıyorsun?