2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Minnoşumu gördümm çok şükür herşeyi çok iyiymşş ikili testide yaptık cinsyett içinçdaha çokk küçükk dedii
Gözün aydın canimmm maşallah kuzucuga biz sanırım geç öğrenicez cinsiyetlerimizi sağlıklı olsunlarda canım varsın geç öğrenelim

Kızlar bugün bütün gün sol kasığım ağrıdı.Uzanınca geçiyor ayağa kalkınca tekrar başlıyor. Sizde oluyor mu böyle ara ara kasık ağrıları?

1 beden büyümüş ve hassaslar özellikle üç kısım
Valla benimki 4.5 aylik olduk 3 4 haftadir Göğüslerimde bi Kaşıntı ile birlikte catlamalar başladı. Epeyde büyüduler ic camasir kullanamiyorum sporcu atleti kullanmaya baslamistim ama o kadar büyüdü ki o da rahatsiz eder oldu

Kuzum benim çok çok geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen ve su iç dikkat et tekrar geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canm. Allah razı olsun.Dikkat ediyorum.yinede bir korku var bilmiyorum nedeni ni.bekleyip göreceğim insallah kaybım olmaz

Kizlar cok fena dis agrim var hemde iki disimde kac haftadir dayanıyorum. Ama bugun cok zorladi. 13. Haftada gidebilirmisim ama man sulandirici kullanıyorum bide nasil tedavi olunur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…