• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar selam, magnet ve kolonyaları kendim yaptım, ayrı ayrı alarak trendyoldan, fiyatları daha ucuza geldi.şimdi sadece çikolatasını yaptırıyorum 😘bu arada kapı süsümüz nasıl 💙

Eklentiler

• 7F30D261-B6F9-42FF-819E-010E61667C29.webp
    7F30D261-B6F9-42FF-819E-010E61667C29.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_7805.webp
    IMG_7805.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 60298720-044E-4E1B-AB7E-34BDE1D0DF73.webp
    60298720-044E-4E1B-AB7E-34BDE1D0DF73.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar herkese günaydın 🌼 ben forumda ikiz gebelik konusu ararken bu grubu buldum öncelikle Allah hepinize hepimize sağlıkla kolaylıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı da nasip etsin 🌼🤲🏻 tecrübelerinize güvenerek sizlere soru sormak istiyorum ben daha çok çok yeni tek yumurta ikizim olduğunu söyledi doktorum şu an 5+5 daha kalp duymadım 27 Aralık kalp randevum nasipse Rabbim izin verirse 🤲🏻 sizlere sorum ikiz gebelikler de hep bebeklerden biri gerçekten daha zayıf daha geriden gelen ve hep erken doğum mu normal gebeliğe göre ekstra neler isteniyor nelere bakılıyor ? İnanılmaz korkularım var çünkü daha evvel iki düşüğüm var
Öncelikle hayırlı olsun. İlk gebeligim ikiz. 200 Gr farkla doğdular. Benimkiler erken doğdu ama bunun bir çok nedeni olabilir. O yüzden kendini olumlu düşünmeye alıştır. Yapabiliryorsan sürekli yat. Özellikle 20. Haftadan sonra. Ağır kaldırma. Ekstra dikkatli de olursan zamanında gelirler inşallah. Ama şimdiden olumsuz taraflarını düşünme. İkiz hamileliğin tadını çıkar. 😁

Günaydın hayırlı olsun sağlıkla alın inşallah kucağınıza ,kalp atışı 7 . Haftada felan anca duyuluyor , benim yengem ve kuzenimde ikiz doğurdu bebeklerin arasında 200 Gr bir fark olmuştu , 37. Hafta da doğurdu ikiside , hatta biri normal doğurdu diğeride makat gelişi olunca sezeryan oldu , erken doğum herkeste olmuyor sizin vücut yapınıza bebeğinize bağlı , bol bol dua edin ve dinlenin
İkiz gebelikte normal doğum yapmak çok ilginç değil mi🥹🥹🥹

Kızlar magnezyum kullandığı için diyare olan var mı? Benim o yüzden oluyor diye düşündüm sağlık ocağı yazmisti gittim cuma günü dedi ki kullanmayı bırak pazartesi tekrar gel. Bıraktım 3 gündür patates yemeği muz falan tükettim ama tamamen geçmedi diyare, siddeti azaldi sadece bir de mide bulantısı karın ağrısı yaşıyorum. Bi de dun aksam karnimda sertlesme oldu magnezyumu kestim diye mi bilmiyorum, sabaha karşı da bacağımda kramp yaşadım 🤦‍♀️ kadın dogumcuna sor dedi sağlık ocağındaki. Aksam üzeri gitcem zaten ama böyle bi durum yaşayan oldu mu ne yapti eğer varsa😐

Kızlar magnezyum kullandığı için diyare olan var mı? Benim o yüzden oluyor diye düşündüm sağlık ocağı yazmisti gittim cuma günü dedi ki kullanmayı bırak pazartesi tekrar gel. Bıraktım 3 gündür patates yemeği muz falan tükettim ama tamamen geçmedi diyare, siddeti azaldi sadece bir de mide bulantısı karın ağrısı yaşıyorum. Bi de dun aksam karnimda sertlesme oldu magnezyumu kestim diye mi bilmiyorum, sabaha karşı da bacağımda kramp yaşadım 🤦‍♀️ kadın dogumcuna sor dedi sağlık ocağındaki. Aksam üzeri gitcem zaten ama böyle bi durum yaşayan oldu mu ne yapti eğer varsa😐
Papatyam. Sen devletin verdiği magnezyumu kullanıyorsun sanırım. Bir de ocean falan denesene. Ben erbatabın tabletini kullanıyorum. Çok düzenli kullanmaıyorum ama 🙈 Sıkıntı yaşamadım. Sertlesmeler normal sanırım zaten bu haftalarda. Bakalım kadın dogumcun ne diyecek

Papatyam. Sen devletin verdiği magnezyumu kullanıyorsun sanırım. Bir de ocean falan denesene. Ben erbatabın tabletini kullanıyorum. Çok düzenli kullanmaıyorum ama 🙈 Sıkıntı yaşamadım. Sertlesmeler normal sanırım zaten bu haftalarda. Bakalım kadın dogumcun ne diyecek
Sorayım bakalım teşekkür ederim canım 🥰 karnımın alt tarafı sanki içimde yara varmış gibi ağrıyor tuhaf bi ağrı 😵‍💫 kadın dogumcum sağlık ocağına yazdır devletin verdiğini al dedi diye oyle yapmıştım 😐

Magnezyumu bacaktan bele vuran agrim sebeiyle yuruyemedigim icin degistirip iki kere aldiedi doktor benimde hafif agri ve her gun diyare gibi olmaya basladi🙄 normalde yan etki yapmadi hic ama iki kere alinca ve marka degisince yapti. Bende oatates haslamasi beyaz peynir kefir tuketiyorum.
Kadin dogum doktorum bana lactosoft adında probitoyik onerdi ama hic almadim istersen sorabilirsin doktoruna sende cunku baska ilac alamiyoruz :( beyaz ekmek galeta cubuk kraker ve bol su ile beslen

Back
X